Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Wyjdzie też na PS4, to ten duży projekt nad którym Obsidian pracowało przed dołaczeniem do MS

Ale w sumie spoko ze MS sie nie wtarabania w prace i pozwala dokończyć prace

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Będzie na PlayStation? O to można się jarac

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie można się jarać, bo jeszcze przez przypadek wyjdzie że Microsoft zyskał utalentowanych developerów

Spodziewam się reakcji, "To już nie ten sam Obsidian" "Fallout: New Vegas, kiedyś to było" "Z Obsidianu została tylko nazwa"

Opublikowano

To oczywiscie dziala w obie strony bo jak zrobia sredniaka ktory ludziom nie podejdzie to zaraz bedzie ze klapy hejtuja bo przeszli do ms. Wcale mnie to nie zdziwi bo np. takie pillarsy byly dla mnie sredniakiem ktorego nie dalem rady skonczyc

Opublikowano

No fajnie, a Blizzard pracuje nad nowym Diablo i się fani bardzo cieszą z tego xd

Opublikowano
2 minuty temu, teddy napisał:

To oczywiscie dziala w obie strony bo jak zrobia sredniaka ktory ludziom nie podejdzie to zaraz bedzie ze klapy hejtuja bo przeszli do ms.

boty i tak powiedzą, że będzie grane

Opublikowano
8 godzin temu, Royal napisał:

Tytułem podsumowania, chciałbym przypomnieć, że jesteście łajzami, szmatami oraz kur.wami.

tenor.gif?itemid=5381419

Opublikowano
17 minut temu, oni napisał:

"To już nie to samo Obsidian" "Fallout: New Vegas, kiedyś to było" "Z Obsidianu została tylko nazwa"

Ja pierdo,lę jak bardzo prawdziwe, a potem w tematach i na ppe:

>żadna gra w historii nie zasługuje na kontynuacje jak DriveClub

>The Order 1886 to bardzo dobra gra, recenzenci się nie poznali

>nie obchodzą mnie oceny, Knack to była i jest jedna z najlepszych platformówek ostatnich lat

Kult średniaka tak mocny w obozie niebieskich, ale Sea of Thieves to już największe rozczarowanko. :fsg: Jak ja nienawidzę tych niebieskich parchów to nikt tego nie wie.

Opublikowano
To oczywiscie dziala w obie strony bo jak zrobia sredniaka ktory ludziom nie podejdzie to zaraz bedzie ze klapy hejtuja bo przeszli do ms. Wcale mnie to nie zdziwi bo np. takie pillarsy byly dla mnie sredniakiem ktorego nie dalem rady skonczyc
Oczywiście

Chyba nawet boty po ostatnich transferach są w głupszej sytuacji bo przy premierze Hellblade sporo osób pisało że to kolejny samograj na Playstation i w ogóle Ryse 2.0. A teraz psikus xD
Opublikowano

Niestety trzeba uwazac z jarankiem, zyjemy w niebezpiecznych czasach

Opublikowano

Prawda. Przykladem moga byc ludzie, nawet na tym forum, ktorzy graja w te kurwe jebana Fallout 76.

Opublikowano
16 godzin temu, oni napisał:

Podobno tak Spencer ma rozmawiać z potencjalnymi nowymi studiami First Party banderas.png

He (Mike) said we basically went in there to those companies and said:

“what project do you wanna make?”

And they are like “what’s our budget?”

And he’s “I don’t think you understand, that’s not our question, our question is what games do you want to make? We are Microsoft and we have the budget, we just want to know what game you want to do, what are your wildest dreams”.

Tak jakoś mi się skojarzyło ;) 

Opublikowano

ciekawe czy przy fable legends i scalebound Spencer też tak szeptał twórcom do uszka :)

Opublikowano
3 godziny temu, Cedric napisał:

Nowy poziom ogłaszania exów - już nie tylko trzeba pokazać choćby logo gry. Teraz wystarczy wrzucić logo developera i napisać, że "nad czymś pracuje". :obama:

Ostro w tym Microsofcie szaleją.

7 studiów w ciągu pól roku, w tym część z nich ma po dwa teamy developerskie hmm... pewnie nikt nad niczym nie pracuje :rotfl: tylko głupiec by mógł pomysleć, że Król Spancer nie szykuje czegoś GRUBEGO

19 minut temu, Pupcio napisał:

ciekawe czy przy fable legends i scalebound Spencer też tak szeptał twórcom do uszka :)

wiesz głuptasku mój kochany, że wtedy Król Spancer nie miał nic do gadania w MS :)

Opublikowano

No wiem i co? 

Opublikowano

Z tym Spencerem to musi być trolink albo syndrom sztokholmski, bo nie wierzę, że ktoś o zdrowych zmysłach może szanować i lubić tę kurwę zrogowaciałą i jeszcze nazywać to guano królem xd

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Z tym Spencerem to musi być trolink albo syndrom sztokholmski, bo nie wierzę, że ktoś o zdrowych zmysłach może szanować i lubić tę (pipi)ę zrogowaciałą i jeszcze nazywać to guano królem xd

mamy tak samo z fortnite :) 

Opublikowano

No widziałem jak się jaraliście przed ostatnim xbox inside zdjęciem jak niby smiećncer gniecie stopą klapów i wyszło wielkie guwno z tego

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

No wiem i co? 

I gó.wno  HEHEHEHHEHEHEHE

6 minut temu, Yakubu napisał:

No widziałem jak się jaraliście przed ostatnim xbox inside zdjęciem jak niby smiećncer gniecie stopą klapów i wyszło wielkie guwno z tego

Dwa studia to mało, lmao

Opublikowano

Niezłe oczekiwania mają klapy skoro takie bomby jak zakup Obsidian, w co kilka miesięcy temu nikt by nie uwierzył, uznają za goowno

Ale już anulowanie PSX Experience i odwołanie obecności na E3 oraz pół roku bez żadnej gry to już w porządeczku i nic się nie dzieje

Opublikowano

a na te ku,rwe je,baną wożoną w taczce co tam wychodzi? gays done od twórców uncharted na vite :rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.