Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Pacquiao napisał:

SE1 TWD - ze 4h na każdy odcinek

chyba przesadzasz, pierwsze dwa odcinki może dało radę do 3h przeciągnąć, ale normalnie na 2h starczały

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jaranie się gearsami i halo, chorzy ludzie xddd

Btw panowie, Forza Horizon dwa tygodnie przed premierą w pchlim targu i nikt nie chce kupić? :yao: Jak ja gardzę tym Xboksem :yao:

Opublikowano
7 minut temu, Yakubu napisał:

Jaranie się gearsami i halo, chorzy ludzie xddd

Btw panowie, Forza Horizon dwa tygodnie przed premierą w pchlim targu i nikt nie chce kupić? :yao: Jak ja gardzę tym Xboksem :yao:

A na chuy mam kupować, skoro cesarz Spencer swojemu wiernemu poddanemu w dniu premiery daje pełniaka w ramach Game Pass?:dunno:

Opublikowano

pyerdolone cebulaki xD a generacje temu śmiały się z mendrka że gra w same gierki z plusa

Opublikowano

Podwójne standardziki mocno. Myślałem, że jak jest mocarna gierka to się robi wszystko żeby jak najwcześniej ograć, no ale widzę, że nawet u botów nie ma jaranka forzą :yao:

Opublikowano

Każdy szanujący się bot ma już rachuneczek na koncie od Pana Spencera, bo kupił giereczkę

Opublikowano

Taaak, pewnie śmiecie czekają na darmowy weekend jak z Sunset Overdrie :kaz:

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Myślałem, że jak jest mocarna gierka to się robi wszystko żeby jak najwcześniej ograć,

No ale to forza a nie mocarna giereczka :kaz: 

Opublikowano

Kiepsko widze sprzedaż Horizona skoro easye nie może opchnąć dwóch kopii na Pchlim Targu.

Chyba rzeczywiście będzie klapa :/

Opublikowano

No wyobraź sobie jak chezky wrzuca na forum info, że będzie miał jakiegoś eksa na PlayStation dwa tygodnie przed premierą :obama: 

Opublikowano

easye nie ma z kim grac

easye nie ma komu sprzedać

ten to ma życie :/

Opublikowano

po co kupować jak można mieć w gamepasie 

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

No wyobraź sobie jak chezky wrzuca na forum info, że będzie miał jakiegoś eksa na PlayStation dwa tygodnie przed premierą :obama: 

Jak szybko ludzie się rzucają, żeby ograć i puścić na premierę nową rozfoliowaną w celu sprawdzenia? Widzę to, ziom

Opublikowano

no kupowanie gierek w pudelkach to tylko na plejce zeby oyebac te mocarne exy po weekendzie

Opublikowano

Sprytny Microsoft, daja w Passie, nikt nie kupi wiec nikt nie wystawi na Pchlim, nie bedzie beki.

Cwaniaczek Spencer dobrze wykombinowal yebany.

Opublikowano
31 minut temu, Pupcio napisał:

pyerdolone cebulaki xD a generacje temu śmiały się z mendrka że gra w same gierki z plusa

MS tworzy usługę gdzie wrzuca w cenie abonamentu nowe gry, a klapy coś o cebuli piszą. News Flash - MS chce żeby ludzie grali w GP dlatego udostępnia gry w dniu premiery.

Opublikowano
13 minut temu, Yakubu napisał:

No mogę sobie wyobrazić, że do dnia premiery te exy zostalyby killa razy kupione i sprzedane na pchlim targu :obama:

Opublikowano

Myśle że do premiery cały forumek miałby ograne takiego exa xD

Opublikowano

Pomijam już fakt, że na forum to chyba co drugi bot ma zamówiony preorder na Ultimate za 360 zł, najczęściej w cyfrze. Ale klapy nie rozumiejo jak można wydać 360 zł na ulubioną grę w cyfrowej dystrybucji, jak to później opchnąć po weekendzie :p

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

:p 360zł za brum brum :p 

Opublikowano

Za jakis czas bedzie " kurde, ogralbym tego X ", wtedy sie handelek czkawka odbije :)

Opublikowano

i znowu piękny ból dupy niebieskich przegrywów o FH4 i Game Passa  :banderas:

Tymczasem w niebieskim szambie jaranko destiny 2 i grami z psxa za 500zł xDDDDDDD bo przez rok nie będzie w co grać.

Opublikowano

Czujecie jakby tak Mario Odyssey 2 albo The Last of Drabina 2 leżało 2 tygodnie przed premierą i nikt by nie chciał kupić?

Opublikowano

Spokojnie po pięć stówek możnaby wystawiać :obama:

Opublikowano

juz widze 500zl za tlou2 gdyby klapy wiedziały ze za 5 dni dostana ta sama gierke w plusie xd przeciez te cebulaki licza kazdy dzien straty wartosci pudelka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.