Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsza gra multi tej generacji
Najlepsza po Halo 5 ma się rozumieć. Wniosek? Najlepsze Multi tylko w Zielonym Cesarstwie.
  • Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:
17 minut temu, MaZZeo napisał:

Najlepsza gra multi tej generacji

Najlepsza po Halo 5 ma się rozumieć. Wniosek? Najlepsze Multi tylko w Zielonym Cesarstwie.

A zaraz obok kol of diuti w tym waszym zyebanym rankingu xdds

Opublikowano

Personę szkalować :dynia: Zieloni va bank

Opublikowano

Mocne słowa jak na fana fortnite xD

Opublikowano
1 godzinę temu, oni napisał:

300h emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png 

He? Jak na single player, to całkiem, całkiem. Po dokładniejszym podliczeniu czasu w tych 2-3 dungeonach w P5 będzie nawet ponad 400. 

Opublikowano

a co mnie obchodzi ze to gierki single-player?  gra to gra 

kręcisz beke z konsoli bez gier, a na końcu okazuje się że na opływającej w exy ps4 chwalisz się wynikiem 400h xD 

Edytowane przez oni

Opublikowano

No beka że mało, dużo? Nie rozumiem tej podstępnej gry. :pechowiec:

Opublikowano

no trochę bieda, ale generacja jeszcze trochę potrwa i mam nadzieje że jeszcze wyjdą jakieś gierki i bardziej wkręcisz się w exy Sony ;) 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Obecna generacja się kończy a u zielonych pustki jak były tak są. Forza 4 to chyba ostatni ex a potem kolejne dwie części na następną generację i tak dalej i tak dalej [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie ma to jak wmawiać wszystkim, że PlayStation jest gorsze bo ich gry warte są tyle co nic... Kurcze no... zieloni jesteście przykladem, że lepiej nie mieć gier wcale niż mieć tak duży wybór co u niebieskich...
Myślę, że jakby u Was wyszły takie tytuły jak Bloodborne, The Last Guardian, Shadow of the Colossus a nawet Horizon Zero Dawn, Unti Dawn, GoW, Detroit Become Human a za chwilę Spiderman i wiele innych to gralibyscie aż miło...
No ale lepiej nie mieć wyboru i grać w gry ze wstecznej bądź jakieś multiplatformy dostępne na każdej konsoli [emoji4][emoji106]

Opublikowano
3 minuty temu, Kolos28 napisał:

The Last Guardian

emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

3 minuty temu, Kolos28 napisał:

Shadow of the Colossus

Grałem 15 lat temu a ty zarzucasz komuś że gra coś z wstecznej

4 minuty temu, Kolos28 napisał:

Horizon Zero Dawn

Unti Dawn

GoW

Detroit Become Human

Ok czyli nadal PS4 to BB machinie i czekamy na Spidermana, który wygląda jak klon Batmana Arkham 

Opublikowano

Doyebywanie się do FH4 gdy w perspektywie do końca roku majaczy tylko Spodermon...

Cytat

Czy to świat jest zły czy ty?

Opublikowano
49 minut temu, Yakubu napisał:

A zaraz obok kol of diuti w tym waszym zyebanym rankingu xdds

Kolofdudi to zdecydowanie najlepsza strzelanka na PS4. A jest tam cokolwiek innego?:yao:

Opublikowano

Od ciebie to nawet blantman ma lepszy gust :lmao:

Opublikowano

Co by nie było to nie każdy grał wcześniej i to co się Tobie nie podoba nie znaczy, że każdemu też. Oczywiście nie wymieniłem wszystkich tytułów. Mnie ominęła poprzednia generacja a wiec świetnie bawiłem się grając w Ratchet and Clank i The Last of US itp.

Długo Nioh i Nier Automata były dostępne tylko na Ps4. Zapewne wtedy też gardziliście tymi tytułami prawda?

Ja się świetnie bawiłem przy każdym wymienionym tytule a Ty tylko przy Forza i Gearsach i Halo [emoji23][emoji23]

Panowie a tak na serio to nie mam nic do Xbox i uważam, że to bardzo dobra konsola tylko nie widzę potrzeby posiadania XOX posiadając już PROsiaka [emoji4]

Opublikowano
3 minuty temu, Yakubu napisał:

Od ciebie to nawet blantman ma lepszy gust :lmao:

Wiem Dżejkob, mam zyebany gust bo lubię Yakuzę:ragus:

Opublikowano
2 minuty temu, Kolos28 napisał:

tylko przy Forza i Gearsach i Halo emoji23.pngemoji23.png

Ejj no bez przesady, oprócz tych crapików udało mi się zagrać 2-3 fajne gierki 

Teraz, Czezare napisał:

Wiem Dżejkob, mam zyebany gust bo lubię Yakuzę:ragus:

I halo, gearsy, forzę i kal of duty i pewnie jeszcze jakieś inne crapy

Opublikowano

Dobił tam już ostatnio jakiś ex na xbeka do 90 80 70 na Metacritic? Czy nadal boty taplają się w szambie i wmawiają sobie, że to szampan (szamban?) ;)

Opublikowano

Walczą w cw zamiast grać w najlepszą premierę wakacji octopath traveler. Jedna gra na switcha w tym roku a znowu to zrobili w nintendo. Genialna gierka

Opublikowano

xD grindfest i towarzysze bez duszy? nie dziękuje :) dobrze że niedługo kiwi 2 i spajdi, obie produkcje oczywiście tylko na plejce ;) 

Opublikowano

Młody jesteś, życia nie znasz

Opublikowano
3 godziny temu, Kolos28 napisał:

Ja się świetnie bawiłem przy każdym wymienionym tytule a Ty tylko przy Forza i Gearsach i Halo emoji23.pngemoji23.png

Jeszcze raz niech ktoś pominie Ori i Cupheada, ostatni raz ostrzegam.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

sory że nie pamiętamy o indykach 2d  emoji23.png

Opublikowano

widze ps4 dziala jak zawsze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.