Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

phi, marne 900 zł za obudowę, wziąłbym od razu 3

xddddddddddddddddddddddd

boże, jak dobrze że się kilka lat temu wyleczyłem z tej PECETOWEJ PATOLOGII HRRRRRRR TFUUUUUUUU

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

sorry, wzialem 1 lepsze zdjecie z googla, nie wiedzialem ze nie ma tanszych xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

https://www.x-kom.pl/g-5/c/389-obudowy-do-komputera.html?f[3471][47720]=1

27 minut temu, Mendrek napisał:

@easye Jeśli miałbyś komuś polecić JEDNĄ platformę i tylko ją, to co byś mu polecił? Takiemu typowemu nerdowi między 25-35? ;)

Byloby trudno polecic jedna, bo mimo wszystko jakies Exy na tym Xboxie sa - jak ktoś jest fanatykiem wyścigów, a nie stac by go bylo tez na komputer za 4 tys, to nie polecałbym mu na sile PS4. Dla mnie najlepsza konfiguracja to PS4 (exy, multi, sportowki) / PC (wszystkie gry z Xboxa, darmowe remastery 4k 120 fpsow po 3 zl, gry z poprzednich generacji na 1 platformie, emulatory Nintendo, darmowe multi) i Switch jak ktos szuka zupelnie innych doswiadczen gamingowych. (na ktorym skolei juz w ogole nie mam czasu grac xD)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Karol pyta o jedną konsole, easye poleca mi pc, ps4 i switcha xD

Opublikowano

w sumie racja, przepraszam, jak ktos mialby brac jednak konsole to wiadomo ze PS4!

Opublikowano

Jak jedna konsola to wiadomo, że tylko XBOX 

Opublikowano

Easy chyba miał namiętny wieczór z royalem :kaz:

Opublikowano

Niech się zgadaja na discordzie żeby pograć w Halo 5 :ragus:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie ważne jest jakiej firmy jest konsola, jakiej klasy jest plastik, ile kosztuje, nie jest ważne czy multiplatformy mają pare pikseli więcej, nawet exy nie są tak bardzo ważne. Ważne jest by  wybrac konsolę na kótrej nie spoktasz czezara i mendrka.

Opublikowano

kto by tam chcial w to grac :ragus:

Polecanie Xboxa jako jedynej konsoli lekki strzał w kolano, od 3 stron Vizir mowi, ze nie ma z kim grac online w swoje ulubione serie, w temacie Destiny jak cala spolecznosc Xbox Live Polska się zbierze na Raid, to musza czekać az wstanie Zeratul, Horizon Online dziala juz tylko u _Be_, a w pozostale gry uslugi 68% gra juz tylko Oni z Asaxem.

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Nie ważne jest jakiej firmy jest konsola, jakiej klasy jest plastik, ile kosztuje, nie jest ważne czy multiplatformy mają pare pikseli więcej, nawet exy nie są tak bardzo ważne. Ważne jest by  wybrac konsolę na kótrej nie spoktasz czezara i mendrka.

A Frosti?

Opublikowano

frosti ma dziury  w mózgu

Opublikowano

Easy znów nie wziął tabletek

Opublikowano
13 godzin temu, easye napisał:

Ludzie w tej generacji wymieniali po 3 razy ta sama konsole dla ciut lepszej wydajności, ale ultra płynna rozgrywka z grafika w 1440p/4K to za malo xD

No śmiem twierdzić, że dla każdego gracza, którego na to stać lepsza wydajność to w zupełności wystarczający powód.

Taki ich smutny los, najpierw wielki brzydki kloc, pozniej w porzadku Ska, i must-have mid gen upgrade. Sony zrobilo to lepiej.

Wydajnosc, jesli jest priorytetem to brac komputra,tyle na ten temat. W zasadzie na PC jest nawet sensowne VR, to tez spory plus. Chociaz w multi raczej bym tam nie gral.

Odnosnie dzialania gier na konsolach, to nawet zwykle PS4 5 lat po premierze daje rade, jest niebo a ziemia w stosunku do poprzedniej generacji.

To samo tyczy sie gier na wylacznosc.

Opublikowano
31 minut temu, _Be_ napisał:

Easy znów nie wziął tabletek

Godzinę temu, _Be_ napisał:

Chyba nie tylko on :nosacz3:

Opublikowano
59 minut temu, _Be_ napisał:

No jeżeli już ktoś koniecznie chcę się ograniczać do jednej platformy to chyba niestety najlepszy wybór. 

Największa biblioteka gier, najlepiej wykonana i najmocniejsza konsola oraz najlepsze usługi. Takie są po prostu fakty :problem:

Opublikowano

Oj tak, Xbox 360 to było cudo.

Opublikowano

Właśnie wyobraziłem sobie posiadanie jednej konsoli - Xboxa. Nie grałbym teraz w Yakuzę Kiwami 2 :( I nie ukończyłbym fenomalnego Spidermana. Zamiast tego jakieś gry na 6 pokroju Sea of Thieves :/ Ale bym se k*rwa w brodę pluł. Na szczęście nie słuchałem się ludzi pokroju asaxa i jestem szczęśliwym graczem ;)

Opublikowano

Assassins Creed Origins > Spiderman xddd

Opublikowano
51 minut temu, Mendrek napisał:

Właśnie wyobraziłem sobie posiadanie jednej konsoli - Xboxa. Nie grałbym teraz w Yakuzę Kiwami 2 :( I nie ukończyłbym fenomalnego Spidermana. Zamiast tego jakieś gry na 6 pokroju Sea of Thieves :/ Ale bym se k*rwa w brodę pluł. Na szczęście nie słuchałem się ludzi pokroju asaxa i jestem szczęśliwym graczem ;)

Nikt poza toba i yetim nie ogranicza się do jednej platformy bo nie jest amebą. :) 

Opublikowano

Trzy klapy jak się pocieszają, jeden umoczył kilka tysięcy na celeronie żeby assassin odyssey mu działał płynnie i tłumaczy sobie słuszny wybór ucieczki z konsol. Drugi to typ który prześladuje pracowników empika, że muszą wychodzić tylnymi drzwiami a trzeci był widziany z yeti'm w bełchatowie i to wystarczy.

Opublikowano

Male botki, jeden nie dotyka sprzetu miesiacami, drugi siedzi na gownianym Loniaku, trzeci graficzka graficzka graficzka.

Swoich gier nie maja, to sie dopyerdalaja do innych, lepsze exy w tym roku ma PSVR niz Xbox, takie sa fakty, zeby kur.wa lepsza graficzka w Assasins Creed to byl gamechanger, jakich ja czasow dozylem.

Otworz oczy i uswiadom sobie co sie dzieje w rzeczywistosci, kto powinien sie pocieszac,i takie tam.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pocieszać się mogą tylko barany z jedną konsolą.

Opublikowano
6 minut temu, Ins napisał:

Pocieszać się mogą tylko barany z jedną konsolą.

Na wszelki wypadek zawsze PS4 na podoredziu, co ? Nawet Czezare zaciska zeby i trzyma "trupa" xd:nosacz3:

To mowi o Was wiecej niz Wam sie wydaje, e-koledzy.

Opublikowano

Właśnie wyobraziłem sobie sytuację kiedy ktoś jako jedyną konsolę w domu poleca sprzęt który nie odpala gier z poprzednich generacji... oh wait 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.