Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 21.09.2018 o 12:49, Paolo de Vesir napisał:

Uncharted? Śmiesze są zarzuty fanów tej serii jakoby Tomb Raider stał w miejscu od 2013 kiedy pierwszy reboot z czasów X360 przyćmiewa złożonością gameplayu nawet ostatnią część serii Naughty Dog. Nie ma większych szkodników branży niż klaperiada, jeszcze raz powtarzam.

Nom, niesamowicie się s(pipi)ili od tego czasu, w tym Crystal Dynamics, przez zapatrzenie w game design far kraja i anczartet. :smutas:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Sunseta z botow nikt nie kupił, a klapy tacy fani poruszania się po miescie i zbierania patyków i też nie kupili bo gra wyszła na zły kawałek plastiku.

Gracze xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
7 godzin temu, Observer napisał:

Botom jak przeszkadza 55 plecaków do zebrania w Spidermanie i od razu gra skreślona, ale potem patrzysz na zebrane achievementy na w grze życia 81 na MC Sunset Overdrive:

Destroy all 150 Fizzco security cameras.

Deface 40 billboards with graffiti.

Collect all 150 shoes hanging from wires.

Collect all 150 Fizzie balloons.

Collect all 150 scraps of toilet paper.

Collect 20 Amps from Floyd.

Loot 25 emergency supply drops

Collect all 40 Smartphones

I nagle się okazuje że zbieranie jakoś tam nie przeszkadzało, chociaż było tego od (pipi)a więcej niż w Spidermanie. Typowa bocia hipokryzja.

z jednje strony racja, a z drugiej zbieranie tego było w miarę przyjemne 

Opublikowano

Dlatego że Insomniac potrafią w movement plus zabawki których nie powstydził się Ratchet. Sunset to Alan Wake tej generacji. Wciąż liczę że wydadzą dwójeczkę.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Dodadzą jeszcze acziwki na swicza i dopiero się zacznie zbieranie bananów w kolejnym donki kongu czy innym marianie.

Chociaż patrząc na polityke Big N to pewnie i za możliwośc zdobywania acziwków będzie trzeba zapłacić :reggie: 

Opublikowano
22 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Najlepsze znajdźki w historii. Klapy nie znają

Opublikowano
42 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Chodzi o hipokryzje,to wszystko.

Btw gram w tego SM, kolejny kadydat do GoTy, i tez wiecej robie aktywnosci pobocznych niz fabuly, chce jak najszybciej odblokowac kazdy kostium itp.

25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż liczę że wydadzą dwójeczkę.

No ostatnio byl news, ze ta gra nie jest w produkcji wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosc...

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sunset to Alan Wake tej generacji. 

w sensie że średniakiem? :philosoraptor:

Opublikowano
3 godziny temu, hav7n napisał:

a klapy tacy fani poruszania się po miescie i zbierania patyków i też nie kupili

Czuję się urażony

Mazz i te jego headshoty :obama:

Opublikowano

wzc26uz5thh11.png

Opublikowano
17 godzin temu, hav7n napisał:

Sunseta z botow nikt nie kupił, a klapy tacy fani poruszania się po miescie i zbierania patyków i też nie kupili bo gra wyszła na zły kawałek plastiku.

Gracze xd

Zaorane

Opublikowano
24 minuty temu, Figuś napisał:

Zwłaszcza jak się nie ogarnia, co nie @blantman @Słupek :yao:

Nie umiem w multi nie mam skilla. No ale granie z forumkiem w gyrosy miło wspominam:D 

Opublikowano

ahhhhhhhhhhhhh granie w gearsy ue i 4 z forumkiem, wspaniałe czasy :fsg: 

Opublikowano

see ya in gears of war 5 :lapka:

ale to bedzie petarda :banderas:

Opublikowano

Telltale padło przez swój przerost ambicji. Jak dla mnie za dużo projektów naraz i budżet nie wytrzymał a pewnie popyt na ich gierki zleciał drastycznie. 

Opublikowano

I kto mi teraz pieniądze za season passa odda, co?

Opublikowano

z jednej strony dobrze ze upadli bo robili w większości krapulce, ale z drugiej strony to źle bo firma  w której pracuje straciła całkiem dobrego klienta :( 

Opublikowano

Multi Gyrosów 4 zacne bardzo, nie będę zaprzeczał, co nie zmienia faktu, że  Halo 5 dalej niedoścignione :lapka:

Opublikowano
18 godzin temu, hav7n napisał:

Gracze xd

Ja kupilem, na premiere, Z POLSKIEJ DYSTRYBUCJI nawet, elo. :cool:

2 godziny temu, suteq napisał:

ahhhhhhhhhhhhh granie w gearsy ue i 4 z forumkiem, wspaniałe czasy :fsg: 

najbardziej pamietam jak gralismy przeciwko randomowym kasztanom i takie akcje lecialy:

fajnie sie gralo, to fakt.

Opublikowano

Aż mnie kusi znowu kupić xboxa i pograć w multi gearsów. :obama: 

Opublikowano
2 godziny temu, Nemesis napisał:

Telltale padło przez swój przerost ambicji. Jak dla mnie za dużo projektów naraz i budżet nie wytrzymał a pewnie popyt na ich gierki zleciał drastycznie. 

Pamiętam jak grałem w SE1 TWD - ze 4h na każdy odcinek, historia wciągała jak bagno. Z SE2 było podobnie. Pobrałem natomiast darmowy odcinek SE3 i zrobiłem w godzinę XD Tak można podsumować "rozwój" TT - pierdyliard projektów naraz i we wszystkie razem wkładali tyle pracy co kiedyś w jedną grę.

Edytowane przez Pacquiao

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.