Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Czezare napisał:

Dawno nie przedstawiałem sytuacji jaka aktualnie panuje w moim game roomie. Czek dys aut:

WHZ4OgR.jpg

Fota aż nadto wymowna. Od razu widać co się dzieje. Od czasu Drwala i Syna w Skandynawii praktycznie nie dotykałem Plejkoorwy, co z resztą widać. Jak się nie jest fanem amerykańskich bajek opowiadających losy gimby w kolorowej pończosze na ryju (a ja zdecydowanie nie jestem) to wygląda to tak jak wygląda. Z resztą o czym my tu rozmawiamy? Gdyby to chociaż był hit na miarę Drwala to jeszcze jeszcze, ale gierka na 8?:yao:No co tak słabo?

Tymczasem koksik wciąż używany, ogrywane frukta ze skarbca imperatora Spencera w najlepszej jakości, o której biedaki z niebieskiego obozu mogą tylko pomarzyć, wypolerowany i przygotowany na nadejście proroka i mesjasza w jednym wśród racerów czyli GODRIZON 4:banderas:

A wy klapy co? Już wszyscy poczęstowaliście się pajonkiem na pchlim?

Nawet was mi nie żal:pawel:

Z ciekawości: Kiedy ostatni raz zaprosiłeś do siebie jakąś dziewczynę?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

W ogóle to nie wyobrażam sobie mieć Xboxa zamiast Playstation w tej generacji, to tak jakbym tej generacji nie przeżył. Na drugą konsolę Switch, na handhelda Vita. I to jest zestaw jaki powinno się mieć. Reszta to już jakaś zj*bana fanaberia. Mi Switcha brakuje, nie ukrywam że bardzo chciałbym mieć, ale nie widzę czasowo miejsca - nie wszyscy mają wakacje lub są szefami firm, więc dużo czasu ostatnio spędzam na wolnym powietrzu (ew. u znajomych/w pubach) lub w łóżku by się zregenerować. Ostatnio 3 dni bardzo chciałem zagrać w Spidermana, ale nie było nawet kiedy. Dlatego ważne skoro mam czas na 1 konsolę i 1 handhelda, wybrał te które dadzą mi najwięcej. Playstation 4 i PS Vita to właśnie takie sprzęty na taką sytuację ;)

Opublikowano

Pamiętaj: we don't go mundrek anymore

Opublikowano

Lepiej grać po 4 raz w jeżdżenie po burakach, jasne. Niektórzy gracze są po prostu gorsi, nie mogę inaczej tego skwitować gdy czytam posty Mazzeo. Tacy właśnie janusze gamingu, co grają w Fifę i od czasu do czasu ponoobią w BF-ie. W sumie xboty promujące taki tryb poprzez posiadanie xboxa, niczym się od owych januszów nie różnią. Otwieramy Harnasia i odpalamy Forzę, tak jedziemy jak codzień, buraki na kanapach i buraki na torze, hejoo...

Opublikowano
34 minuty temu, Mendrek napisał:

Lepiej grać po 4 raz w jeżdżenie po burakach, jasne. Niektórzy gracze są po prostu gorsi, nie mogę inaczej tego skwitować gdy czytam posty Mazzeo. Tacy właśnie janusze gamingu, co grają w Fifę i od czasu do czasu ponoobią w BF-ie. W sumie xboty promujące taki tryb poprzez posiadanie xboxa, niczym się od owych januszów nie różnią. Otwieramy Harnasia i odpalamy Forzę, tak jedziemy jak codzień, buraki na kanapach i buraki na torze, hejoo...

Będziesz za rok przestawiać ponownie drabiny.

4 raz biegałeś Boberkiem w polu kukurydzy i chcesz więcej.

oh boy, która to już cześć, 6?

:yao:

Opublikowano
Godzinę temu, Shagohad napisał:

Z ciekawości: Kiedy ostatni raz zaprosiłeś do siebie jakąś dziewczynę?

Jestem żonaty, a żona też jest botem:lapka:

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepsza generacja ja (pipi)e co ja czytam...

No na xboksie chuyowa, ale całe szczęście playstajsion znowu jest rozpyerdalatorem w dostarczaniu zayebistych gierek :fsg:

Opublikowano
No na xboksie chuyowa, ale całe szczęście playstajsion znowu jest rozpyerdalatorem w dostarczaniu zayebistych gierek :fsg:
Tak, ubigierek o facecie w rajtuzach xD
Opublikowano

Jak ten pedał w rurkach

Opublikowano

8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepsza generacja ja (pipi)e co ja czytam...

musi być najlepsza, w końcu xbox doczekał się GOTY GENERACJI 

:reggie:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

X-śmieciarka pięknie wyjaśniona przez... bota. Ten łamiąc się głosik, jakby miał zaraz się rozplakac. 

Piękna generacja :fsg:

Opublikowano

Yeti, ale Ameryki nie odkryłeś. Xbox jest w czarnej dupie jeśli chodzi o Exy na przestrzeni całej generacji.

Nie zmienia to jednak faktu, że :

- jest to mniej awaryjna maszyna

- Koks to prawdziwe 4K, z super chłodzeniem i kulturą pracy

- Lepszy kontrolerem

- Lepszym rozwiązaniem do ogrania multipatform (koks).

Sony ma konsole z exami, ale ile tych exów wychodzi w ciągu rok, a ile multiplatform?

Przecież już nie zarabiasz po 1500zł i stać Ciebie na kupno w ciągu 5-6 lat generacji konsol na dwie konsole minimum, a nawet 3.... Jaki problem kupić Xboxa pod multiplatformy i gry od Micro, a plejbestie pod exy typu gow/spiderman?

Ceny za live'a lepszy u Micro, gamepass, ea:ac. Dlaczego mając 2 konsole miałbym grać głównie na plejce, która chodzi jak samolot i oferuję gorszą jakość multi platformowych tytułów? Nie twierdze, że Mikro nie jest w dupie, ale takie Twoje (pipi)enie od x edycji CW jest po prostu żałosne. Człowieku na plejce nie ma nawet porządnej gry wyścigowej, gry pod co-opa typu gearsy. Wydajesz tyle siana na drogi TV Sony, a nie stać Cię zakupić xpudło i po prostu sprawdzić?

Opublikowano

Xbox chuy wozi gnój tyle wam powiem ziomki, kto ma xboxa w tej generacji wtopił 2k polskich złotych za które można kupić sporo gier na nadkonsole sony PlayStation 4 <3

Opublikowano
12 minut temu, Starh napisał:

Yeti, ale Ameryki nie odkryłeś. Xbox jest w czarnej dupie jeśli chodzi o Exy na przestrzeni całej generacji.

Nie zmienia to jednak faktu, że :

- jest to mniej awaryjna maszyna

- Koks to prawdziwe 4K, z super chłodzeniem i kulturą pracy

- Lepszy kontrolerem

- Lepszym rozwiązaniem do ogrania multipatform (koks).

Sony ma konsole z exami, ale ile tych exów wychodzi w ciągu rok, a ile multiplatform?

Przecież już nie zarabiasz po 1500zł i stać Ciebie na kupno w ciągu 5-6 lat generacji konsol na dwie konsole minimum, a nawet 3.... Jaki problem kupić Xboxa pod multiplatformy i gry od Micro, a plejbestie pod exy typu gow/spiderman?

Ceny za live'a lepszy u Micro, gamepass, ea:ac. Dlaczego mając 2 konsole miałbym grać głównie na plejce, która chodzi jak samolot i oferuję gorszą jakość multi platformowych tytułów? Nie twierdze, że Mikro nie jest w dupie, ale takie Twoje (pipi)enie od x edycji CW jest po prostu żałosne. Człowieku na plejce nie ma nawet porządnej gry wyścigowej, gry pod co-opa typu gearsy. Wydajesz tyle siana na drogi TV Sony, a nie stać Cię zakupić xpudło i po prostu sprawdzić?

Jakby go było stać, to by kupił, a nie pocił się miesiącami, że na PS4 wychodzi drugie Halo XD

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Samo to, że siedzi od premiery na Facie vel jumbo jetie mówi samo za siebie... spuszcza się nad grafiką, a nie widział takiego gowa czy horizon w prawdziwej okazałości gdy nawet większość botów z forum ograła to na prosiaku.

Opublikowano

W czasach gdy sklepy oferują raty, gdzie po 30 miesiącach płacisz MNIEJ niż byś przyszedł z gotówką do sklepu (bo 0%, bo płacą pierwszą ratę), to serio trzeba mieć ciężką sytuację, by pucować się do jednego sprzętu latami i nie ograć dobrych gier na innych.

Opublikowano

ps4 bylo spoko do japonskich gierek ktore omijaly koxa ale odkad spencer pojechal na wakacje do Fukushimy to mamy niera, dmc5, re2, sekiro, i pierdyliard innych w 4k wiec :cool:

cala reszta jak yakuzy, dragon questy czy ninokuni sa na pc wiec :) inna sprawa na chuy grac w taka stuleje

Opublikowano

xD pamiętam jak klapy mięsiącami tasowały się do Bloodborne 2 czyli Sekiro  i DMC5

Opublikowano

Teraz Sekiro jest multiplatformą więc hajpik opadł. W sumie to musi być jakiś mechanizm obronny, bo z jednej strony masz multiki w najlepszej jakości na beastboxie, z drugiej stuleje na PC, a na szarym końcu PS4 w najgorszej jakości. Trzeba bronić honoru playkoorvy żeby się im ego nie rozpadło. :)

Opublikowano

Haha, życzę wam wszystkim takiej sytuacji finansowej, jaką ja mam obecnie. 

:lapka:

Będzie grane w Sekiro i Ghost of Tsushima, bo jest Nadkonsola w domu, a jakby był ten (pipi)any, amerykański śmieć bez gier, to GoT bybyl na youtube, tak jak reszta klejnotów generacji. 

A tu jeszcze mesjasz od Pana Kojimy, gra generacji od Naughty Gods, ale najpierw Days Gone czy Demons Souls, bo Bloodborne 2, to już chyba na PS5. 

Xbox? Crapdown, czyli kolejna porcja beki nadchodzi. 

Opublikowano

sekiro xD ci goście zrobili jedną dobrą gre czyli bloodborne i tak się składa że jest dostępna tylko na ps4 :) chcecie dobrą gre o ninja? Ghost of fukushima zaprasza

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

sekiro xD ci goście zrobili jedną dobrą gre czyli bloodborne i tak się składa że jest dostępna tylko na ps4 :) chcecie dobrą gre o ninja? Ghost of fukushima zaprasza

Pupek jak zawsze nie uważał na lekcjach, kiedy było mówione, że dev, który pichci GoT jeszcze nigdy nie wcześniej dobrej gry nie popełnił, więc pucowanie się do Fukushimy jest najdelikatniej rzecz ujmując na wyrost:D

Opublikowano

xD nie ośmieszaj się chłopaku 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.