Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Tlou2 2 tygodnie przed premiera w pudle za 500 zl ?

Alez biore piekny kawalerze. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

jakby mieć takie drabiny 2 długo przed premiera to by sie wyslało spoilery z gierki wszystkim naczelnym klapom, ale byłoby wygranko :banderas: 

Opublikowano
2 godziny temu, Yakubu napisał:

Myślałem, że jak jest mocarna gierka to się robi wszystko żeby jak najwcześniej ograć

Yakubu szanowany obiektywny uzytkownik, kustosz i wizjoner, gratuluje.

Opublikowano

yakubu to dzban

Opublikowano

Ja bym kupił nawet tą forze ale kiedy panie znaleźć na to czas? Dragon quest rozgrzebany a tu do mnie jedzie valkyria chronicles 4 i trzeba torne przygarnąć. Grania na 200 h lub więcej. Kupiłem state of decay 2 w cyfrze w wersji ultimate więc przynajmniej raz exa ms w tym roku zaliczyłem :ragus:

Opublikowano

serio chce ci sie grac w te japonskie stulajarstwa? :pechowiec: 

Opublikowano
11 godzin temu, suteq napisał:

serio chce ci sie grac w te japonskie stulajarstwa? :pechowiec: 

Od Valkyrii to się proszę odpyerdolić elegancko 

Opublikowano

lubisz małe dziewczynki w  czołgach? :) 

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

lubisz małe dziewczynki  czołgach? :) 

a po polsku? :) 

Opublikowano

xD ciekawe czy mod z kombojami już się robi :kaz:

Nie no tym pecetowcom to tylko strzelić w tył głowy bo nie mogę patrzeć jak się tak męczą zwierzaki :(

Opublikowano

Praktycznie nie widać różnicy.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

What a fucking animals!

Opublikowano

gorzej niż zwierzęta 

Opublikowano

PC MASTER RACE

Opublikowano

Najlepsze są posty padlinożerców w tematach gier od MS, jak przerzucają się benchmarkami i trikami na to, by gry stabilnie działały na piecach 2-3x droższych od XoX. Ostatnio wygrał izi tłumacząc koledze co trzeba zmienić w plikach FM7, by jej do pulpitu nie wywalało.

Jak na Resetera wszedłem do tematu o demie FH4, to dostałem raka jak w co trzecim poście był screen benchmarka, a w co drugim opis ustawień :p

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Największe apogeum beki z tych blacharskich przegrańców przychodzi wiadomo kiedy, a mianowicie w okolicach wypusku jakiegoś hitu od Rockstar. Ich działania (Rockstar) zdają się być zatwierdzonym przez Generalną Konwencję Miar i Wag wzorcem postępowania wobec tych zwierzaków:reggie:

Blacharski Kopaswdupas (BK) to miara funkcji czasu wynosząca 1 rok kalendarzowy określająca ile blachudry będą musiały czekać na ukazanie się gry Rockstar na ich pseudo platformę po tym, jak do swoich rąk dostanie ją brać konsolowa.

W przypadku RDR 2 nie mam żadnych złudzeń: 1,5 BK to minimum!:yao:

Opublikowano

Kumpel maniak Gearsów, przerzucił się na PC z x360/ps3. Często podczas wyszukiwania meczu w GOW4 czeka nawet 40min jak mu coś znajdzie dla porównania na XO to średnio 20-30s  xD

Opublikowano

Przydałaby się jakaś pc małpka w temacie @PCLabOwner zabaw nas szympansie

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Przydałaby się jakaś pc małpka w temacie @PCLabOwner zabaw nas szympansie

za mało postów jeszcze ma :rotfl:

Opublikowano

PC zły ale jak wychodzi po roku czy dwóch jakiś indyk z pieca to nagle się rzucają. Są rzeczy które tylko na pc ogrywam bo

1. Tam wychodzą najpierw a czekać nie lubię na resztki z pańskiego stołu (hollow knight, darkest dungeon, firewatch etc)

2. Są gatunki w których lepiej sprawdza się mysz i klawiatura (crpg, rts czy sim)

3. Są gry które nigdy na konsoli nie wyjdą i naprawdę przykro mi że niektórzy nigdy ich nie poznają bo są betonami siedzącymi w swoim małym baseniku jak obok mają ocean (seria total war, cywilizacja, football manager - prawdziwy duzy a nie pseudo wersje, two point hospital, spellforce, tyranny, hearts of iron, company of heroes i wieeele więcej)

4. Czasem wybieram po prostu lepszą wersje gry bez loadingów i ograniczeń platformy (dragon quest xi, dark souls 3 czy wiedźmin 3 ograne lub ogrywane na pc bo 60 fps i 0 loadingów swoje robi)

Opublikowano
13 godzin temu, Pacquiao napisał:

Najlepsze są posty padlinożerców w tematach gier od MS, jak przerzucają się benchmarkami i trikami na to, by gry stabilnie działały na piecach 2-3x droższych od XoX. Ostatnio wygrał izi tłumacząc koledze co trzeba zmienić w plikach FM7, by jej do pulpitu nie wywalało.

Jak na Resetera wszedłem do tematu o demie FH4, to dostałem raka jak w co trzecim poście był screen benchmarka, a w co drugim opis ustawień :p

Nie nie, najlepsi są Ci, którzy twierdza, ze jeszcze nie powstały Pecety, które by dźwignęły Forze Motorsport czy Horizon w 4 k na Ultra w 60 fpsach xD

No i wiadome PC gaming nie jest dla kazdego, niektorym przeszkadza jak jest wiecej ustawien niz 2, ale taka jest cena grania z teksturami w wysokiej rozdzielczosci...:master:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Seria Total War :banderas:

miałem ciareczki jak zapowiedziano że Creative Assembly  będzie robić Halo Wars 2. Wyobrażałem sobie RTS'a na wzór serii Total War :obama: Trochę się zawiodłem gdy okazało się że zamiast tego zdecydowali się rozwinąć tylko pomysły Ensemble i zrobić raczej bezpiecznego sequela 

Opublikowano
23 minuty temu, oni napisał:

Seria Total War :banderas:

miałem ciareczki jak zapowiedziano że Creative Assembly  będzie robić Halo Wars 2. Wyobrażałem sobie RTS'a na wzór serii Total War :obama: Trochę się zawiodłem gdy okazało się że zamiast tego zdecydowali się rozwinąć tylko pomysły Ensemble i zrobić raczej bezpiecznego sequela 

wiesz może wydawca tak chciał. Mogli sobie chcieć zrobić rewolucje ale to ms płacił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.