Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

w temacie z rozczarowaniami growymi ficuś napisal, że sunset overdrive z bólem przeszedł całe, spojrzalem na liste znajomych na xbl gdzie staty pokazują ile ludzie spędzili na danej grze czasu i wyszlo, ze ficus przeszedl so w 45 minut

Niezły daun. Tym bardziej, że chyba nawet te żałosne gearsy i forza mu w miarę podeszły :yao:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Psychofan nintendo co pierwsze pokemony ograł w 2018 roku.

Opublikowano

Myślę czy kupić sobie Switcha pod choinkę, ale ja pyerdole 3gry na krzyż :/ już popełniłem raz ten błąd z WiiU. 

Opublikowano

no ostatnio wyszły tylko 3 gry sensowne, Smash, Pokemony i Mario Party/Civ6/Diablo3 (do wyboru) plus masa innych dobrych które wychodziły wcześniej plus multum nowych :)

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

no ostatnio wyszły tylko 3 gry sensowne, Smash, Pokemony i Mario Party/Civ6/Diablo3 (do wyboru) plus masa innych dobrych które wychodziły wcześniej plus multum nowych :)

"Masę" gier które wyszły wcześniejsze ogralem na WiiU. No chyba, że mówisz o tych indykach, które mam w większości w game pass w lepszej jakości albo za ułamek ceny w cyfrze. Diablo xD Pedopokemony mnie nie interesują, szanujmy się. 

Opublikowano

Ja nie moge polecić bo jestem nintendową dziewicą, i  faktem jest że szczerze się do wielu jeszcze gier które były na WiiU, a ze nigdy nie grałem  w zadne diablo,  kto wie czy na switchu  go nie sprobuje.

Opublikowano

Przed zakupem WiiU miałem 10 gier w które musiałem zagrać, teraz mam dwie. Sam jestem w szoku. 

Opublikowano

Ale przyznam że sam  switch to najwspanialsze urzadzenie do grania jakie miałem.

Póki jak mówią tutaj czar nie prysnie.

Opublikowano
11 minut temu, chris85 napisał:

"Masę" gier które wyszły wcześniejsze ogralem na WiiU. No chyba, że mówisz o tych indykach, które mam w większości w game pass w lepszej jakości albo za ułamek ceny w cyfrze. Diablo xD Pedopokemony mnie nie interesują, szanujmy się. 

Ale przenośnie!

Opublikowano
8 minut temu, Rayos napisał:

Ale przenośnie!

To zanczy, że trzeba płacić więcej i drugi grać w zyebane porty w 25fps tylko dlatego, że są mobilne? XD 

Opublikowano

Ponoć są metody by na switcha nie płacic

są jeszcze cebule,  i  czosnkarze

Opublikowano
18 minut temu, chris85 napisał:

To zanczy, że trzeba płacić więcej i drugi grać w zyebane porty w 25fps tylko dlatego, że są mobilne? XD 

Tak, chyba ze w nie nie grales to pierwszy raz :) diablo mobilnie aaaah :fsg: 

Opublikowano

chłop mi pisze, że Diablo, Doom czy Wolfenstein za full price w 720p/28 fps to są zalety konsoli BO PRZENOŚNE xD 

Do tego Mario Kart, Bayo 2, New Super Mario Bros, Donkey Kong TF i Toad. Wszystko nowe w wersjach Deluxe. Płać frajerze i graj po raz drugi MOBILNIE. XD 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a tam pyerdolisz kolego, bo jakby wyszło w boxie na Switchu to ficuś i rayos polecieli by z cieczką, nawet za full price :kaz:  

No rejczel. W ogóle rozwala mnie tekst "ogram na Switchu", "poczekam aż wyjdzie na Switcha" na k a r d r i d ż u xD

Na dzień dzisjeszy jeśli chodzi o gierki 

Najgorsza konsola Nintendo WiiU > Nintendo Switch. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
17 minut temu, creatinfreak napisał:

Ale z pc i mobilkami to wyperdalac!! Tylko konsole :kaz::xboss::reggie:

Na byle telefonie można zagrać w więcej fajnych gierek niż na tym śmieciu Xboksie :D

Opublikowano
9 minut temu, Yakubu napisał:

Na byle telefonie można zagrać w więcej fajnych gierek niż na tym śmieciu Xboksie :D

Tyle gier za złotówkę nie ma nawet na Google Play. 

Opublikowano

Ta bo to go,wno fortnite wyszło cnie :kaz:

Opublikowano

Fortnite? Ta potęga dzięki której Epic Games startuje z własnym sklepem i zniszczy steama? No ale janusze się odbijają, bo za trudna gierka. Nie dla każuli to

Opublikowano

rokecik > forcik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.