Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Rozumiem Ciebie doskonale,
Sam posiadam Ps4 Pro oraz Nintendo Switch bo obie konsole dają mi mnóstwo frajdy. Obie się super uzupełniają i dużo Exów na Ps4 jest świetna ale ja lubię często pograć w produkcje przypominające mi czasy Snes i N64. Gry od Nintendo dają mi masę funu i często przebijają gry którymi jesteśmy kamieni w obecnych czasach.

Opublikowano
12 minut temu, Kolos28 napisał:

bie się super uzupełniają i dużo Exów na Ps4 jest świetna ale ja lubię często pograć w produkcje przypominające mi czasy Snes i N64. Gry od Nintendo dają mi masę funu i często przebijają gry którymi jesteśmy kamieni w obecnych czasach.

no szkoda że exy na PS4 nie potrafią tego zaoferować, coś musiało pójść nie tak...

Edytowane przez oni

Opublikowano
26 minut temu, aphromo napisał:

Tutaj gif z Conrete Genie exa na PS4. Premiera w tym roku.

Sony chce walczyć z grami na iOS i Apple?

Opublikowano
15 minut temu, Kolos28 napisał:

Gry od Nintendo dają mi masę funu i często przebijają gry którymi jesteśmy kamieni w obecnych czasach.

Ale jest tez wiele gier, ktore sa naprawde dobre, a przechodza prawie ze niezauwazone. Warto miec to na uwadze.

Opublikowano

Wiem,
Przykład to Vampyr, który wspiął się na moje top3 ogranych gier na Ps4. Bloodborne jest na pierwszym a Wiedźmin 3 i Vampyr zaraz za nim [emoji16]

Opublikowano

dla tych gier warto miec playstation 

Opublikowano

Jeszcze Mario i Zelda

Opublikowano
Godzinę temu, Kolos28 napisał:

Wiem,
Przykład to Vampyr, który wspiął się na moje top3 ogranych gier na Ps4. Bloodborne jest na pierwszym a Wiedźmin 3 i Vampyr zaraz za nim emoji16.png

boję się zapytać jaki poziom reprezentuje te wszystkie exy na PS4 skoro Vampyr znalazł się na trzecim miejscu emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png 

Opublikowano

Vampyr jest świetny!
Grałeś, że oceniasz? [emoji16]

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Jeszcze Mario i Zelda

Na PS4 występują pod scenicznymi pseudonimami "Karots" i "Boyyyy"

Opublikowano
2 minuty temu, Kolos28 napisał:

Vampyr jest świetny!
Grałeś, że oceniasz? emoji16.png

w takiego crapa? 

qHgLOHc.jpg

poziom Sea of Shit emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Opublikowano

lol ale gra xD 

po co to zyje?

Opublikowano
1 godzinę temu, Kolos28 napisał:

Przykład to Vampyr, który wspiął się na moje top3 ogranych gier na Ps4. Bloodborne jest na pierwszym a Wiedźmin 3 i Vampyr zaraz za nim emoji16.png

Polecam zainteresowac sie biblioteka mniejszych gier, moze znajdziesz tam pare perelek :)

latest?cb=20161108160421

Opublikowano

Ja nie kieruję się ocenami a gram w to co mnie pochłania a taki Vampyr, klimatem miażdży większość gier które wyszły od 2017 roku. Sposób prowadzenia fabuły super a same walki trochę zbliżone do tych z Bloodborne.

Główne wady tej gry to brak szybkiej podróży i tyle [emoji4]

Opublikowano

Lepiej kierować się fizyką gifów, 2018 i dalej nie umiecie w gierki?

Opublikowano

gravity rush i vampyr xD to ja juz wole sea of guwno z asaxem

Opublikowano

Jak skakanie z fizyka to tylko z panem developerem asax 

Opublikowano
43 minuty temu, Kolos28 napisał:

Ja nie kieruję się ocenami a gram w to co mnie pochłania a taki Vampyr, klimatem miażdży większość gier które wyszły od 2017 roku. Sposób prowadzenia fabuły super a same walki trochę zbliżone do tych z Bloodborne.

Główne wady tej gry to brak szybkiej podróży i tyle emoji4.png

no widzisz ja mam podobnie, tylko z taka jedna  na xboxa;)

jesli nie kierujesz sie opinia prasy, a zamiast tego wolisz sobie wyrobic wlasne zdanie (szanuje) to wydaje mi sie ze mozesz sobie wyobrazic sytuacje ze ktos dobrze sie bawi przy ostatnich grach na xboxa, byc moze gdybys sam zagral wskoczylyby one to twojego top3,  tego juz nigdy sie nie dowiemy ;)

Opublikowano

Po prostu nie widzę sensu kupowania Xbox, kiedy mam Ps4. Ps4 ma mnóstwo dobrych gier a Xbox ma tylko kilka.
Switch daje mi to czego nie mam w PROsiaku dlatego posiadam dwie konsole.
Wszystkie gry multiplaformowe są zarówno na konsoli Microsoftu jak i Sony więc kupno Xbox było by rozpustą [emoji16]

Opublikowano

ale skad wiesz ze ma tylko kilka? przeciez nie grales

nie wiesz ile takich Vampyrow czycha w bibliotece xboxa xD

Edytowane przez oni

Opublikowano
2 godziny temu, Kolos28 napisał:

Vampyr jest świetny!
Grałeś, że oceniasz? emoji16.png

Now loading. Press A to bite. 

Chyba najgorsza pozycja 2018, w którą miałem nieprzyjemność grać.

Opublikowano
3 godziny temu, kermit napisał:

gravity rush i vampyr xD to ja juz wole sea of guwno z asaxem

Arrr! the feels!

*wipes tears*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.