Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Diablo mam cyfrowo, smash tez cyfra wleci, wypraszam sobie insynuacje ze kupuje bo na cartridge :) 

Opublikowano

Za mną tez chodzi switch do ogrania mam 5 dużych gier, reszta to indyki...

najbardziej ciśnie mnie na Beat em upy i metal slugi i szczerze to bardziej skłaniam się ku Nvidia Shield Portable lub GPD XD+ na tych konsolach to nawet Max Payne 1 odpalę

Czas pokaże:)

Opublikowano

Gdyby nintendo nie leciało w pręta z ceną słicza to by był dużo łatwiej z podjęciem decyzji. Jak dzisiaj byłem w euro to mnie aż rozśmieszyło XoXz forzą horizon4 i FM7 za 1699 a switch z diablo 1719. No bądźmy poważni.

Opublikowano

Rok temu jeszcze można było uważać, że WiiU > Switch, ale teraz..

Porównując exy to mamy:

WiiU: Xenoblade Chronicles X, Yoshi Woollie World, Wonderful 101, Pikmin 3, Splatoon 1, Super Mario 3D World, Paper Mario: Color Splash, Super Mario Maker, Tokyo Mirage Session, Fatal Frame V, Kirby and the Rainbow Curse

Switch: Super Mario Odyssey, Xenoblade 2 (+dodatek), Pokemon Let's Go, Splatoon 2, Smash Bros Ultimate, Arms, Mario Tennis Aces, Super Mario Party, Mario + Rabbids, Octopath Traveler, Fire Emblem Warriors, Kirby Star Allies

A za kilka miesięcy pewnie lista exów na WiiU jeszcze się zmniejszy, a na Switcha w tym czasie wpadną nowy Yoshi, Fire Emblem, Daemon x Machina i pewnie coś jeszcze 

@kudlaty88 Tą ceną to mnie zabiłeś, bo na premierę brałem Switcha za 1450 zł, teraz np u Czezkiego 1500 zł bundle ze Smashem

Opublikowano

Gdyby nintendo faktycznie wspierało tę konsolę czymś więcej, niż grami z WiiU, dałbym i 2000 zł. 

Jedna Zelda i jedno Mario. No czekaj Rayos już lecę do sklepu xD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Mam ślinotok za każdym razem jak przechodzę koło switchów bo nie ogranie zeldy mnie boli strasznie. Ale nawet jadąc po taniości 1300 za gołego switcha+200 Zelda + 50folia to przez gardło mi nie przechodzi. Gdyby było z 1000 za taki zestaw to bez zastanowienia bym brał.Albo tak jak chris napisał wiecej exów żeby człowiek miał co ogrywać w przyszłości a tak to troche słaby ten lineup :frog:

Opublikowano

Spytajcie Ficka o tipsy i triki jak pożyczać konsole.

Opublikowano

@chris85 a czy ja Ci rozkazuje kupować? XD gowno mnie obchodzi co robisz, racjonalizowanie sobie niekupowania :yao: ojoj switch taki chvjowy, chyba nie kupie, muszę koniecznie napisac o tym w cw na forumku 

Opublikowano

Ech zazdroszczę Wam, że sobie tak folgujecie z tymi wszystkimi konsolami. Teraz to ja sobie jedną grę wybieram i męczę miesiącami. Myślałem że Yakuza Kiwami 2 to taka krótka dość część typu Yakuza Kiwami 1, a to kobyła większa niż Yakuza 0. I tyle. Onrush i Yakuza Kiwami 2, plus karcianka na Androida i indyki/klasyki na Vitunię och ach jaka to dobroć. A gdzie tam RDR2, gdzie Monster Hunter World, gdzie w ch*j innych gier na wieży wstydu...

Opublikowano
13 minut temu, Rayos napisał:

@chris85 a czy ja Ci rozkazuje kupować? XD (pipi) mnie obchodzi co robisz, racjonalizowanie sobie niekupowania :yao: ojoj switch taki chvjowy, chyba nie kupie, muszę koniecznie napisac o tym w cw na forumku 

Ten temat nie ma wyłączności na jechanie po Xboxie i wynurzenia Mendrka. 

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Ech zazdroszczę Wam, że sobie tak folgujecie z tymi wszystkimi konsolami. Teraz to ja sobie jedną grę wybieram i męczę miesiącami. 

W końcu przyznales że na ps4 nie ma w co grać i trzeba udawać że jest inaczej łącząc się z jedna gra przez miesiące. :kaz:

Opublikowano
12 godzin temu, Mendrek napisał:

Myślałem że Yakuza Kiwami 2 to taka krótka dość część typu Yakuza Kiwami 1, a to kobyła większa niż Yakuza 0.

Coś ci się poyebało, w Kiwami 2 w 80h wbiłem platynę, w Y0 mam 120h przegrane, a platyna pewnie jeszcze 60h by mi zajeła.

Opublikowano
14 godzin temu, funditto napisał:

Rok temu jeszcze można było uważać, że WiiU > Switch, ale teraz..

Porównując exy to mamy:

Czemu wyciniasz gierki z Wii U?

14 godzin temu, ragus napisał:

rokecik > forcik

tak jak pan prawnik mówi

lwkc2n1wrd221.png?width=640&crop=smart&a

Xbox <3 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ta społeczność:banderas: 

Opublikowano

A fanboje sony potrafia tylko zanizac score na metacritic. :v

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

Major Nelson :banderas: 

A24ZRmq.gif

widać że gardzi graczami i BARDZO DOBRZE 

Opublikowano
16 godzin temu, chris85 napisał:

chłop mi pisze, że Diablo w 720p/28 fps to są zalety konsoli BO PRZENOŚNE xD 

Przeciez Diablo dziala na Switchu za(pipi)iscie - w 60 fpsacha i praktycznie Full HD, w trybie przenośnym ma 720 ale wciąż rock solid 60!

Opublikowano

ale jest ku,rwa crapem z 2012 xd

Opublikowano

diablo 3 fantastyczna gra, mobilnie jeszcze lepsza 

6 minut temu, easye napisał:

rock solid 60!

przy ogromnym chaosie na glebszych riftach juz tak wesolo nie jest niestety,  ale w niczym to nie przeszkadza bo mozna grac jak lord w lozeczku przed snem albo w autobusie :fsg: 

chciałbym remake D2 na konsole z obsługą pada. 

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

ale jest ku,rwa crapem z 2012 xd

2012, stacja D3, Blizzard upada po raz pierwszy

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

diablo 3 fantastyczna gra

dziwnie piszesz path of exile

Opublikowano

poe ma więcej możliwości ale jakie to jest drewno :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.