Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Spiderman i dobra gra :pawel:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mendrek wiemy, ze kupisz dla intra. Bo cie nie stac na gry.

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

no z Horizon ZD coś nie pykło, bo niby wszystko jest na miejscu, ale nic się nie wyróżnia (pomijając warstwę graficzną)

Brzmi jak gowniak wojny.

A w zasadzie, to jak każdy ex na playguwno 4:kaz:

Opublikowano
9 godzin temu, Yakubu napisał:

Z trzy fajne gierki ograłem i do żyda

Wlasnie taki, a nie inny jest X1 niestety. Raz na ruski rok cos interesujacego, pozniej lata meczenia buly o padach i wstecznej. 

A exy Sony ? Rekord za rekordem, wczesniej cieszylismy sie z sukcesu GoW, a teraz Spider Man ten wynik pobil.

200.gif

Zakladalem, ze gre nabede w pozniejszym terminie, ale jednak hype jest i ide do sklepu jutro po pracy.

Opublikowano

Wiesz, mam mieszane odczucia odnosnie tej gry, ale tak samo bylo wczesniej z GoWem i bawilem sie znakomicie, moze i tutaj ten scenariusz sie powtorzy. A jak nie to trudno, poleci na pchli czy pozycze sasiadowi czy costam.

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak jak mówisz, hype i marketing.

Nawet jesli, to i tak lepiej niz gry na ktorych nie poznal sie swiat. 

13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bóg Wojny nie cieszyłoby się taką popularnością na konsoli niebieskich gdyby nie status gry na wyłączość.

Ciekawe ile poszloby GoWa gdyby byl dostepny rowniez na innych platformach, mysle, ze duzo wiecej. No, ale po cos sie robi te paywalle i segment premium, prawda ?

Opublikowano
38 minut temu, aphromo napisał:

Nawet jesli, to i tak lepiej niz gry na ktorych nie poznal sie swiat. 

Na jakich grach nie poznał się świat? 

Edytowane przez oni

Opublikowano

@Paolo de VesirReklama dzwignia handlu. Kazda gra bez wyjatku ma wiekszy budzet na marketing niz produkcje gry i tak juz bedzie do konca branzy. Szalonych robinsonad w nieznane w stylu Cella tez juz nie bedzie. Zadowolony ma byc i klient i producent.

Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda, ze COD czy inne robione na odwal sie Pokemony schodza jak swieze buleczki, a Persona czy Nier czy Sunset walcza nawet nie o rozsadne budzety, a  o zielone swiatlo do produkcji, ale kapitalizm jest nieublagany.Jednolita,nudna oferta rynkowa to najwieksza wada.

To mi sie w Sony najbardziej podoba, ze generalnie robia z pozoru bezpieczne gry, ale umieja wsadzic w nie- a przynajmniej dla mnie- cos swiezego, co przyciaga uwage i podtrzymuje entuzjazm. Mysle, ze wlasnie ten niuans to tajemnica sukcesu ich gier w tej generacji.

Opublikowano

Sony wprowadziło możliwość pobierania gier z Playstation Now. Fajna opcja, niestety nie pogramy sobie za długo offline bo jak czytamy na stronie:

When I’m offline can I play games I’ve downloaded?
Yes. However when playing a downloaded game, you’ll need to connect to PSN every few days to validate your PS Now subscription and maintain your access to the game.

https://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-now/support/

Zabawne że Playstation 4 jest teraz konsolą bardziej always-online niż Xbox, który wymaga takiej weryfikacji dopiero po 30 dniach w3hUyFC.gif

Opublikowano

"no ale co to za problem kazdy jest podpiety pod internet" :yao:

ciekawe jaki teraz bedzie klimat w lesie na grzybach :scratch_one-s_head: :mocking:

Opublikowano

Bloodborne na PC :banderas:

Opublikowano

Bloodborne na laptopie z biedry:banderas:

Opublikowano

Nie trzeba nawet laptopa z biedry, niedługo pójdzie nawet na pralce z androidem 

Opublikowano

Czyżby aby kolejny quasi ex Sory właśnie nurkował w blacharskim szambie?

Opublikowano

ps4 jako jedyna konsola bez exów? 

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Bloodborne na PC :banderas:

Grane na padzie od Xboxa, Yeti, ofermo i mundrek chyba eksplodują

Opublikowano

Granie na padzie od XO? Z miejsca +2 do oceny gierki. 

Opublikowano

Przecież na tym nie idzie grać lmao

Opublikowano
Przecież na tym nie idzie grać lmao
Masz na myśli Dual Shita 4? No zgadza się...
Opublikowano

Pad do XO jest stworzony z myślą o silnie heteroseksualnych, dorosłych mężczyznach. Jak zasiadam do konsoli po całym dniu pracy, to nie mam zamiaru się męczyć trzymając kontroler w łapie. Jak się ma 15 lat i zniewieściałe łapki, to faktycznie ta imitacja pada z plastiku po recyklingu może być wygodna.

Opublikowano

i jak ja mam teraz grac na lodzi podwodnej na mojej dzialce w lesie? :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.