Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Pupcio napisał:

Insomniac już się nauczyło żeby nie pracować z tymi c0rwami :)

No szkoda, bo udało im się zrobić najlepszą grę od czasów Ratcheta dwójki :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Czy mi  się wydaje czy kolejna generacja konsol będzie najmniej zadziwiająca graficznie? Zbliżamy się powoli do ściany która najwyżej będzie miała 8k. Sony to jeszcze pójdzie w VR, a microsoft rozumiem dalej propozycja zmiany  pokoju  w swiat halo? Bo lampy  w forzie już okrąglejsze nie będą, a śnieg zimniejszy  niz w godofwarze też nie bedzie. Kolejna generacja to będzie kwestia czy tv ma te min. 4k, pewnie w połowie zaczną się przebąkiwania  o ps5 pro z obslugą 8k. i  scarlet 16k bez gierek.

Opublikowano

Może w końcu doczekamy się tego rozwoju AI i fizyki, o którym przebąkuje się już od czasów PS2. Graficzka per se to tam sprawa drugorzędna - fajnie jakby zostawiono karoserię w spokoju, a w to miejsce ktoś otworzył maskę i zaczął tuningować mechanikę zamiast wizualiów.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

AI i fizyka nie sprzedaje (dzisiaj) gier. Jak wychodziło Bad Company 2 czy Red Faction to zniszczalność dość świeża i mogła przyciągać. Czy Uncharted osiągnęło by większy sukces gdyby miało dobre AI wrogów? No nie wiem. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Jak będzie fizyka i AI w eksach to się sprzedadzą :nosacz3:

Opublikowano

Lepsiejszą fizykę można podziwiać w Just Cause 4. 

Opublikowano

Fortnajcik i jego zniszczalne otoczenie jest jakiś miliardzik lat świetlnych przed waszymi chuyowymi gierkami :)

Opublikowano

(pipi)a jaki trigger nintendofagów w temacie o donkey kongu, na dokładke jeszcze redaktor Rayos straszący milana banem :dynia:

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Jeśli już rayos swoje triggered posty usuwa to może niech przy okazji sobie bana da hmm?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

With głeat poweł comes głeat disability

Edytowane przez milan

Opublikowano

Ma ktoś kopie tych postów?

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, kubson napisał:

Ma ktoś kopie tych postów?

Słabe, nie polecam.

Opublikowano

byly dwa nawet śmieszne 

Cytat

Każdy gra swoim tempem Ficuś. Jednemu przejście TF zajmuje 55h, a drugi kończy prawie całe Sunset Overdrive w 45 minut. Pozdrawiam serdecznie :). 

rayos,  rozumiem  ze jestes gruszczykiem forumowym, ale czasami hat di klappe po prostu. 

Jak kochasz minimalizm, to zminimalizuj udział w dziale. 

Opublikowano

jaki trigger, ja tylko odpowiedziałem na post kolegi milana :usmiech: 

Opublikowano

Kto wymazał moją odpowiedz na shouta andrzeja?

Opublikowano

Jak boga kocham, jak jeszcze raz zobacze tą morde

small_64521704.jpg

to zwrócę

Opublikowano

I poleciało na rayosa

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

l o r e please? :lapka: 

w temacie z rozczarowaniami growymi ficuś napisal, że sunset overdrive z bólem przeszedł całe, spojrzalem na liste znajomych na xbl gdzie staty pokazują ile ludzie spędzili na danej grze czasu i wyszlo, ze ficus przeszedl so w 45 minut

Opublikowano

Zapraszam, jak chcesz więcej szczegółów :) 

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

Jak boga kocham, jak jeszcze raz zobacze tą morde

small_64521704.jpg

to zwrócę

Jeszcze jedno slowo na NT.

tumblr_p92cd8HRz41qe8lb8o1_500.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.