Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No w tym sęk, lista długa w gierki o których nikt już nie mówi. Z resztą XDD pamięta ktoś taką grę jak Horizon Zero Dawn czy inFamous? albo Ni No Kuni II. Tyle spuszczania się przed premierą, takie wyśmienite giereczki, a każdy ograł przez weekend, wysłał w poniedziałek, a w następny piąteczek pewnie już nie pamiętał co to było.

Akurat żeby zwolnić miejsce w pamięci na kolejną grę życia na jeden weekend. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ktoś pamiętam wartą wydania pieniążków grę na x-smiecia oprócz Forzy?

Dwie gry przez całą generację, a reszta poziom infamous i Moss :pawel:

Co za (pipi)any śmieć bez gier. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Forzy się nie da zapomnieć.

Bo ją kurwa robią co rok.

Opublikowano

Co rok za(pipi)iste wyścigi, kiedy na PS4 jedno wielkie szambo. Jak ktoś lubi scigalki, to tylko królestwo zielone.

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

Uzupełnię listę. 

God of War - 94
Shadow of the Colossus - 91
Spider-Man - 87
Dragon Quest XI - 88
Street Fighter V Aracade - 87
Yakuza Kiwami 2 - 86
Moss - 85
Ni No Kuni II - 85
Yakuza 6 - 83
MLB The Show - 82
Firewall - 81
Detroit Become Human - 78

Vs

Forza h4

I dwa rzadkie guwna na 6.

SPENCER TY CHVJV ODDAJ MOJE 2 TYS, tak bym krzyczał jakbym był frajerem i kupił x-śmieciarke. 

Yeti ale Ty ograłes dwie gry z wymienionych i ciągniesz bekę jakbyś przeszedł wszystko.

Opublikowano
1 godzinę temu, ragus napisał:

god of czołg

port z ps2

infamous na lianach 

multiplatforma

multiplatforma

japoński film nr 3432

nie wiem co to moss, yeti moss ty rozum i godność człowieka?

chińska bajka, co to nikt nie dał rady jej przejść

japoński film nr 32423421

fifa z kijami

zabezpieczenie routera

film

super konsola (pipi) xD

No i klapy jeszcze plusują mu tą spi.erdolistę. 

Hrrrrrrrrrrrrr TFU!

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ludzie chcą trzymać te giereki na Xboxa i je maksować, bo poza singielkiem masz niekończące się okłady miodu w najlepszym multi. Na Xboxie chcesz gry przeżywać, wspominać, a na PS4 grasz na wyścigi. :pawel: 

tyle miodu w multi, a później tylko z @MaZZeo albo @Colinem można prawilnie w Horizonka pograć

Opublikowano

Dawno nie przedstawiałem sytuacji jaka aktualnie panuje w moim game roomie. Czek dys aut:

WHZ4OgR.jpg

Fota aż nadto wymowna. Od razu widać co się dzieje. Od czasu Drwala i Syna w Skandynawii praktycznie nie dotykałem Plejkoorwy, co z resztą widać. Jak się nie jest fanem amerykańskich bajek opowiadających losy gimby w kolorowej pończosze na ryju (a ja zdecydowanie nie jestem) to wygląda to tak jak wygląda. Z resztą o czym my tu rozmawiamy? Gdyby to chociaż był hit na miarę Drwala to jeszcze jeszcze, ale gierka na 8?:yao:No co tak słabo?

Tymczasem koksik wciąż używany, ogrywane frukta ze skarbca imperatora Spencera w najlepszej jakości, o której biedaki z niebieskiego obozu mogą tylko pomarzyć, wypolerowany i przygotowany na nadejście proroka i mesjasza w jednym wśród racerów czyli GODRIZON 4:banderas:

A wy klapy co? Już wszyscy poczęstowaliście się pajonkiem na pchlim?

Nawet was mi nie żal:pawel:

Opublikowano

U mnie taka sytuacja :lapka:

bolton_01.jpg

Opublikowano

Ja sprzedałem ponownie ps4 i vite

J.ebac Sony maczetami lapka.gif

Opublikowano

Ja chyba też zieloni koledzy to uczynię. Ale czekej czekej...czy aby jeszcze The LGBT 2 nie pozostało do ogrania? No tak, ale chuy wie kiedy:frog: Chyba jednak nie sprzedam, a do szafy włożę...

Opublikowano

Czarek weź kur.wa posprzątaj ten kołchoz

Opublikowano

Typowy fanatyk X-śmieciary - syf, brud i ubóstwo umysłowe.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Typowy fanatyk X-śmieciary - syf, brud i ubóstwo umysłowe.

Tak, tak Rozi, ja w RDR2 zobaczę różnorakie śmieci, krzaki, trawy i inne szczegóły na Dzikim Zachodzie, Ty zaś nie, bo Plejszmata 4 zwyczajnie tego nie uciągnie:yao:

Opublikowano

Śmiecia to już masz pod telewizorem, takiego z X na obudowie.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Śmiecia to już masz pod telewizorem, takiego z X na obudowie.

Ale dupka pękła!:dynia:  No na zdjęciu wyraźnie widać co jest śmieciem a co nie:ragus:

Opublikowano

Moje Szmata 4 Pro zwykle jest w podobnym stanie. Zero szacunku dla tego góówna obesranego. 

Opublikowano

jedyne co widać na tym zdjęciu to dowód na to że jesteś brudasem :yakubu:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

jedyne co widać na tym zdjęciu to dowód na to że jesteś brudasem :yakubu:

Bardziej zapominalskim niż brudasem. Skoro nie miałem w co grać na Plejdziffce po Drwalu to zwyczajnie zapomniałem, że ją mam i że trzeba ją od czasu do czasu odkurzać:dunno:

Opublikowano

Prosiak nie jest nawet tyle na rynku żeby zebrać taką warstwę kurzu XD Masz za oknem fabrykę cementu?

Opublikowano

44 minuty temu, Czezare napisał:

Ja chyba też zieloni koledzy to uczynię. Ale czekej czekej...czy aby jeszcze The LGBT 2 nie pozostało do ogrania? No tak, ale chuy wie kiedy:frog: Chyba jednak nie sprzedam, a do szafy włożę...

Do 2020 spokojnie kupisz ponownie. 

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

A Wy klapy co? 

W chwili obecnej najlepszy Spider Man jaki kiedykolwiek pojawil sie na konsoli.  Cos tam pogralem i nie dziwie sie ze dominuje nawet w Japonii. Nie wiem co lepsze,  sama gra,  czy swiadomosc tego ze zrobienie duuzo lepszej dwojki powinno byc formalnoscia, o ile zaden szaleniec nie zechce realizowac dziwnych wizji.

Generalnie spodziewalem sie, ze 2017ego pod wzgledem oferty wydawniczej juz zaden rok w tej generacji nie pobije, a tu prosze, masa swietnych gier ze nie wiadomo w co rece wlozyc:nosacz2: A do konca roku kilka pozycji do obowiazkowego zakupu jest.

Zdecydowanie najlepsza generacja konsol, jaka byla. Niby juz 5 lat po premierze sprzetu,ale serio, naprawde zadnej potrzeby nie odczuwam, zeby sluchac o jakims PS5. Ostatnio zrobilem sobie maly comeback do starszych gier i doskonale widac poprawe w grafice, ewolucje silnikow itp. Nawet pojawilo sie kilka indykow, ktore costam sobie reprezentuja.

Zycie ( gracza PS4 ) jest piekne.

Opublikowano
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Spider-Man - Meta 87

Forza Godrizon 4 - Meta 92

Ten poziom jakości to nie dla śmiecia.

DLA PANA TO 

GOW - Meta 94 i 9.2 user score :obama:

Czyli kiedy dialektyka erystyczna zalicza srogi wpjerdol :u

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.