Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Przepraszam,  zawiść z powodu gbc przesloniła mi oczy i  wprowadziła mrok  do mego serca

Opublikowano
21 godzin temu, milan napisał:

pamiętam jak kupiłem psp i @Ekansik wziął do łapy i  z nieukrwanymi pretensjami mówi, "hej, tobie strzałki chodzą zayebiscie,  a mi latają (pipi)a, no (pipi)a!".

#takbylo

zadro było miliard bo moje psp bylo z tej partii, gdzie krzyżak to była "ch.ujoza" pierwszej klasy i ludzie modowali go podkłądając tekturowe krzyżyki.

Zresztą prawie za to dostałem negatywa na allegro, jak już tę nieszczęsną konsolę sprzedałem.

Ale dzisiaj bym sobie kupił psp, głównie do grania w emulatory :)

Opublikowano

psp niesamowity sprzęt, vita w sumie też, szkoda tylko że te c0rwy z sony je zrobiły 

Opublikowano

Sam myslalem o ponownym nabyciu psp do emu ale chyba nie ma to już sensu, ekranik dość kiepski i konsola jest ogólnie słaba, lepiej brać cos na androidzie typu Nvidia Shield portable lub GPD XD+

kurde mogło by Sony zrobić Vita Pro, kupiłbym od kopa xD

Opublikowano

Ja nadal mam swojego PSP ale teraz to już chyba nie ma skąd ciągnąc ISO więc na co to komu?

Opublikowano

ma się 20 płyt dvd

Opublikowano

Oczywiście że jest skąd ściągnąć obrazy gier na PSP. PSP trzeba mieć bo gry z PSXa wyglądają i działają najlepiej na tej konsol

i.

Opublikowano

Rok temu znajomy pożyczył mi swoje psp bo chciał sprzedać, a ja myslalem nad kupnem, no ale nie pyklo, pewnie to wina tego ze obok miałem vite :dunno: kup najwyżej puścisz dalej

Ja to nawet myślami czy nie kupic drugiej vity tylko pod przeróbkę ale scena chyba dalej leży :/

Opublikowano

Odnośnie zastosowań PSP to pamiętam że w swoim schylkowym okresie służyła mi nawet jako czytnik ebooków (tak, były takie aplikacje xD), nie miałem jeszcze wtedy smarfona czy kindle (zresztą tego drugiego nie mam do dzisiaj :smutas:)

Opublikowano

komiksy się spoko czytalo też

Opublikowano

Rozumiem, że Vita nie oferuje tych możliwości co PSP pod kątem emulacji gier z PSX-a itd? Bo myslalem, czy nie kupić brata 3DS-owi:)

Opublikowano

FFIX na tym ekranie, pierwszy raz jak oczy ujrzały to cudeńko to fgs.png nie oddaje nawet kawałka tego, co człowiek wtedy czuł. Kurła, aż chyba trzeba poszukać do retrogierek z PSX jakiejś taniej konsolki, narobiliście smaka

Opublikowano
4 godziny temu, izon napisał:

Rozumiem, że Vita nie oferuje tych możliwości co PSP pod kątem emulacji gier z PSX-a itd? Bo myslalem, czy nie kupić brata 3DS-owi:)

Jak nie oferuje jak oferuje, tylko, że tam bardziej w grę wchodzi legalna opcja czyli kupujesz gierke z PSXa na storze i grasz na Vicie jak pan jezus powiedział. Wprawdzie Vita jest złamana, ale co dalej to się tym nie interesowalem bo w sumie nie pirace gierek o jakichś 10 lat. 

Opublikowano

Polecam PSP do grania w gierki z PSX. Na amerykańskim PSS są wszystkie najlepsze tytuły. Często za grosze.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dr1QrEUWsAEhqEG.jpg:large

LECIMY TUTAJ :wub: 

A i jeszcze dyrektor najlepszej gierki Insomniac dołącza do teamu z razem z ludzmi z Santa Monica, ND, Rockstara, którzy będą jednym z największych studiów w branży :cool:

Opublikowano

szkoda że to wszystko wyląduje na xboxie więc nie ma szans że wyjdą z tego dobre gry :)

Opublikowano

no pewnie będą ciekawsze niż misje w rdr 2 :cool: 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

szkoda że to wszystko wyląduje na xboxie więc nie ma szans że wyjdą z tego dobre gry :)

Na pc tez beda

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Nie wiem czy to kwestia jakiegoś urazu do konsoli xboks, ale (jeżeli to coś zmienia) będą też na PC :) 

Opublikowano

Nie mam żadnego urazu, patrze tylko na biblioteke gier xboxa i powstrzymuje się od śmiechu na jej widok :) 

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

no pewnie będą ciekawsze niż misje w rdr 2 :cool: 

Dobry headshot w kolano Bluber bo lead writer RDR2 pracuje teraz Initiative :pechowiec: : pechowiec: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.