Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Royal napisał:

Nie w RDR2. W inne sztosy nie mam wyjścia.

To tez sie wbiles na mine, gdybys czytal uwaznie forum to bys wiedzial ze na ps4 nie ma zadnych exow godnych uwagi. O pardą, tylko bloodborne

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No to zje.bałem. Ale tą grę z psem, coś jak ICO przejdę.

Opublikowano

wspólczuje 

Opublikowano

Wiem.

Opublikowano
30 minut temu, Royal napisał:

Przecież ja nie będę grał w RDR2 na konsoli jak śmierdzący ploretariat.

Kto Ci takich debilizmów nagadał?

Czyli w ogóle nie będziesz grał w rdr2? 

Bo rdr2 na pc wyjdzie wtedy kiedy jedynka

biedaku 

:cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jaki zawistnik. Wiesz dobrze, że wyjdzie :)

Opublikowano
32 minuty temu, Royal napisał:

No to zje.bałem. Ale tą grę z psem, coś jak ICO przejdę.

Fallouta 76 sobie lepiej przejdz. Jest moze ankieta z Przegrywami 2018, bo wiem na kogo glosowac.

Opublikowano

Royal jak masakruje konsolowe kmioty :obama:

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To podobnie z Tobą, niby masz głowę ale w środku - nic. :) 

Dajcie sobie siana z tym WKP juz.

30 minut temu, _Be_ napisał:

BÓJ SIE OFERMO BO KRÓL SPACNER NIE BIERZE JEŃCÓW

No z goscmi od SoT czy to za wiele nie zwojuje. Podobno maja byc duze zmiany w Girsach i Halo,moze cos z tego bedzie.

Godzinę temu, Royal napisał:

Przed chwilą coś sapałeś, że na PC nie ma nic wartego uwagi to wkleiłem. Jest to samo co na konsoli tylko lepiej.

Nie, i tutaj lezy pies pogrzebany. Fallout 76 w 4K i 120 FPS to dla mnie zaden gamechanger. Porciki z konsol i Moby,tyle Wam zostalo.

Opublikowano

Mozna tak zrobic, ze jak ktos ma 2 razy z rzedu dzbana w CW, to ma zablokowany dostep do Betoniarni.

Opublikowano

@Royal karta ci się nie przegrzewa przy tylu obiektach na ekranie?

UuFN9bw.jpg 

Opublikowano

Proszę, nie wiążcie mnie, czy nawet obozu PlayStation z tym podgraczem Royalem. Kupno PS4 nie czyni z nikogo od razu gracza, jeśli nie zmieni się zas*anych gaci i równie brudnego myślenia. Mazzeo jak kupił PS4, to nie był godny tego sprzętu. Royal wśród graczy to taki odpowiednik osiedlowego patola, chłopca bez butów i bez wykształcenia. Złodziej (kradnie z torrentów), bezguść (nie zagrał w połowę hitów tej generacji, nawet RDR 2 nie odpalił), kiepski znawca branży (wybrał platformę gdzie króluje LoL czy Fortnite, do tego zepsute porty, oraz cheaterstwo online), marny prowokator. Zużyłem za dużo liter na tego dzbana, ch*j, koniec tego dobrego...

Opublikowano

Czytając  Royal'a przypomniała mi się stara dobra Bluzgownica na czele z gen. Maczkiem, Soul'em i Wujaszkiem_JJ(zwanym też Chu.jaszkiem_JJ). Piękna sprawa:banderas:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

ryo san i royal to najlepsi dostarczyciele beki

Opublikowano

Tak z ciekawości, na pc wychodzą jakieś poważne gry które nie są portami z konsol? 

Moze na moim xsie nie ma tysiąca eksów, ale jakbym miał być blacharzem to skończył bym ze sobą w miesiąc

Opublikowano

No wychodzą jakeś indyki których nikt tam nie kupuje więc autorzy wydają je na konsolach miesiąc później

Opublikowano

Ta albo rok po premierze i każdy potem GRA ZYCIA. 

ZAGRAM JAK WYJDZIE NA PS4 

Opublikowano

No komputer nie jest od grania więc to chyba nic złego że ludzie czekają aż gra wyjdzie na sprzęty do grania w gry wideo

Opublikowano

Ja na przykład nic innego nie robię, tylko siedzę i czekam na gry.

Opublikowano

Mendrek asenizatorem dyskusji w CW ?:fsg:

Mala rzecz, a cieszy.

Opublikowano

Ta, głupota ludzi którzy na niego reagują w jakikolwiek sposób Cię cieszy? Spoko, nie oceniam, ale trochę to poyebane imo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.