Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

no na xboxie bb sprzedałby się w ilości 10 sztuk a reszta ograłaby podczas  darmowego weekendu xD zielone sc0rwiele  hrr tfu!

Opublikowano
7 minut temu, Mroku napisał:

MS zabil ta serie,

Nie wiedzialem ze pojedyncza gra to seria :pawel:

Opublikowano

Mogla byc seria gdyby nie MS, ehhhhhh

Opublikowano

pssst odpisujecie mrokowi :ragus:

Opublikowano
17 minut temu, oni napisał:
30 minut temu, Bzduras napisał:
A może w Sunsecie ruch jest mały, bo gra ma 4 lata i nigdy specjalnie popularna w multi nie była przez to, że to tylko dodatek do głównej części mięska jakim jest singielek? :dunno: 

Pokaż więcej  

Wszyscy to wiemy. Chodzi raczej o to że gdy jakikolwiek ex MS dobrze się sprzedaje i gra w niego kilka milionów ludzi to easye i reszta klakierów wchodzi w tryb autyzmu i pisze że wszyscy grają za gamepassa za zlotówke, dzielą konta z kilkudziesiecioma innymi użytkownikami, a tak w ogóle to żaden wynik skoro jest kilka miliardów PC na świecie.

Jedyna osoba z autyzmem jesteś Ty, bo Twój każdy post super sprzedaży zawsze poparty jest statystykami ludzi online w grze, nigdy aktualna sprzedaża!, a jak Ci za każdym razem ktoś to wytyka, to piszesz, że "Tobie na sprzedaży nie zależy, ważne że masz z kim grać online". No lekki zespół... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

kolejna ofiara MS po Fable Legends i Scalebound

Opublikowano

Yebany spencer zabiera nam mozliwosc ogrania potencjalnych GOTG!

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Destiny 2 na PS4 osiągnęło sukces dopiero jak dali w Plusie. Na PC z reszta podobnie: blacharze grają tylko jak za darmo, a dzbany typu mroku czy izi myślą że wydanie gry na PC jest gwarancją jej sukcesu. :pawel:

Mógłbyś dać jakiś cytat gdzie tak napisałem? Na Xboxie zas nie osiągnęło żadnego sukcesu, nic dziwnego jak cała społeczność liczy 6 osób. 

Opublikowano

na pc tez daja za darmo a spolecznosc to 2mld ludzi :obama:

Opublikowano

A ten znowu to samo xD. No to (pipi)owo jak w gry MS nie ma z kim grać, szkoda że dopiero teraz o tym piszesz! 

Opublikowano

Easye ale tak szczerze nie zastanowiłeś się nad tym, że może ty nigdy nie masz z kim grać? I problem jest w tobie a nie platformie?

Opublikowano

ale przeciez isis nie gra online 

Opublikowano

Ano właśnie. Ja nie wiem Bluber, Ty też masz ostatnio dałna, człowiek wklejka cytaty z odpowiedniego tematu o z(pipi)any Matchmakingu (dla nie umiejacych czytać nawet podkreślam, że sam online nawet nie odpalalem) wchodzi (nene)e(nene)ek z Brokula i (pipi)a że Izi ma problemy z graniem online xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

A ten znowu to samo xD. No to (pipi)owo jak w gry MS nie ma z kim grać, szkoda że dopiero teraz o tym piszesz! 

Na Xboxie zawsze pełne lobby, nawet w 3-letnim, zapomnianym przecież przez świat, Halo 5. :obama: 

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Ano właśnie. Ja nie wiem Bluber, Ty też masz ostatnio dałna, człowiek wklejka cytaty z odpowiedniego tematu o z(pipi)any Matchmakingu (dla nie umiejacych czytać nawet podkreślam, że sam online nawet nie odpalalem) wchodzi (nene)e(nene)ek z Brokula i (pipi)a że Izi ma problemy z graniem online xD

Można po polsku prosić? 

Opublikowano
Jedyna osoba z autyzmem jesteś Ty, bo Twój każdy post super sprzedaży zawsze poparty jest statystykami ludzi online w grze, nigdy aktualna sprzedaża!, a jak Ci za każdym razem ktoś to wytyka, to piszesz, że "Tobie na sprzedaży nie zależy, ważne że masz z kim grać online". No lekki zespół... 
xD chcesz informacji na temat sprzedaży prosze bardzo

https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-10-08-uk-charts-forza-horizon-4-is-the-fastest-selling-game-in-the-series-so-far

https://www.usgamer.net/articles/state-of-decay-2-best-seller-may-2018-npd-game-pass-xbox

https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-28-sea-of-thieves-is-microsofts-fastest-selling-new-ip-of-the-xbox-one-generation

https://www.vg247.com/2018/04/25/far-cry-5-sea-of-thieves-march-npd/

https://venturebeat.com/2018/04/24/npd-sea-of-thieves-is-the-fastest-selling-rare-ever-tracked/

To są newsy na temat sprzedaży gier MS (wrzucam ci je którys raz, ale może nie znasz angielskiego, nie wiem). Chcesz dokładnych statystyk? To musisz pisać do Microsoftu bo ten odkąd daje gry do GamePassa woli chwalić się wyższymi wynikami tj. liczbą graczy.
Opublikowano

A jakaś inna grę niż Halo 5 (której praktycznie nie ma na PC) potrafisz wymienić z którą "miałbyś problemy by pograć online?" bo nie wiem jak bardziej lopatologicznie można napisać, że użytkownicy windowsów grają na tych samych serwerach w Gearsy, Forze, KI i nadchodzące Halo o których ciągle (pipi)isz. 

Edit:Wszedłem w 1 lepszy link:

https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-28-sea-of-thieves-is-microsofts-fastest-selling-new-ip-of-the-xbox-one-generation

Najlepiej sprzedająca się gra na podstawie twitta o graczach Online w 1 tygodniu. No jednak Oni trzeba się pogodzić z zespołem... 

Edytowane przez easye

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No jednak Oni trzeba się pogodzić z zespołem

Twoim? No chyba najwyrazniej trzeba 

Opublikowano

Nom, z Destiny 2 do niedawna. Generalnie pewnie z każdą grą retail spoza głównego nurtu. Generalnie platforma dodatkowa, w końcu nikt nie wyda porządnej gry PC only skoro taki Nier Automata wg. VGChartz sprzedał się na PC w zawrotnej ilości 20k. Gracze PC-towi w Gearsach to też kropla w morzu.

GRY MICROSOFTU GRA SIĘ NA XBOXIE, w chu.u z Twoim PC osr,anym

Opublikowano

ayyy

Opublikowano

"Fastest selling" dotyczy wg ciebie graczy online?

Powiedz easye że udajesz, prosze

Opublikowano

ale odpaliliście autyzm iziego z poniedziałku :smutas: 

Opublikowano

kisne w pracy do kawy xd, nie zmieniaj się nigdy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.