Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

to nie jest dla was łatwy rok :usmiech:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

to nie jest dla was łatwy rok :usmiech:

dla mnie jest zaje.biscie łatwy :usmiech: zaraz mesjasz wychodzi a nie jakieś (pipi)gierki sony, które klonują ubi :lapka:

Opublikowano

zaraz Wiedźmin gier wyścigowych a Pupcio pyerdoli coś o trudnym roku :problem:

Opublikowano

Jaranie się g i e r k ą wyścigową? Przepraszam, myślałem że jesteście porządnymi ludźmi. :usmiech:

Opublikowano

$ony znowu goli niebieskich frajerów? Dzień jak co dzień   :)  

Opublikowano

Najbardziej zaskakuje mnie to że klapy które wcześniej toczyły bekę ze wstecznej jarają się niemiłosiernie tym mini potworkiem. Ja p.ierdolę, jak znaczek na obudowie może diametralnie zmienić zdanie na jakiś temat. :) 

Opublikowano

Szkoda że podwójne standardy nfagów cie nie zaskoczyły :)

Opublikowano

"Szacunek do retro, tak zostałem wychowany, szkalują tylko jedni - niebieskie klapy dzbany"

~Wilku WDZ

Opublikowano

:I

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał:

Jaranie się g i e r k ą wyścigową? Przepraszam, myślałem że jesteście porządnymi ludźmi. :usmiech:

To nie ja zbierałem plecaki w gierce ubi sony :usmiech:

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

"Szacunek do retro, tak zostałem wychowany, szkalują tylko jedni - niebieskie klapy dzbany"

~Wilku WDZ

giphy.gif

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

giphy.gif

Fajny ruchomy obrazek, gość na nim nawet trochę podobny do Ciebie

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

to coś więcej niż plecaki :ragus:

Opublikowano

plecaki to lore? 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

to coś więcej niż plecaki :ragus:

no, były też gołębie :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

plecaki to lore? 

nom, zbierasz plecak a w srodku lore

Opublikowano

Ktoś wam kazał łapać gołębie żeby skończyć gre? :usmiech: płakaliście że w gta 4 jest do zestrzelenia 100 gołębi? No nie bo dzięki temu lepiej poznaliście miasto i w ogóle nie było to exem sony więc lux sprawa

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

nom, zbierasz plecak a w srodku lore

goty

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Ktoś wam kazał łapać gołębie żeby skończyć gre? :usmiech: płakaliście że w gta 4 jest do zestrzelenia 100 gołębi? No nie bo dzięki temu lepiej poznaliście miasto i w ogóle nie było to exem sony więc lux sprawa

Taki sam debilizm ale to był rok 2008 :usmiech: Czy nadal mamy 2008?

Opublikowano

Nie mamy, ale mamy gre o spajdermenie który musi coś gonić po mieście

Opublikowano

Pupcio jak broni ubigierki xDDDDDD

Opublikowano

Jak juz sie scigac z kims, to w samochodach. A jak juz jestesmy przy temacie samochodow, to Forza wychodzi juz niedlugo. :usmiech:

Opublikowano
W dniu 15.09.2018 o 17:01, Mendrek napisał:

Ech, człowiek tu wchodzi tak już raz na ruski rok, w nadziei że poczuje powiew dawnych CW, że poczyta jak to jakiś bot pokroju Mazzeo czy suteqa wrzuca tutaj na tapetę właśnie niedawno wydanego i przyzwoicie ocenionego ex'a na Xboxa, po czym następuje walka jak w Piratach z Karaibów, salwa w tą, salwa w tamtą, tu Metacritic, tam VGChartz, kryć się bo TLOU-bomba mk. GOTG nadciąga, itd. Wiecie co mam na myśli.

Tymczasem tutaj posucha ze strony Xboxa od niepamiętnych czasów, jakieś kapiszony ze średnią ocen poniżej 7 z których nie wiadomo czy się śmiać, bo nie powinno się ponoć czyjejś tragedii obśmiewać. Niech już się ta generacja skończy, ile można obijać x-trupa ciągłymi ex'ami na PlayStation ze średnią ocen 8-10, które rozbijają banki. Nawet to się może znudzić. Ja chcę znowu poczuć na plecach konkurencję, motywację do tego by ich znowu zmiadżyć, obserwować jak pękają xbotom pupy objawiane dziesiątkami minusów! A teraz to tylko czuję smród zaschniętego szamba zielonych przegrywów...

Napisał facet, który w sierpniu ogrywał takie gry jak : Steins Gate, Prey, Capcom Beat ''Em Up Bundle, Unit 13, Onrush oraz kolekcję Street Fighter....:isee:
Nie przejmuj się jednak. Na sąsiednich forumkach jest podobnie. Dwie osoby na krzyż kończą znakomite Detroit, co dzień zagrywają się w takie tytułu na wyłączność jak Destiny II, Fortnite, najbardziej wyczekiwaną grą jest RDR II, a grą roku zostaje przykładowo Wiesiek, ale w wojnach "eksy, eksy". :kaz:
Mam :platinum: w God of War, Detroit Become Human, Spider Man. Bawiłem się przy nich znakomicie i podziwiałem piękną grafikę. Niebawem będę ogrywał Godrizon 4, RDR II, Asasyna na One X i również tak będzie. Problemu nie dostrzegam żadnego. U ciebie widzę, że jest inaczej, bo trzeba mieć tupet, by co kilka stron krakać jaką to konsolą bez gier jest Xbox One i jaką to potęgą są eksy, a na 40 ogranych ostatnio gier nie skończyć żadnego tytułu na wyłączność. :notsure:

A już w mniej poważnym tonie....:xboss:

o0AM9Ka.jpg

Opublikowano

10 lat produkujesz się jakie to ex'y na PS są super, a jak przychodzi co do czego, to grasz w multiplatformy i uskuteczniasz caritas-gaming, który wychodzi taniej u konkurencji :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.