Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ty royal ale wiesz, że ta gra to jest stary śmieć? Na XoX jest w 4k i 60 fps ale nie oznacza, że chciałoby mi się w to 4 raz grać. Zwierzaku, lmao. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

ale pecetowy podludź wyjaśniony :obama: 

Opublikowano

4k powiadasz ma XoX.

No nie xd

Opublikowano

Jak to kurła nie? Doucz się - to raz, a dwa - dorzuć sobie te dwie literki do graficzki bo żal to czytać ze świadomością, że na JEDNYM biedagtx działasz.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Znajdziesz tesktury 4k xDDDDD

jak zwierze

połowa plików jest na rosyjskim serwerze spakowana w .zipie, druga polowa nowsza jest na tureckim, ale trzeba wywalic reklamy stronek i  te nieaktualne,  3 paczkę jak wyślesz pmkę do admina stronki  "spocone stopy i obsikane spodnie", ale odpowiada  po tygodniu,  4 paczka jest nieaktywna, nikt nie wie skad wziać.

royal master race xD

Opublikowano

Lubię jak posiadacze X0X wypowiadają magiczne 4k.

Raz, że w 90% nie ma natywnego 4k, tylko jakaś śmieszna rekonstrukcja klatek tudzież inna szachownica, gdzie efekt finalny jest zablurowanym gównem, dwa, że konsolowcy nie biorą pod uwagę, że nawet w zwykłym full hd PC posiada HBAO+, lepszą teselację, lepsze efekty cząsteczkowe, lepsze tekstury, lepszy post-proces, lepszy AA, lepsze cienie, lepsze no po prostu wszystko, lepszą ku-rwa grafikę... Nie wspominając o animacji. Milion klatek z G-sync to jest nowa jakość, może się kiedyś doczekacie...

Edytowane przez Royal

Opublikowano

twoja stara ma rekonstrukcje klatek 

Opublikowano
1 minutę temu, Royal napisał:

może się kiedyś doczekacie...

Ja nie musze na nic czekac, boska grafika jest juz w RDR2, GoW, HZD i wielu innych grach na PS4. Nowa jakoscia bedzie wiadomix Tlou2, z motion matching i innymi duperelami:cool2:

A PCtowcami nawet Blizzard juz gardzi, ch,ujowy remake W3 czy Diablo na komoreczki :yao:

Opublikowano

Bartezo w swoim stylu. Zgoliłeś już brodę czy dalej dla ludzi w pracy jesteś bohaterem Władcy Pierścieni?

Edytowane przez Royal

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Ja nie musze na nic czekac, boska grafika jest juz w RDR2, GoW, HZD i wielu innych grach na PS4. Nowa jakoscia bedzie wiadomix Tlou2, z motion matching i innymi duperelami:cool2:

A PCtowcami nawet Blizzard juz gardzi, ch,ujowy remake W3 czy Diablo na komoreczki :yao:

No kupiłem wczoraj PS4 Pro.

Będzie drugą platformą do gier.

Tą gorszą.

Opublikowano
6 minut temu, Royal napisał:

Bartezo w swoim stylu. Zgoliłeś już brodę czy dalej dla ludzi w pracy jesteś bohaterem Władcy Pierścieni?

a ty trzymasz juz mocz?

Edytowane przez Gość

Opublikowano
7 minut temu, Royal napisał:

Akurat zgoliłem :* 

Opublikowano

sroyal jakie zderzenie z rzeczywistością, że jego piecyk już jest przestarzaly :pawel: 

Opublikowano

I to jeszcze gorsza. xd

Opublikowano

Dzisiaj owszem, trzymam mocz, jeszcze tak, ale już trochę ciśnie.

Śmieszne właśnie takie argumenty. Wyje.bałem na PC 10000zł to nie mogę mieć PS4 pro. Mogę i mam.

Tylko to jest gorszy sort gamingu. Kupiłem kur.wę, tanią, zapijaczoną, zarzyganą grubą starą kur.wę.

Tymczasem mój PC to świeża pachnąca, piękna szczupła dziewica.

Edytowane przez Royal

Opublikowano

Pachnaca amoniakiem. xd

Opublikowano

A zaje.bać Ci wpier.dol?

Opublikowano

Musisz stanac w kolejce.

Opublikowano
7 minut temu, Royal napisał:

Dzisiaj owszem, trzymam mocz, jeszcze tak, ale już trochę ciśnie.

Śmieszne właśnie takie argumenty. Wyje.bałem na PC 10000zł to nie mogę mieć PS4 pro. Mogę i mam.

Tylko to jest gorszy sort gamingu. Kupiłem kur.wę, tanią, zapijaczoną, zarzyganą grubą starą kur.wę.

Tymczasem mój PC to świeża pachnąca, piękna szczupła dziewica.

A mogłeś mieć 4K w RDR 2 a tak masz zrogowaciałą rekonstrukcje 

frajerze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak beta testy RDR2 się skończą na konsolach to zagram z niesamowitą przyjemniścią.

Tymczasem Pani Android w najlepszej wersji w 144 klatkach daje mi orgazmy.

4k w RDR2 na low w 26 fpsach to nie jest prawdziwe RDR2 Bartezoo.

Opublikowano

Royal przechodzi gry z 2018 w 2020. Ja juz zapomnialem jak RDR2 wyglada.

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

MUSIAŁEŚ TFU KONSOLĘ DOKUPIĆ

No bez PS4 jak bez prawej reki w tej generacji :)

Nawet Master Race szanuje.

Teraz, Royal napisał:

Jak beta testy RDR2 się skończą na konsolach to zagram z niesamowitą przyjemniścią.

25 minut temu, Royal napisał:

, może się kiedyś doczekacie...

Tyle na ten temat :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.