Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Forza Horizon 4 jest królem ścigałek jak lew jest król dżungli 

Metacritic: 92%

Opencritic: 92%

4XKyo30.gif

A lamusy dupa cicho!

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

ladne to halo infinite

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sprzedałem PS4 za 700 zł  :obama: poszło szybciutko tylko mały problem pan co kupił na olx konsole nie ma prawa jazdy i mama go przywiezie po konsole dopiero po 18 :ragus:

No to klapy widzimy się ponownie jak jakiś dobry ex wyjdzie może last of us 2 albo ghost of coś tam. Pewnie na ps5 lub prosiak slim.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Dzięki za info Blantman!!!!!! :lapka:

ależ nie ma za co i dziękuję Ci że informujesz o tym że każdego exa ms ogrywasz w 60 fps

Opublikowano

blanti, ale przeciez 22 lutego wychodzi kolejna ubigierka tylko na plejstejszon!

Opublikowano

Nie no easye w każdym poście podkreślający że gra na PC i błagający o atencje w temacie Forzy Horizon 4 i tak jest najlepszy xD 

W dniu 13.09.2018 o 22:55, easye napisał:

Nie wiem jak to musi wyglądać, że wybieracie 30 fpsow. Pamiętam jak pierwszy raz odpaliłem Horizon 3 na PC w 60 fpsach-parę h grałem z bananem na ryju. Teraz w dobie 4k na PC to już w ogóle można umierać, ale nie wiem jak ta gra musiałby słabo wyglądać, by decydowac się na 30 klatek, zamiast 60, zwłaszcza gdy po raz pierwszy w ogóle dostajemy tryb performance w Horizon. 

W dniu 12.09.2018 o 22:41, easye napisał:

Ja gram na PC. 

W dniu 12.09.2018 o 18:56, easye napisał:

Wyobraź sobie jak ludzie to na GTXach włącza w 4k na ultra w 60! Auuuu! Ciekawe czy dali HDR na PC! 

W dniu 12.09.2018 o 19:38, easye napisał:

3k to na GTX 1060 latala w 1440p, od ponad tygodnia mam 1080 przy naprawde slabym procesorze intela i nawet w 4 ka sie nie zajeknie.

Moze przy premierze bylo naczej - nie pamietam, poki co 4 mocny progres graficzny.

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

blanti, ale przeciez 22 lutego wychodzi kolejna ubigierka tylko na plejstejszon!

Mam state of decay po co mi coś gorszego. Dodatkowo nikt tak ubi gierek nie robi jak ubisoft.

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Za to multiplatformy już na PS4 w 30.

No bo trofea same się nie zrobią :ragus:

Opublikowano

izi znowu płacze ze nikt z nim nie chce grać? 

Opublikowano

teraz nawet od niego nikt nie chce kupić gry 

Opublikowano

state of decay 2, kolejna gierka do ktorej z checia sie wróci a nie platynuj gołębie i do żyda

Opublikowano
20 minut temu, blantman napisał:

Sprzedałem PS4 za 700 zł

fata idzie za tyle pogonić?

Opublikowano

kiedy nowa generacja?

bo juz temat sie wyczerpal

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Już 26 października, skurwiele!

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

teraz nawet od niego nikt nie chce kupić gry 

weź i kup, jak to pewnie towar, który spadł z tira

2 minuty temu, messer88 napisał:

fata idzie za tyle pogonić?

idzie, pogoniłem na olx fata z okablowaniem i rozje,banym touch padem w ds4 xd, bez pudełka

typek wziął z pocałowaniem ręki za 700

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

weź i kup

Na ch,uj mi pudełka w 2018 roku? TY CHORY JAKIS?

Opublikowano

Niepotrzebny plastik, który zagraca przestrzeń. 

Opublikowano

pudelka mialy dusze jak cala gra byla na plycie i byly instrukcje

dzis to masz jakas instalke bety, reszta z neta, pudelko i karteczka ze dostaniesz padaczke

Opublikowano

ponad 100h w horizonie spędze więc dla mnie git, plus kwestia wygody, nie będę na dwa wyścigi zmieniał płyty 

Opublikowano

nvm

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Z tego miejsca chciałem pogratulować botom FH4, druga gra na 5 letniej konsoli, w którą chętnie bym zagrał. Życzę dobrej zabawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.