Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

...czyli dla dziadków Milanów.

Lepiej usuń ten spoiler ze statusu Ficusia, bo ręka może kogoś zapiec i dołączysz do Figaro.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ból doopy Roziego zdecydowanie najlepszy w tej generacji

Opublikowano

Przesrane tak robić słabe gry jak Cory i Balrog.

Opublikowano

Może krytycy docenili odwazne zmiany w serii i przedlozyli to nad kolejnego klona gta 4 tylko z koniami zamiast samochodów? 

Opublikowano

Widocznie lepszy troll  w 10 ubrankach niż legendarny królik.

Opublikowano

Red-Dead-Redemption-2-dutch.jpg

"przyprowadźcie mi tutaj tego balroga, mam plan"

Opublikowano
6 minut temu, teddy napisał:

Może krytycy docenili odwazne zmiany w serii i przedlozyli to nad kolejnego klona gta 4 tylko z koniami zamiast samochodów? 

Krytycy odwazni, tym razem klon souslów z trzema bossami dostał te zaszczytną nagrodę. Ja nie wiem co wybrać czy śmiać się z bólu dupy roziego, czy z tego, że ta słaba gierka dostaje goty od pogardzanego tga czy może fakt, że jedyne i sprawiedliwe GOTY jest w naszej ankiecie w której RDR 2 jest pierwszy a drugie jest Celeste. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

krytycy przeczytali ten słynny post z wrażeniami teddiego i wszelkie wątpliwości co do wyboru zostały rozwiane

Opublikowano

Może jak potrafią docenić kryształ  to i ten celeste warto sprobowac.

Opublikowano

Ty najpierw to Ori przejdź. :v

Opublikowano

To dopiero pierwsza nagroda dla citizena kane video gamingu a jakie poruszenie w temacie :obama: co to się będzie działo przy kolejnych, dziękuję pan 2018 :banderas:

Opublikowano

Eh szkoda, że nowy Fallout od Obisidian nie jest exem na Xboxa, smakowałby lepiej. 

Opublikowano
1 godzinę temu, blantman napisał:

Kolega z pracy został poproszony przez syna 8 lat aby kupił mu na święta 10 000 v dolarów do fortnite. Jak zobaczył ile kosztuje (chyba ze 400 zł) to zwątpił. Stwierdził że kupi 1000 za 39 zł i aby starczyło na jakiś battlepass. Własnie czytam że to co kilka miechów trzeba kupować bo co sezon. Pięknie Epic goli rodziców :banderas:. Jak tak będą w przyszłości wyglądać gry to ja zmienie hobby.  Teraz się w sumie nie dziwie czemu yakubu gra w to. Pełno 6-16 lat na serwerach prawdziwie skillowe multi :ragus: .

Karnet kosztuje 1000 vdolców, a w czasie sezonu można zgarnąć ich 1500, więc każdy kolejny sezon jest za darmo o ile nie wyda się na coś innego. No ale co ty możesz o tym wiedzieć jak zamiast grać w kozak gierkę wolisz jakieś guwna yakuzy, asassiny, far kraje i mario karty dla dzieci w wieku 5-12 miesięcy

Opublikowano

mendrek pewnie nadal zachodzi w głowę jak forza mogla wygrać z onrushem

Opublikowano

Ja ostatnio usłyszałem rozmowę dzieciaka z ojcem, który spytał się czy te wszystkie ozdoby świąteczne to z powodu Fortnite’a w którym jest teraz sezon zimowy :reggie::gayos::reggie:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Niestety to chyba nie jest trolling :/

Opublikowano
51 minut temu, Rozi napisał:

Ale że ta kurwa (pipi)ana wtórna i plastikowa Boy of War zgarnęła nagrodę gry roku, to XDDD

Dobrze, że tylko na jakiejś obsranej gali :cool: 

Gameplay GoW >>>>> RDR2

Grafika GoW > RDR2

Fabuła no może nawet remisik

Boy Atreus >>>>>> ta mała ciota Jack

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

ja pier,dole mutant, ashen, below, kingdom, dlc z wyspą do forzy, zaraz crackdown 3, ori 2, gearsy 5 :obama: i to wszystko za 1zł w gamepassie Spencer? Zawsze szanowałem :xboss:

@oni dawaj filmik z xbossem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Taka ta gra wspaniała, że nawet nie umiesz zapamiętać imion bohaterów.

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

ja pier,dole mutant, ashen, below, kingdom, dlc z wyspą do forzy, zaraz crackdown 3, ori 2, gearsy 5 :obama: i to wszystko za 1zł w gamepassie Spencer? Zawsze szanowałem :xboss:

@oni dawaj filmik z xbossem

Dobrze ze na swieta mam urlop bo bym sie z tym wszystkim nie OBROBIŁ. Taki to właśnie jest ten nasz wariat spencer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.