Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

nie nie raz podkreslalem, ze granie na PC nie jest najtansze i nie dla kazdego, tak? Sam zreszta jak widzisz kupilem w miare tanie czesci w sierpniu. Ty zas jeszcze 10 stron bedziesz pokazywał ze dla Ciebie to za duuuuuzzzzooo. (pipi) ludzie telewizory do konsol kupuja po 10-20 tys zł, dla jakości, a ten nie może przelknac sprzetu 1500-2000 zl drozszego, bo ktos chce pograc w gry konsolowe w normalnej plynnosci. 

po prostu granie na pc było fajne w 2000 roku i szkoda pieniędzy wydawać na części do pc kiedy to samo w wygodniejszej opcji masz za mniej na konsoli :usmiech: 

nowa strona więc prawda

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Za 3.5K nie ma 4K/60 na Ultra skoro w cenie takiego zestawu zaleca się 1060. Za 3.5k to możesz kupić same GTX 1080TI.

Poprostu pier.;dolisz dzbanie.

No mentalnosc podlasia, ma Ci (pipi) fakture z sierpnia wkleic? Teraz chlop, gdy czesci sa najdrozsze z calego roku bedzie sie klocil o to, ze nie ma 4k i 1440 na PC, choc w tym roku bylo nawet pare lepszych okazji. xD

1. Procesory Intel Core i5 Intel i5-8400 2.80GHz 9MB BOX szt. 1- 779,00 

2. Płyta główna Socket 1151 Gigabyte B360M DS3H szt. 1 - 329,00 

3.Pamięć RAM DDR4 G.SKILL 16GB 3000MHz Aegis CL16 (2x8GB) szt. 1 - 655,00

4. GTX 1080 2000 zł / 3 tyg pozniej chodzil po 1800...

Edytowane przez easye

Opublikowano
17 minut temu, easye napisał:

Ja kupilem PC bo mam 150 gier na stemie

xD ja nie grając na PC mam 111 gier na steamie także nie wiem czy się chwalisz czy zalisz :kaz: 

Opublikowano

nie chwale, tylko dla mnie to wciaz ogromny backlog i chce w nie grac w miarę możliwie najlepszej jakości.

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

Chlop od 2 lat na Xie tylko Netflixa odpala

Nie no teraz HBO GO machine jest PS4, ch,uj że wbiłem w tym miesiącu 70h w RDR 2 w 4K na xox, 50h w FH4, 35h w Rocketa ale easyego zdaniem siedze na netflixie xD

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

des dzbanito mocno izi

XDDDDDDDD

@Rayos 

wnioskuje o zmiane ankiety i dodanie easyego do dzbanów xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Za rok będzie miał szansę się wykazać :) 

Chyba, że damy mu specjalne wyróżnienie w tej kategorii przyznane za szczególne zasługi :Coolface:

Opublikowano
10 minut temu, suteq napisał:

po prostu granie na pc było fajne w 2000 roku i szkoda pieniędzy wydawać na części do pc kiedy to samo w wygodniejszej opcji masz za mniej na konsoli :usmiech: nowa strona więc prawda

no nie dogadamy sie bo od 5 stron jedyny wasz argument to szkoda pieniędzy. Dobrze ze w temacie telewizorow sie nie wypowiadacie, bo tam na kazdy lepszy model byloby szkoda pieniedzy! xD

Nie widzę różnicy w wygodzie, PC mam podłączonego pod tv, gram na padzie, na tych samych serwerach siedząc czasami w grupie Xbox - ogolnie roznic nie ma zadnych, poza tym, ze gry chodzą znacznie lepiej, a to ze Tobie, czy Wizyrowi z Podlasia na to szkoda kasy to zupełnie inna kwestia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra idz wez leki i przestan odpowiadac na kazdego posta.

Opublikowano

NIe bedziesz mi mowil jak mam zyc! 

No i rozumiem, jakby tutaj ktos choc raz podal normalny argument, typu nie umie Windowsa, czasami sa problemy ze sterownikami, cos czasami nie dziala jak powinno i trzeba przestawić jakas opcje w systemie, "a mi się nie chce i nie wiem nawet czy bym nie umial" ok - to tez sa jakies wyrzeczenia, nawet na sprzęcie za 15 kola czasami cos moze nie dzialac i trzeba szukac przyczyny (zreszta na konsolach tez juz tak jest), ale cala dyskusja sprowadza sie do 'szkoda pieniedzy' na granie w lepszej jakosci, a blantman ma 7 letniego pieca, na ktorym nadal odpala gry pod myszkę w Full HD "Dzbanie" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi chcesz byc naszym dzbanem swiatecznym? Zeby afromu nie czul sie urazony.

Opublikowano

isis ale raz piszesz, że drogo a raz granie na PC tanio xD takie argumenty, ja tam mam wyje,bane na PC ale pewnie moglbym sobie jutro i pojechać kupić budę za 5k tylko po co? żeby grać w F4 w 60fpsach? XD Mi po jednym razie już starczy

Opublikowano

Try harder konsolowcy. Typ wydał 3,5 koła żeby sobie komfortowo grać a biedaków piecze dupa. Nie każdy jest zatrudniony przy przerzucaniu gnoju u sąsiada jak wy.

Opublikowano
Teraz, UberAdi napisał:

Try harder konsolowcy. Typ wydał 3,5 koła żeby sobie komfortowo grać a biedaków piecze dupa. Nie każdy jest zatrudniony przy przerzucaniu gnoju u sąsiada jak wy.

Ipad mnie drozej kosztowal.

Opublikowano
1 minutę temu, UberAdi napisał:

Argument ad biedakum odpalony raz xD 

O co ma kogos dupa piec? 3,5k? Przecież w warszawie to jest dwa dni roboty xDDD

Opublikowano

Teraz, Mojave napisał:

Ipad mnie drozej kosztowal.

Nic dziwnego, w koncu apple to przeplacony szmelc

Opublikowano

ale myslisz ze ja kupilem Peceta by grac akurat w Fallouta 4? To był przykład ostatnio odpalanych gier w moim profilu - tyle! Napisałem, ze granie na PC nie jest takie drogie jak ludziom sie tutaj wydaje, bo przecież kazdy post zielonych to komputer za minimum 10 tys, żeby w ogole odpalal grafike zbilizona do jakosci Xbox One X! xDD

Napisalem jedynie, ze stek bzdur, ze na upgrade wydalem jakie 3700 zl, nie wiele zatem wiecej niz jak w tym okresie mialbym kupix Xboxa, a mam wszystkie gry z Xboxa i stare/nowe multiplatformy w znacznie lepszej jakosci, to zaczyna sie jalowa dyskusja "ze drogo, ze wygodniej i taniej na konsoli" i ze online nie ma z kim grac, choicaz serwery te same...

Edytowane przez easye

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

O co ma kogos dupa piec? 3,5k? Przecież w warszawie to jest dwa dni roboty xDDD

No właśnie siebie zapytaj i kolegów bo dyskutujecie o kosztach gierkowania jakby to były jakieś duże pieniądze i poważna sprawa 

Opublikowano

w sumie, (pipi) ISIS PRZEKONALES MNIE biorę PC! będę się garbił po godzinach pracy przy komputerze 

meanwhile-in-germany-ah-finally-its-home

sprzedam tego szrota 4 i będzie już na GRAFĘ bo nic na to nie wychodzi już na Tlou 2 lepiej bedzie na PS5 zagrać 

Opublikowano
2 minuty temu, UberAdi napisał:

No właśnie siebie zapytaj i kolegów bo dyskutujecie o kosztach gierkowania jakby to były jakieś duże pieniądze i poważna sprawa 

Szczerze to wolałym na wakacje polecieć do jakiegoś mozambiku niż wydawać na pieca do grania w F4 :rotfl:

Opublikowano

Proces myślowy blubera: hehe wkleje smieszny obrazek z 2013 roku, wygram tym konsol łors

Opublikowano

Gdyby Ciebie bylo stac na porządnego peceta to bys (pipi) pierwszy klaskal uszami jaka masz grafe w Forza Horizon 4!

Opublikowano

Moglo byc gorzej, mogl grac w Fallouta 76.

Opublikowano
3 minuty temu, UberAdi napisał:

Proces myślowy blubera: hehe wkleje smieszny obrazek z 2013 roku, wygram tym konsol łors

Tak - podaj Fallouta 4 jako zwykly przyklad gry, ktora na konsolach chodzi w 0 fps, pomimo starego silnika 

"hehe, juz biegne kupowac Peceta dla Fallouta" No to jest przyklad jakich (pipi) wiele na konsolach. Wymienie Ci cala mase innych gier, napiszesz ,ze w singlu w sumie plynnosci nie potrzebujesz - 26 fpsow styka! No ja wole poswiecie Twoje 2 dni pracy i kupic Peceta.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.