Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Na samym poczatku moze i tak, a pozniej :banderas:

qYxnVR.gif

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ja się odbiłem, bo wszędzie naczytałem się że trzeba korzystać z gotowych buildow, bo później nie idzie nic ugrać, a tak grać nie lubię wiec wróciłem do Diablo 3 i czasem odpalam sobie dwójkę:)

Opublikowano
Teraz, kubson napisał:

Ja się odbiłem, bo wszędzie naczytałem się że trzeba korzystać z gotowych buildow, bo później nie idzie nic ugrać, a tak grać nie lubię

podobnie, nawet gry nie odpaliłem bo mnie zraziło info, że bardzo łatwo sobie coś zepsuć i lipa będzie 

Opublikowano

No i blizzard wlasnie zgarnia takich każuli pod swoje skrzydla, szkoda tylko ze w zamian oferuje zenujaca ilosc contentu w porownaniu do poe

Opublikowano

Gdyby nie Diablo 3 nie sięgnąłbym po Diablo 2, więc się gońcie :lapka:

Opublikowano

obczaje kiedyś to PoE, za darmo jest to się pobierze na koxa :) skoro mówicie ze takie dobre 

Opublikowano

Dla mnie jest najlepsza w swojej kategorii zostawiajac rywali tak daleko w tyle ze ich nie widac. Ilosc zmian wypluwanych przez GGG przy kazdej nowej lidze (srednio co 90 dni) jest olbrzymia i zazwyczaj na bardzo wysokim poziomie.

Przyznaje jednak ze gra ma bardzo wysoki prog wejscia i o ile na samym poczatku sie go nie odczuwa, tak w okolicach 30 levela mozna sie zdziwic jak czlowiek zacznie padac na strzala. Nie to zeby w dzisiejszych czasach byl to jakis olbrzymi problem bo tutoriali cala masa, ale polecam jednak odrobic lekcje przed rozpoczeciem przygody bo wtedy jednak mniejsza szansa ze czlowiek sie odbije. Pamietam ze ja odpadlem bo wkurzalo mnie ze nie ma golda tylko waluta sa jakies dziwne orby xD

No ale jak zaskoczy to :banderas:

Opublikowano

Napewno warto, mi się gra podoba, ale co to za przyjemność gry jak co „sekundę” trzeba patrzyć na build, dla mnie  to zerowa przyjemności z grania i równa się z graniem w gierki z poradnikiem:)

co do D3 to faktycznie zawartość jest żenująca w porównaniu do takiego D2 i jeszcze ten obleśny design i zje,bane klasy

do POE i tak chce wrócić ale wezmę się za to jak będę miał więcej wolnego bo uwielbiam H&S:)

Edytowane przez kubson

Opublikowano
3 minuty temu, kubson napisał:

uwielbiam H&S

O, fajnie, kolejny fan serii Devil May Cry.

PDK :cool2:

Opublikowano

MS juz zaczyna po cichu wypuszczac swoje gierki zeby mniejszy wstyd byl xD

Opublikowano

Ashen to nie jest gierka MS :mevek:

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Średnio to wygląda

Taki fortnite tylko z biala bronia zamiast pistoletow na wode

Opublikowano

no no tylko nie fortnajt

Opublikowano

Faktycznie troszke przeholowalem, przepraszam :smutas: ale nie tylko mnie ponioslo, autora artykuly chyba tez xD

"It's great to see Aurora44 push technical boundaries on Microsoft's new console."

Opublikowano

jaka konsola, takie granice do pokonania 

Opublikowano

Przypomne może jnabardziej  zakłamane 3 i pół minuty  w historii

they  really go for it

Opublikowano

no chyba nie

Opublikowano

Watch Dogs numer 1 i nawet nie ma co się kłócić o to

Wieśniak 3 w sumie też w czołówce

Opublikowano

zły link ci się wkleił milan

to + Killzone 2 i Motorstorm  to najbardziej zakłamane pokazy w historii gierek, no ale i tak nie zachwiało to miłości do Sony 

Opublikowano

Wymieniacie mocnych zawodników, ale ja zostaję przy swoim :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.