Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

To nadal o jedną więcej niż na PS4. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

wow gratulacje od typa ktory jara się mysza na vr, w chuy sukces

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Z tego miejsca chciałem pogratulować botom FH4, druga gra na 5 letniej konsoli, w którą chętnie bym zagrał. Życzę dobrej zabawy.

Wielkie dzieki. Juz sie nie moge doczekac godrizona w game pass na PC z padem od PS4. 

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

To nadal o jedną więcej niż na PS4. 

Aby zrównać się z PS4, to microsoft przy tym tempie wydawania gier na takim poziomie, musiałby ciągnąc tą generacje jeszcze z 30 lat.

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, YETI napisał:

Z tego miejsca chciałem pogratulować botom FH4, druga gra na 5 letniej konsoli, w którą chętnie bym zagrał. Życzę dobrej zabawy.

Która to ta pierwsza?

Opublikowano
1 minutę temu, Mroku napisał:

Wielkie dzieki. Juz sie nie moge doczekac godrizona w game pass na PC z padem od PS4. 

Cofanie czasu pod trójkątem? Wspaniała rzecz.

2 minuty temu, Square napisał:

Która to ta pierwsza?

Multiplayer w H5, na szczęście jest multi w TLoU&U4, więc dzięki Spencer, że tak usilnie starasz się abym wydał te 2tyś na coś innego niż konsole bez gier.

Opublikowano
2 minuty temu, oFi napisał:

Xbox do fifki od zawsze, na zawsze.

ps4-bundle-2017-fifa18-bundle-pack-1400p

Opublikowano
15 minut temu, YETI napisał:

na szczęście jest multi w TLoU&U4

ja pier.dole yeti od 2013 w remastera z ps3 gra bo nic innego ci nieudacznicy w sony nie potrafią multiplayerowego wypluć :pawel:

Opublikowano
21 minut temu, Mroku napisał:

W jaki sposob grasz w gry MS na DS4? Uzywasz DS4Windows? Dla mnie ten programik powoduje lekki input lag, juz wole normalnie pada od One/360tki podlaczyc.

Opublikowano

2 minuty temu, _Be_ napisał:

ja pier.dole yeti od 2013 w remastera z ps3 gra bo nic innego ci nieudacznicy w sony nie potrafią multiplayerowego wypluć :pawel:

No przecież robi się TLoU2. Niestety, jeszcze żadne studio nie wypuściło czegoś lepszego do multi TLoU.

Opublikowano

Latami być opłacanym przez Sony, rozpływać się nad każdym exem na PS4 począwszy od The Ordera, po mysz na VR, pluć na inne konsole. By w 2018 roku, pod koniec żywota PS4 wciąż być zmuszonym grać w gierkę z PS3, bo poza nią nie ma żadnej alternatywy....

Sony pluje na Yetiego, a ten się cieszy

Opublikowano
37 minut temu, Square napisał:

Która to ta pierwsza?

masz 3 opcje do wyboru

a)halo

b)forza

c) gearsy

Opublikowano

Jest jeszcze Ori i Sunset&Cuphead :usmiech:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
8 minut temu, oni napisał:

pod koniec żywota PS4 wciąż być zmuszonym grać w gierkę z PS3, bo poza nią nie ma żadnej alternatywy....

Ale weź nie kłam.

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Ale weź nie kłam.

No tak yeti grał jeszcze w BF1 i Battlefronta obie w 900p jak zwierze w rozmazane gufno

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Ale weź nie kłam.

a wyszło coś poza remasterem gry z PS3 i Uncharted z tokenami? 

Opublikowano

Napisałeś, że oprócz TLoU nic nie wyszło, teraz dodałeś, że jest jeszcze U4. We wcześniejszym poście kłamałeś.

Opublikowano

no to przepraszam, PS4 ma jednak wspaniale różnorodną bibliotekę gier mulitplayer, całe dwie gierki 

Opublikowano
25 minut temu, easye napisał:

W jaki sposob grasz w gry MS na DS4? Uzywasz DS4Windows? Dla mnie ten programik powoduje lekki input lag, juz wole normalnie pada od One/360tki podlaczyc.

DS4Windows. Jest lekko odczuwalny input lag, ale mi to akurat w tej grze nie przeszkadza.

Opublikowano
6 minut temu, oni napisał:

no to przepraszam, PS4 ma jednak wspaniale różnorodną bibliotekę gier mulitplayer, całe dwie gierki 

O jedną więcej niż xbox. Jeżeli multipalyer ociera się o doskonałość, to wystarczy jedna taka gra na całą generacje i człowiek w to gra przez lata, tak np. było z H2 czy H3.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

forza na ds4 przez lapka z lagiem jakiejs apki, najlepsze multi to z gry z ps3 i błaganie o remaster rdr w pudełku

klapy to jednak maja naje.bane xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.