Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
51 minut temu, Pupcio napisał:

tlou lepsze

PlayStation

P L A T I N UM

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Gameplay w multi tlou nie polega na robieniu fikołków jak jakiś daun, więc nic dziwnego, że boty się odbijają

Opublikowano

Grałem w multi TLoU pewnie więcej od większości klapów na tym forum, ale próbuj dalej xD Zresztą obrona multiplayera na PS4 za pomocą gierki z poprzedniej generacji kwik. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Od multi halo i gearsów to w sumie wszystko jest lepsze, nawet bierki z śmierdzącym żulem, więc w sumie lmao, że walczycie takimi gierkami :D

Opublikowano
6 minut temu, Yakubu napisał:

Od multi halo i gearsów to w sumie wszystko jest lepsze, nawet bierki z śmierdzącym żulem, więc w sumie lmao, że walczycie takimi gierkami :D

Fortnite Moments z jakims 8-latkiem lepsze, wiadomka.

Spoiler

61QyH8fMGDL._SL1000_.jpg

Opublikowano
14 minut temu, Yakubu napisał:

Kiurwa typie, w Halo nie robi się fikołków a ludcutda z gnaszera to jak wygrać życie. Z resztą, w tych waszych zawszonych grach można tak? :fsg:

Dla porównania:

1. ch,jowa muzyka

2. teabagging zastąpony pussy rubbingiem

3. a nie sorry, to wylew

Opublikowano

Cały czas mam nadzieje, że to jest trololo z tym fortnajtem. No po prostu nie wierze, że ktoś może mieć więcej niż 5 lat i być takim zyebiszczem by w to grać.

Opublikowano
2 minuty temu, Kalel napisał:

W Halo chyba tak nie ma, ale powinno być

2735092-halo+ftw.jpg

te dzieciaki to dzisiaj już poważni, odpowiedzialni ludzie, część z nich pewnie założyła już nawet własne rodziny 

Opublikowano

Nie będzie mi mówił jak mam żyć jakiś typ z emo daunem w awatarze xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Boty wyrosły z pieluch i teraz śmieją się z fortnite tak samo jak my śmialiśmy się z nich kiedy grali w halo.

Opublikowano

Dauny smiały się z Gruntów w Halo, śmiały się z Mario, a potem grają w Fortnite czy inne PUBG xD Klapy nigdy się nie zmieniajcie. Poziom autyzmu przez was osiągany nikt nie ma prawa przebić.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Orki z władcy pierścieni z pistoletami na kapiszony. Uu ale super gierka. Nie xd

Opublikowano
9 minut temu, Ins napisał:

a potem grają w Fortnite czy inne PUBG

Ale to nie do mnie tak. Do mnie nie.

Opublikowano

Czyli design ważna rzecz ? No chyba nie chcesz tym walczyć xD

tenor.gif

Uu ale super gierka.

qjjSyg9.gif

Opublikowano

Ostatnio Royal opróżnił dupę na trzy ekrany, pokazując jak bardzo syndrom sztokholmski z Nvidią ryje beret, ale każdy wie że granie na PC to zmora. W online cheaterzy, w single player popsute porty. Życie gracza na PC to ciągłe opłaty za aimboty (lub ciągłe headshoty od aimbotów), pisanie petycji o RDR, szukanie sterowników i patchy, potem nieoficjalnych sterowników i patchy (bo developer ma ich w poważaniu), a potem pisanie na forum jak to się po miesiącu udało odpalić port z konsol. I może działa jakoś takoś. Mógłby ktoś dać się nabrać na post Royala, dlatego dla pewności polecam film podsumowujący fakt, że granie na pc to ch*joza, a jeśli promujesz te granie ponad konsolowe, to psujesz branże i powinieneś stąd wypieprzać. Nie ukrywam, ale śmiałem się do rozpuku oglądając to. Moje ego zostało mile połechtane, bo teraz wiem, że pissi-gracze to tak wielcy frajerzy, że nikt normalny nie byłby w stanie dać się ruchać aż tak bardzo...

Opublikowano

Jesteś Sony slavem. Od ruchania musi ci odbyt wypadać. 

Opublikowano

Jakby wszyscy tak "ruchali" jak Sony, to ludzie zakladaliby spodnie na głowę i chodzili na rękach, byleby tylko dupa była najbardziej eksponowana ;)

Opublikowano

Beka z tych różowych, pistacjowych i pomarańczowych Dual Shockow 4 w Zakupach Growych. Dorośli faceci a zbierają takie kolorowe ścierwo, które ciężko trzymać w dłoniach, nie mówiąc już o graniu w coś bardziej skillowego. 

Tyle lat na rynku a te chińskie badziewie jakie było (pipi)owe, takie jest dalej. 

Opublikowano

No ale po co ta homofobia? Ah Białystok 

Opublikowano

Elite Controller przy DS4 jawi się jak modelka Victoria's Secret przy Grażce ze smażalni ryb w nadmorskiej miejscowości latem. No hate, just facts

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.