Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No Ty nigdy nie mogles miec dobrego peceta, skoro tak sadzisz xD

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ale ty nigdy nie miales dobrego peceta izi.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mozliwe, ale nadal jest w stanie wyswietlic kazda gre, exa, czy multiplatforme, w ktora gram w 60 fpsach i znacznie lepsza grafiką Xbox One X, wiec jestem z niego zadowolony!

Edytowane przez easye

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

Wymieniles 3 razy konsole, by giereczki lepiej chodzily w ciagu 1 generacji!

ani razu nie wymieniłem sprzętu tej generacji: kupiłem Xboxa One, PlayStation 4 PRO i New2DSa. ani jednej przesiadki, coś Ci się popyerdoliło

i nie chodzi o to żeby taniej, tylko po co przepłacać za PC skoro najlepsze gierki na ten sprzęt chodzą wyśmienicie na kilkuletnich kartach za 300zł na allegro?

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Mozliwe, ale nadal jest w stanie wyswietlic kazda gre, exa, czy multiplatforme, w ktora gram w 60 fpsach i znacznie lepsza grafiką Xbox One X, wiec jestem z niego zadowolony!

To dlaczego grasz w tego asasyna na PS4, który nawet nie zbliża się do 4k? 

Opublikowano
18 minut temu, easye napisał:

No Ty nigdy nie mogles miec dobrego peceta, skoro tak sadzisz xD

Masz rację, GTX 770 4GB i procek 4,0GHz w 2013 roku to była straszna mizeria xD

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

To nie ty blant grałeś w multiplatformy na zwykłym xboxie podczas gdy miałeś też POTĘŻNE PS4? Nie jestem pewien czy to byłeś ty ale pamiętam że były tu takie dzbany :)

Nie grałem na ps4 moim premierowym odkąd kupiłem xboxa one fata już bo konsola budziła domowników.  To nie moja wina że moja premierowa ps4 była jak elektrolux. Niestety ale wygrywał komfort grania. Nawet w słuchawkach słuszałem (pipi)aną konsole i to mnie wyprowadzało z równowagi. Konsola była głośniejsza czasem od starego x360 fata (tych pierwszych wersji) a to dla mnie był wyczyn :D . No i nie umiejszając ps4 pad też (pipi)owy. Trzymał krótko baterie i dla jakiś małych rączek 7 latka.

A i gry takie jak Wiedźmin 3 ogrywałem na pc mając xboxa i ps4. Jak czytałem że jakaś gra dropi niemiłosiernie to wolałem na pc kupić. Nie jestem jak niektórzy niewolnikiem trofeów czy aczików. Gra tam gdzie mi wygodnie lub gdzie jest najlepsza wersja (co niekoniecznie dla mnie oznacza rozdzielczość a bardziej płynność i odgłosy spod tv) .

@MYSZa7 dzbanem jest ten co kupuje ps4 pro zamiast xbox one x do rdr 2

Edytowane przez blantman

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

To dlaczego grasz w tego asasyna na PS4, który nawet nie zbliża się do 4k? 

Nie gram - robilem sobie z kumplem porownanie tylko - gram na PC gdzie mam przegrane 50h. 

No i Pablo - nie - nie chodza! Dobra wejde az w swoj profil i zaraz Ci wytlumacze prosciej na przykladzie ostatnio odpalanych gier:

Fallout 4 - PC /1440p/ Ultra / 60 fpsow / Xbox One 0 fpsow [*] pamiętamy
Observer 1440p / Ultra / 60 fpsow  - Xbox One X 24 fpsy
Assasin 1440p /60 fpsow  - Xboxa One 4 K i slide show z 30 fpsami
Forza Horizon 4 / 4k -wysokie ustawienia/ 60 fpsow / 1440p ustawienia ekstremalne  vs wersja Xbox One ktora nawet w 30 fpsach wyglada przy PC po prostu słabo
Dead Rising 4 1440 p/ultra/60 fpsow vs szachownica czy tam 4k w 26 fpsach bez tekstur
Recore 1440p albo 4 k juz nawtet nie pamietam 60 fpsow vs 25 
Gears Of War 4 - od poczatku wszedzie pelne 4 kaka ( w singlu chyba tylko 1440p) /vs Xboxowy singiel w 30  do póki ludzie 3 razy konsoli nie zmienili
Castlevania. KI, Forza Horizon 3, State of Decay 2, gry uslugi na 68%, Dark Soulsy i masa innych gier z mojego profilu w 4k i 60 fpsach!

Dlatego dopłaciłem do komputera - żeby w gry grać w możliwie najlepszej jakości. Czego tu nie rozumiec? Wydaliby konsole za 3500 zł ktora umozliwiłaby granie w 60 fpsach z grafika to tez bym ja kupił!

Edytowane przez easye

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

1440p ustawienia ekstremalne  vs wersja Xbox One ktora nawet w 30 fpsach wyglada przy PC po prostu słabo

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

czas dzwonić do choroszczy, znajdą pokój dla ciebie obok yetiego i mendrka

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

To nie ty blant grałeś w multiplatformy na zwykłym xboxie podczas gdy miałeś też POTĘŻNE PS4? Nie jestem pewien czy to byłeś ty ale pamiętam że były tu takie dzbany :)

Co więcej, był elaborat na temat tego dlaczego nie kupi PS4 Pro ;)

Opublikowano

2 minuty temu, _Be_ napisał:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no może kiedyś bedziesz mial mozliwosc porownac. ale jak ktos woli mniej roslinoosci i efektow, to moze ustawic sobie ustawienia Wysokie i nadal grac w 4k i 60 fpsach. W czym problem :dunno:

Ja akurat mam tak, ze wszystko daje na maksa i najwyżej zmniejszam rozdzielczość do 1440p. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

poważnie blant powinien mieć zakaz na CW, ma w notatniku wklejoną tą swoją czerstwą rozprawkę, i mysli ze w koncu ktoś mu  przyklasnie ze gra w chu,jowe gry.

Opublikowano

Akurat to nie blant kupił PC żeby grać w Fallouta 4 i AC Odyseje XDXDXD

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Akurat to nie blant kupił PC żeby grać w Fallouta 4 i AC Odyseje XDXDXD

zawsze mogło być gorzej. Mógł odpalić fallout 76 na swoim wypasionym pc :ragus:

Opublikowano

Ja pierdoę 1440p na Ultra w Fallout 4 CO ZA WYŚMIENITY TYTUŁ JUŻ BIGNĘ PO PC xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

60 musi być w multi, a 30 w singielku przeżyję jak graficzka śliczna na sprzęcie za połowę tego PC-ta

NO I GENERALNIE TO MAM 4K/60 CZASAMI MUSZĘ ZEJŚĆ DO HIGH JAK ZWIERZĘ I WTEDY BETON 4K/60 NO ALE WOLĘ 2K ULTRA

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

nakupował tone gier na pc, żadnej fajnej xD

Opublikowano

Ja kupilem PC bo mam 150 gier na stemie, prawie wszystkie exy Xboxa kupione cyfrowo i cala mase na innych platformach, zakup Xbox Ona w takiej sytuacji ktory jedynie oferuje gry w gorszej jakosci, bo nie ma zadnego exclusiva bylby idiotyzmem, a brak fajnych gier w profilu w ustach brokula to prawdziwy komplement.

Chlop od 2 lat na Xie tylko Netflixa odpala.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja pierdoę 1440p na Ultra w Fallout 4 CO ZA WYŚMIENITY TYTUŁ JUŻ BIGNĘ PO PC xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

60 musi być w multi, a 30 w singielku przeżyję jak graficzka śliczna na sprzęcie za połowę tego PC-ta

No wlasnie o tym mowie. Idz w koncu byc biedny gdzie indziej! Ja gram w gry od ponad 20 lat, jak juz cos wybieram to chce by dzialalo jak najlepiej, dlatego nie kupilem najtanszego Xboxa i nie powiesilem manty na sciane.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi tak bardzo stara sie o dzbana 2019. Walczy od samego poczatku.

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Ja kupilem PC bo mam 150 gier na stemie, prawie wszystkie exy Xboxa kupione cyfrowo i cala mase na innych platformach, zakup Xbox Ona w takiej sytuacji ktory jedynie oferuje gry w gorszej jakosci, bo nie ma zadnego exclusiva bylby idiotyzmem. Brak fajnych gier w profilu w ustach brokula to prawdziwy komplement.

@raven_raven pamiętasz jak miałeś 150 gier na steam? Ja już dawno zapomniałem kiedy sam miałem tak mało gierek :newell:

Opublikowano

Także jakbyście chcieli grać w najlepszej jakości, czyli na PC, to za 3.5k możecie kupić zestaw:

>Ryzen 5

>GTX 1060

>8GB

WSZYSTKO 4K/60 NA ULTRA

2 minuty temu, Mojave napisał:

Izi tak bardzo stara sie o dzbana 2019. Walczy od samego poczatku.

QFT

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

nie nie raz podkreslalem, ze granie na PC nie jest najtansze i nie dla kazdego, tak? Sam zreszta jak widzisz kupilem w miare tanie czesci w sierpniu. Ty zas jeszcze 10 stron bedziesz pokazywał ze dla Ciebie to za duuuuuzzzzooo. (pipi) ludzie telewizory do konsol kupuja po 10-20 tys zł, dla jakości, a ten nie może przelknac sprzetu 1500-2000 zl drozszego, bo ktos chce pograc w gry konsolowe w normalnej plynnosci. 

Edytowane przez easye

Opublikowano
21 minut temu, blantman napisał:

@MYSZa7 dzbanem jest ten co kupuje ps4 pro zamiast xbox one x do rdr 2

Kupiłem PS4 Pro w bundlu z RDR 2, który od razu poszedł do żyda :reggie: Nie będę robił apgrejdu X’a dla jednej/dwóch gier, proszę Cię.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

@easye

Co do taniości zgodzę się przy indykach i cyfrowych przecenach po kilku miesiącach ale premierowe gry AAA zawsze lepiej kupić w pudełku na konsoli.  Na pc to na premierę mogę kupić pillarsy czy civke a i tak boli kieszeń 200 zł za grę w cyfrze. Niestety przy naszych polskich zarobkach i jak nie kolekcjonujesz gierek nadal lepiej kupować gry aaa na konsoli.

Chciaż jak ktoś jest niedzielnym graczem jak np kilku moich znajomych to wystarczy im game pass i xbox. Może 1 grę rocznie dokupią a tak jadą z gierkami w abonamencie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.