Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Zeby ten PC chociaż mial jakieś dobre gry dedykowane ok, ale nie lepiej kupić PC dla asasyna i fallouta xD kisne ku,rwa nieprzestewajcie

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mogles miec kalkulator do gier za 3,5k pln.

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Zeby ten PC chociaż mial jakieś dobre gry dedykowane ok, ale nie lepiej kupić PC dla asasyna i fallouta xD kisne ku,rwa nieprzestewajcie

Zawsze możesz mieć 120 fpsów w Nier Automata. :obama: 

Opublikowano

Kupiłem forze na win storze ALE DOPIEKŁEM TEMU MICROSOFTOWI!!!1

Opublikowano

Dobra Bluber - kupilem Peceta by grac w Xboxowe exy w 4k w 60 fpsach, bez zadnych ograniczen. Chcialem zagrac w Lucky Tale w 4k i 60 fpsaach, a nie 24, skonczyc dodatki Horizon 3 w 4k i 60 fpsach, pograc sobie w KI w 4K, (pipi)owe gry uslugi w 60 fpsach i inne turbno exy w NAJLEPSZEJ MOZLIWEJ JAKOSCI za raptem 1500 zł więcej. Czego jeszcze nie rozumiesz?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czekaj, czy ty nie plakales, ze ci FH4 wywalalo do menu glownego i czekasz na patcha? No to super 60 klatek.

Opublikowano

a na konsolach przy premierze nie bylo problemow, to dlaczego ludzie skarzyli sie ze musza gre 2 raz pobierac, bo nie chce im sie wlaczyc?xD

Opublikowano
2 minuty temu, Mojave napisał:

Czekaj, czy ty nie plakales, ze ci FH4 wywalalo do menu glownego i czekasz na patcha? No to super 60 klatek.

wchodził pod pulpit żeby forza 7 działała dobrze XDDDD

Opublikowano

Gral tyle, na ile jego pecet mu pozwolil.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No z Forza 7 mialem problemy, nie potrzebnie kupowalem wpoldzielone konto za 6 zl na 100 osob.

Opublikowano

Ile masz klatek w RDR2?

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Chcialem zagrac w Lucky Tale w 4k i 60 fpsaach, a nie 24

No zobacz no na xbox one x jest i 4k i 60 fps :pawel: 

Opublikowano
Godzinę temu, Mojave napisał:

Mojave tak bardzo stara sie o dzbana 2019. Walczy od samego poczatku.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No z Forza 7 mialem problemy, nie potrzebnie kupowalem wpoldzielone konto za 6 zl na 100 osob.

to to slynne bogactwo XDDD ze trzeba sie składać z 100 osobami na forze?

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

970342e87a16e71b5424270a2543f381.jpg  

Opublikowano

NIe ale czytalem, ze rzeczywiście gra crashuje do pulpitu od premiery, wiec wolalem nie ryzykowac. xD 

I rzeczywiście tak było no :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najlepsze jest to, jak Ty z kazdym postem probujesz udowodnić, jak bardzo granie w najlepszej jakosci jest drogie i nie opłacalne. Fakt, Forza 7 to najgorsza gra na Windows Storze, tematy na oficjalnych forach maja po 600 stron, ale zarazem najlepszy benchmark HDRa i grafiki. Troche mi zajelo zanim dokopałem sie do posta jakiegoś goscia, ktory naprawił gre MS w najbardziej głupi sposób. No przyznaje, zdarzaja sie takie rzeczy tez, ale na konsolach tez to ma miejsce. Kumpel ostatnio w Assasinie musial czekac na patcha, bo nie mogl ruszyc z misja po 30h grania. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi mial 120 fps w FH4, jak mu gre wyjebalo na pulpit.

Opublikowano

No na premiere byly problemy, tak jak na konsolach ludzie pobierali gre po 2 razy bo nie mogli przejsc glownego menu, tak samo im crashowal dzwiek, albo nie działały serwery. Takiego samego dalna zrobiles dzisiaj w temacie Fallouta 76 "ha ha Pc gaming", by po 30 sek ktos napisal, ze od jakiegos czasu to samo jest na konsolach... Takie (pipi) czasy!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Granie na PC nie jest jakoś specjalnie drogie, pod tym kątem przyznaję rację easye'mu i nie trzeba wydawać mitycznych 10k, żeby mieć lepszą grafikę jak na XoX. Tyle, że osobiscie wolę Xboxa, bo wygoda grania na konsoli ma dla mnie olbrzymie znaczenie + Xbox Game Pass. Trochę przesadzacie z tym linczowaniem easiego :)

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał:

ajlepsze jest to, jak Ty z kazdym postem probujesz udowodnić, jak bardzo granie w najlepszej jakosci jest drogie i nie opłacalne.

Zwyczajnie dlatego że jeśli chcę ograć Forzę Horizon 4 w 60 klatkach lub 4K/30 to mogę to zrobić na sprzęcie za 1700zł. Płacenie ponad 2x tyle dla dodatkowych 30 klatek to dla mnie overkill. Generalnie jest coś takiego jak stosunek jakość cena i tutaj XoX wypada lepiej od PC. Tyle.

Dla mnie możesz grać na czym chcesz, zwyczajnie uważam to za nieopłacalne z mojego punktu widzenia bo nie oferuje tyle żeby usprawiedliwić taką różnicę w cenie.

3 minuty temu, Shagohad napisał:

Granie na PC nie jest jakoś specjalnie drogie, pod tym kątem przyznaję rację easye'mu i nie trzeba wydawać mitycznych 10k, żeby mieć lepszą grafikę jak na XoX. Tyle, że osobiscie wolę Xboxa, bo wygoda grania na konsoli ma dla mnie olbrzymie znaczenie + Xbox Game Pass. Trochę przesadzacie z tym linczowaniem easiego :)

No gość generalnie nagina liczby i nawet jeśli wierzę mu że wydał 3.5K na główne komponenty które mu taką grafikę zapewniają to nie zmienia faktu że w tej cenie podał tylko kartę, CPU, mobasa i RAM. Z mojego punktu widzenia do tego dochodzi kolejny 1000zł na dyski, obudowę, akcesoria i zasilacz. No w jakość za(pipi)ista, ale wciąż lepiej kupić PS4PRO i XoX. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

No i znowu to samo xD Mam tez Oleda na scianie, ktorego tez pewnie bys shejtowal piszac, ze HDR dla Ciebie w ogole nie jest potrzebny, podobnie jak wyższy kontrast w grach czy inne zalety technologi, skoro to samo masz na TCL za 1700. No (pipi) nie masz bo Horizon na Pececie wygląda znacznie lepiej jakkolwiek bys go nie ustawil.  No i znowu powtórzę - peceta nie kopiłem dla 1 gry, nie zaleznie czy Bluber wymieni zaraz Fallouta, Ty Horizon, a ktos jeszcze jakis tytul, ale dla calej swojej obecnej i przyszłej biblioteki. Te 1700 zl to nie jest kosmiczna roznica w cenie, by nie cieszyc sie tymi samymi grami 60 fpsach, wyższa rozdzielczością i lepszej grafiką - tak to jest najlepsza platforma do ogrywania takiego Horizona, a to czy kogos na to stac, czy ze swojego punktu widzenia mu sie oplaca doplacac to zupelnie inna kwestia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bedziesz gral w League?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.