Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No wczoraj były małe problemy, a ostatnia awaria to nie pamiętam kiedy była. W komentarzach ludzie piszą, że sporo rzeczy się sypało w tym tygodniu, ale spoko, że wypominasz tylko Sony.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

(pipi)ane sony, konsola o 9 rano uruchomiona i myślałem że pogram sobie z jakimś cumplem, a tu dupa, aktywni cumple nie są aktywni

Opublikowano

czy to słynna różnica generacji?

qNYOtIU.jpg

X45Tk6N.jpg

dyskutujmy 

Opublikowano

ja polecam odpalenie onrush ktore pokazuje ze 9/10 po patchach dla drivecluba to był przypadek i zamkniecie evolution to byla jednak świetna decyzja sony

co to jest za parujące goowno jezu

Opublikowano
czy to słynna różnica generacji?

qNYOtIU.jpg

X45Tk6N.jpg

dyskutujmy 
Siać propagandę to Ty umiesz...
Sprawdź czy gra na konsoli ps4 wygląda tak jak na tym screenie - żałosne ale cóż [emoji23]
Wiadomo, nowa Forza będzie pewnie ładniejsza ale tylko na PC i XOX, choć tutaj już nie będzie tak "różowo" jak na piecu [emoji4]
Opublikowano

Vapmyr to to nie jest ale też jest zayebiscie

Opublikowano

Przypominam, że Vampyr wyszedł również na Xbox [emoji16]

Opublikowano

to screenshot z PS4 

chetnie zrobilbym bardziej miarodajne porownanie, alena tego yebanego smiecia nie wyszlo nic oprocz drivecluba

Opublikowano

Dobrze dobrze, rozumiemy, że starałeś się by ten screen wyszedł w tej formie hahaha

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

ja polecam odpalenie onrush ktore pokazuje ze 9/10 po patchach dla drivecluba to był przypadek i zamkniecie evolution to byla jednak świetna decyzja sony

co to jest za parujące goowno jezu

Idż sobie tam dalej jeździj po burakach w nudnym, oklepanym bzium bzium, gdy pełna szaleńczych emocji walka blacha w blachę będzie toczyć się w Onrush, gdzie nitro nigdy się nie kończy, takedowny sypią się jak xboxy 360 po premierze, a synergia w drużynie dodaje wszystkiemu smaczku. W mutliplayerze co chwila albo rzucam k*wami, a za chwilę śmieję się z radości gdy przeciwnik zaliczy dzwona obok mnie. To mógł być kolejny Motostorm, a jest bardzo miodny powiew świeżości w gatunku arcade racer.

Forza Horizon przy Onrush wygląda jak impotent przy Rocco Siffredi ;)

Opublikowano

W sumie racja, driveclub najwięcej zyskuje przy efektach. Sam wolalbym Forza na ps4 niż driveclub ale cóż zrobić... Kupno kolejnej konsoli nie wchodzi w grę...

Opublikowano

Jeśli chodzi o wyścigi no to jakby ch.uja nie wyginać to Forzie nic nie podskoczy, pogódźcie się z tym wreszcie

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
36 minut temu, Kolos28 napisał:

Kupno kolejnej konsoli nie wchodzi w grę...

Ale czemu? Przypominam, że Vampyr wyszedł również na Xbox emoji16.png

Opublikowano

Użytkownik Kolos28 jara się tym ścierwem vampyrkiem?  emoji23.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Kolos28 napisał:

Sprawdź czy gra na konsoli ps4 wygląda tak jak na tym screenie - żałosne ale cóż emoji23.png

dokładnie, wiadomix przeciez ze to Driveclub odpalony na pececie z celeronem i gf2mx emoji23.png

Opublikowano

A tak właśnie to ja jaram się Vampirkiem [emoji16]

A Wy jaką grą się jaracie? [emoji23]

Opublikowano
54 minuty temu, Kolos28 napisał:

A Wy jaką grą się jaracie? emoji23.png

na pewno nie tym crapem Vampyerememoji23.png

Opublikowano
2 godziny temu, Kolos28 napisał:

W sumie racja, driveclub najwięcej zyskuje przy efektach. Sam wolalbym Forza na ps4 niż driveclub ale cóż zrobić

Nie moge sie nadziwic, jak potezna gra jest DC, skoro po tylu latach nadal budzi poruszenie na forum xd Dlaczego nikt nie mowi o Forzy 5 ? xd To jest jasne jak Slonce ze Forza z 2018 na Koxa bedzie wygladac lepiej niz gierka z poczatku generacji na PS4.

Opublikowano

GloriousBlandCaterpillar.gif

Driveclub ma lepszą grafikę niż forza horizon 4. Przestańcie zaklinać rzeczywistość.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.