Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Jest odpowiedz Microsoftu na nową konsole Sony

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mają tam gierki z psxa? 

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Mają tam gierki z psxa? 

kto by chcial grać w taką prehistorię? no chyba, że ty jak jeszcze w jajach plywałeś to myśmy grali w ff 7 po niemiecku :cool:

Opublikowano

Z tym za darmo to sie troche zapedzili xd

Opublikowano
3 minuty temu, Bansai napisał:

No nie musisz kupować drugiej konsoli (xD) aby pograć w stare gierki

Opublikowano
14 minut temu, Bansai napisał:

No nie zapędził się. Masz grę, wsadzasz do napędu (albo masz cyfrową) i nowa konsola odpala. Nie musisz płacić drugi raz żeby odpalić tę samą grę.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
Teraz, Pacquiao napisał:

No nie zapędził się. Masz grę, wsadzasz do napędu (albo masz cyfrową) i nowa konsola odpala. Nie musisz płacić drugi raz żeby odpalić tę samą grę.

Jak masz PSMini to też odpala. Nawet nie musisz gier dokupować. :) 

Opublikowano

Jeszcze gdyby tylko każda pozycja z BC była dostępna w polskim sklepiku to w ogóle BC na łoniaku byłoby jedną z najlepiej zrobionych wstecznych na konsolkach (biorę pod uwagę to, że część gier dostała boosta na bąku w porównaniu do poprzednich platform), ale nawet Pan Spencer nie jest doskonały

Opublikowano
4 minuty temu, Pacquiao napisał:

A jak nie mam? To wyciagaj karte i plac funtami <bzzzt> albo poluj na allegro.

BC jest zajebiste ale pisanie tekstow "totally for free" ewidentnie wskazuje ze komus w glowke slonko zbyt mocno przygrzalo. Mogli skonczyc tweeta po kropce i lepiej by to wygladalo.

Opublikowano
24 minuty temu, _Be_ napisał:

kto by chcial grać w taką prehistorię? no chyba, że ty jak jeszcze w jajach plywałeś to myśmy grali w ff 7 po niemiecku :cool:

W Ridge Racera. xD

Opublikowano
to nie jest dla was łatwy rok :usmiech:
Chyba generacja.
Opublikowano

Chyba pamięć krótka.

d0a.jpg

Remasterstation, brak porządnych tytułów. Oj klapeczki klapeczki, poj.bało się Wam od tego (sztucznego) dobrobytu. :usmiech:

No a memik oczywiście sfabrykowany, bo przecież PS4 już od premiery dostarczało same nowe IP.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Spencer nie jest doskonały

Spencer jedna rzecz dobrze zrobil = pozycjonuje Xboxa jako gorszy, ale tanszy zamiennik PS4. Przeciez to widac jak na dloni. Nic innego raczej w tym momencie zrobic nie moga. No i fajnie, bo widac kto od razu sie rzucil oddychac cebulowym powietrzem, a sam wczesniej szydzil i ironizowal.

Opublikowano
4 godziny temu, Sylvan Wielki napisał:

Mam :platinum: w God of War, Detroit Become Human, Spider Man. Bawiłem się przy nich znakomicie i podziwiałem piękną grafikę. Niebawem będę ogrywał Godrizon 4, RDR II, Asasyna na One X i również tak będzie. Problemu nie dostrzegam żadnego.

Problem jest taki, ze ja te multiplatofrmy moge ograc i bez Xboxa, a gry ktore splatynowales na PS4 juz nie. Wyjatkiem jest Forza, jak ktos ma cisnienie to niech trzyma klocka, tyle.

4 godziny temu, Sylvan Wielki napisał:

Napisał facet, który w sierpniu ogrywał takie gry jak : Steins Gate, Prey, Capcom Beat ''Em Up Bundle, Unit 13, Onrush oraz kolekcję Street Fighter....

Steins Gate nie ma na X1, co jest niezrozumiale, Unit 13 to ex na Vite bodajze. Nie rozpedzaj sie tak.

Opublikowano
8 minut temu, aphromo napisał:

jak ktos ma cisnienie to niech trzyma klocka

no akurat tobie to by się przydało wypuścić chyba

Opublikowano

Dndngp2XgAERjbC?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

Albo powrot do przeszlosci z Last Remnant R i Resonance of Fate, ktore dziwnym losu zrzadzeniem Xboxa omina. Dla kazdego cos milego;)

Opublikowano

*remasterki i wsteczna na xboxa nikogo :usmiech:

Opublikowano

Wiecie, że nawet PS Classic będzie miało więcej ex'ów AAA niż Xbox One? :kaz:

@Sylvan Wielki  weź Ty lepiej nie wciągaj już tyle tego towaru, bo nieźle ci się kićka, nie dostrzegasz np. Spidermana,  ale widzisz za to grę która premierę miała wczoraj (Capcom Beat'em Up Bundle) którą rzekomo wg. ciebie ogrywałem w sierpniu :yao:

I nie wiem czym tu się tak chwalisz, że sfrajerzyłeś kasę na middlegena do multiplatform? Nie no, kto bogatemu zabroni, ale przynajmniej nie naganiaj rozsądnych majątkowo graczy na tak głupie wybory. Mam przynajmniej nadzieję, że PS4 traktujesz jako główną konsolę.

Wracając do PSClassic, to mnie tam wystarczy do zakupu obecność najbardziej epickiego intra konsol wszechczasów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.