Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wygoda pada to rzecz mocno względna. Małe kobiece rączki pewnie idealne do pada od ps4. Ale bateria to już nie jest rzecz względna. Na jednych enlopach w pełni naładowany przeszedłem tomb raidera ok 23 h. W spidermana wczoraj pograłem troszkę a miałem pad naładowany. Zapomniałem podłączyć go do ładowania i dzisiaj jak uruchomiłem grę musialem grać na kablu jak zwierz lub gracz z czasów ps2. Oczywiście mam 2 pada ale tak dawno nie grałem na ps4 że ten w ogóle był rozładowany:D. Teraz muszę wrócić na system z 2 padami i wymiana co 3-4 h. Gram na słuchawkach podłączonych do pada i to plus wibracje wykańczają baterie szybciej. W tomb raidera też tak grałem ale problemu nie było. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

dual smiec 4, gram chwile i już mnie ręka boli od tej zje.banej gałki, nic dziwnego, że wielu graczy kupuje nancony

Opublikowano

Przeciez tam trzeba tylko R2 trzymac i gra sie sama przechodzi.

Opublikowano
9 minut temu, Maus napisał:

Przeciez tam trzeba tylko R2 trzymac i gra sie sama przechodzi.

coś w tym jest 

Opublikowano

wyłączenie autoaima przerasta xboty? 

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

wyłączenie autoaima przerasta xboty? 

no, tak jak wyłączenie cofania czasu klapów 

Zauważ że nikt z xbotów nie płacze o tego auto-aima, w przeciwieństwie do klapów którzy w co drugim poście o Forzie piszą o cofaniu czasu. Więc kogo przerasta wyłączenie asyst? 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Raczej was przerasta. :v

Opublikowano

Uncharted? Śmiesze są zarzuty fanów tej serii jakoby Tomb Raider stał w miejscu od 2013 kiedy pierwszy reboot z czasów X360 przyćmiewa złożonością gameplayu nawet ostatnią część serii Naughty Dog. Nie ma większych szkodników branży niż klaperiada, jeszcze raz powtarzam.

Opublikowano

Tomb raider xD zbieranie patykow i rozwijanie umiejętności przy ognisku to złożoność gemplejowa według xbotów 

Opublikowano

Ale juz przy Dark Souls jest ok. :v

Opublikowano

zamien patyki na plecaki i masz gre życia typowego klapa

Opublikowano

Zgadnij jaka to gra na PS4:

- single player

- fabula nawiazuje do poprzednich czesci/wersji

- semi-open world

- liniowa fabula narzucona przez tworcow gry

- brak coopa

- nudne misje poboczne

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No wlasnie zapomnialem, ze spooder jest gra roku, bo dodali skakanie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zgadnij jaka to gra na xbox one:

dodaj średnią 69% i masz grę życia typowego xbota

Opublikowano

Spoder jest grą życia.

Drugą w tym roku.

Opublikowano

jakie maja zycie takie gierki

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

dodaj średnią 69% i masz grę życia typowego xbota

Na Xboxie przynajmniej Cię ktoś zaskakuje. U Sony nie byłoby szans na wydanie takiego Sea of Thieves bo nie ma prostej fabuły i plecaczków. :( 

Opublikowano

Sea of Thieves niestety nie jest grą życia :( Brakuje jej jeszcze jakiś 35 patchy do tego....

Opublikowano

Forza to najlepsze co xboxa spotkało. I master chief....w pierwszych trzech częściach.

Opublikowano

Botom jak przeszkadza 55 plecaków do zebrania w Spidermanie i od razu gra skreślona, ale potem patrzysz na zebrane achievementy na w grze życia 81 na MC Sunset Overdrive:

Destroy all 150 Fizzco security cameras.

Deface 40 billboards with graffiti.

Collect all 150 shoes hanging from wires.

Collect all 150 Fizzie balloons.

Collect all 150 scraps of toilet paper.

Collect 20 Amps from Floyd.

Loot 25 emergency supply drops

Collect all 40 Smartphones

I nagle się okazuje że zbieranie jakoś tam nie przeszkadzało, chociaż było tego od (pipi)a więcej niż w Spidermanie. Typowa bocia hipokryzja.

Opublikowano
12 minut temu, Observer napisał:

Botom jak przeszkadza 55 plecaków do zebrania w Spidermanie i od razu gra skreślona, ale potem patrzysz na zebrane achievementy na w grze życia 81 na MC Sunset Overdrive:

Destroy all 150 Fizzco security cameras.

Deface 40 billboards with graffiti.

Collect all 150 shoes hanging from wires.

Collect all 150 Fizzie balloons.

Collect all 150 scraps of toilet paper.

Collect 20 Amps from Floyd.

Loot 25 emergency supply drops

Collect all 40 Smartphones

I nagle się okazuje że zbieranie jakoś tam nie przeszkadzało, chociaż było tego od (pipi)a więcej niż w Spidermanie. Typowa bocia hipokryzja.

Mi przeszkadza to w każdej grze od assasyna po tomb raidera i zawsze dodaje pierdyliard znajdziek do minusów. Spider mana ratuje naprawdę fajny wątek główny z czasem zaskakujacymi misjami i cały movement spidermana który jest przeza(pipi)isty. Od 2 dni lece główna fabułę i naprawdę spoko wkrecilem się po średnim początku. Niestety wszystkie aktywności poboczne to chamskie kopiuj wklej na poziomie starych far cry ( posterunki, wieże, gołębie etc). Gdyby jeszcze np takie twierdze fiska były jakoś urozmaicone albo można było je wykonać po cichu coś jak w far cry właśnie. Tutaj wszystkie wyglądają identycznie i trzeba zrobić to samo czyli przeżyć kilka fal. Nuuuuuuuda. Dawno nie widziałem tylu sklonowanych aktywności jak za najmroczniejszych czasów ubi sandboksow. 

Hejtuje tylko te poboczne pierdoły bo sama gra i wątek główny mega i obecnie pracuje na 9/10 i najlepszy ex sony od czasów bloodborne (yakuza to już nie eks:P)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.