Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, blantman napisał:

Ashen, Mutant, Below i Kingdom Two Crowns w jednym miesiącu i do tego aż 3 z nich w game pass za 1 zł. Dziekuję MS za wspaniałą gwiazdkę.

Jeszcze Hellblade od 17 grudnia, na ktorego czekam z niecierpliwoscia. :wub:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
13 minut temu, Mojave napisał:

Jeszcze Hellblade od 17 grudnia, na ktorego czekam z niecierpliwoscia. :wub:

a sorry zapomniałem o hellblade bo już mam od dawna. Swoja drogą najmocniejsze 7/10 oczywiście oceny miało wyższe bo było eksem ps4 przez chwilę czyli +2 z automatu.

Opublikowano

w dodatku lepsze od większości exów na ps4. Połowa z nich to pewnie gry życia roziego ale jeszcze o tym nie wie. Będzie jak z hollow knight gra nie istnieje aż nie wyjdzie na ps4 po roku lub 2 :)

Opublikowano
25 minut temu, blantman napisał:

a sorry zapomniałem o hellblade bo już mam od dawna. Swoja drogą najmocniejsze 7/10 oczywiście oceny miało wyższe bo było eksem ps4 przez chwilę czyli +2 z automatu.

granie na plejstejszon to nie to samo, na xboxie masz 4k i dobrego pada

Opublikowano

to ten biomutant już wyszedł?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 minutę temu, milan napisał:

to ten biomutant już wyszedł?

juz dawno z twojej mamy :kaz:

Opublikowano

Jak tam? Gotowi na ponad rok smiecstacji 4 bez gier? :kaz: Ploty są, że gays done przesunięte

Opublikowano

xboty dają radę od 5 lat to i my wytrzymamy rok :)

Opublikowano

DHL w grudniu 2019, będzie dobrze.

Opublikowano

beta dreams

oczko w strone BB2

chlopak malujacy sciany

cos jeszcze?

Opublikowano

w grudniu więcej exów na exboxa niż na plejśmiecia od premiery  :banderas:

Opublikowano

Chyba mam "dejavu", bo juz to dzis czytalem.

Opublikowano

Czyzby łajos dal łołna?

Opublikowano

nie ale ktoś z bólem dupy usuwa posty z CW (nie tylko moje) jak ktoś napisze plejku****   bez gier xD

Opublikowano

Sprawa robi się poważna.

ziobro.jpg

Opublikowano

Ja dostałem chwilowego bana i blokadę na statusy jak napisałem kur,estwo niebieskie :fsg:

klapy to słabe jednostki 

Opublikowano

Kolega z pracy został poproszony przez syna 8 lat aby kupił mu na święta 10 000 v dolarów do fortnite. Jak zobaczył ile kosztuje (chyba ze 400 zł) to zwątpił. Stwierdził że kupi 1000 za 39 zł i aby starczyło na jakiś battlepass. Własnie czytam że to co kilka miechów trzeba kupować bo co sezon. Pięknie Epic goli rodziców :banderas:. Jak tak będą w przyszłości wyglądać gry to ja zmienie hobby.  Teraz się w sumie nie dziwie czemu yakubu gra w to. Pełno 6-16 lat na serwerach prawdziwie skillowe multi :ragus: .

Opublikowano

Juz nie potrzebuje switcha :fsg:

Opublikowano

Ja tam w multi najlepiej grałem w wieku 16-18 lat, mailem najwięcej czasu na granie i nie raz siedziało się do 4 nad ranem na serwerach. Więc ja tam z 16 latków bym się nie śmiał jeśli chodzi o skill. Teraz nie mam czasu a jak go mam to mi szkoda na multi online. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Mutant Year Zero, Ashen, Below i Kingdom Two Crowns wszystkie 4 gry na premierę w game pass który można kupić za 1 zł :obama:  A co sony przygotowało na święta dla swoich graczy? 

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał:

Ja tam w multi najlepiej grałem w wieku 16-18 lat, mailem najwięcej czasu na granie i nie raz siedziało się do 4 nad ranem na serwerach. Więc ja tam z 16 latków bym się nie śmiał jeśli chodzi o skill. Teraz nie mam czasu a jak go mam to mi szkoda na multi online. 

Ja tam mam na odwrót. Z racji tego że mam mało czasu na granie to nudzą mnie gry fabularyzowane i stawiam na indory lub skill-shootery. Te ostatnie odpalam na 3 meczyki po 10 minut i nie muszę pamiętać co się działo, zabijać zawsze tak samo zachowujących się NPC-ów tylko każda gra jest inna bo każdy gra inaczej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.