Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

ej ale zdecyduj się o czym piszesz, bo zacząłeś o optymalizacji a teraz nagle wyskakujesz z elementami rozgrywki

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

To i to jest spierdolone.

Opublikowano

no nie ma to jak zbieranie kwiatów w rdr i jechanie 30 minut na drugi koniec mapy, żeby pogadać, postrzelać i wrócić, i tak przez całą grę

Opublikowano

tak jak mówi pan rozaliusz, napisałeś o bloodbornowych kielichach, które i tak są opcjonalna rzeczą w grze moim zdaniem słaby zarzut ale kij z tym 

Co za piękny dzień forza najlepsza scigalka, ashen day one w game passie 9/10 od gamespot, eurogamer rekomenduje a za tydzien below i premiera fortune island do fh4 :obama: yeti coś piszczy o grach, idź pograć w moss 

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

tak jak mówi pan rozaliusz, napisałeś o bloodbornowych kielichach, które i tak są opcjonalna rzeczą w grze moim zdaniem słaby zarzut ale kij z tym 

po prostu oceniam całość gry, pozdro z fartem mordo :lapka: 

Opublikowano

Czy ktoś może pobiec do sklepu po  czeskie pifka dla blubera? bo znowu zaczyna mu się wszystko pier,dolic.

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

po prostu oceniam całość gry, pozdro z fartem mordo :lapka: 

no to całośc gry bloodborne > wiedzmin3 pozdro mordo 

JESZCZE DZISIAJ EX NA XBOXA DEMO DMC V :kaz: 

Opublikowano

a co? kolejne PERŁY z 2012 roku wychodzą? 

w ogóle jak tak sobie spojrzałem to 2019 rok troszkę słabo się zapowiada pod względem ciekawych premier :smutas: 

Opublikowano

crackdown 3 może namieszać halo i gearsy też

Opublikowano

To właśnie mówiłem, koniec ery "x nie ma gier", era "X ma ch,ujowe gry" rozpoczęta.

Rzucają się jak  wygłodniałe na jakiegoś Ushera z bohaterami z kijem w dupie biegajacymi  po  swiecie odrzucie z no man sky, i  jeszcze to below, co miało robic 10 lat temu.

Opublikowano

akurat below prezentuje się całkiem fajnie, na pewno lepiej niż dad of boy czy gays done 

Opublikowano

no kurfa, ciezko nie wygladac lepiej niz days gone, co lepsze jedynym który na to  szczerzy zeby to bot.

Opublikowano

limesguy.jpg

spencer wariacie nie utrzymam tych wszystkich gier 

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

no kurfa, ciezko nie wygladac lepiej niz days gone, co lepsze jedynym który na to  szczerzy zeby to bot.

wredny botem? no nie wydaje mi sie 

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

na jakiegoś Ushera z bohaterami z kijem w dupie biegajacymi  po  swiecie odrzucie

odważne słowa jak na kogoś kto w tym roku skonczyl god of wara i residenta 2

Opublikowano

Najpierw wojna domowa w obozie nintendofagów z powodu małpy zbierającej banany, a teraz gó.wniaki walczą z dojrzałymi graczami w temacie RE2. Gry jednak wywołują agresje.

Opublikowano

Nie wiedziałem że cweleste robił lex luthor :)

Opublikowano

ale będą dzieciaki miały święta :wub:

Opublikowano

karolowi się podoba, nie oceniaj Paweł 

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Zagadka w RDR2 - znajdź mapę skarbów, bez żadnych wskazówek zwiedzaj teren, żeby znaleźć miejsce NARYSOWANE na mapie, poznaj miejscówki, kojarz je.

Jedyne co w rdr bylo dobre. Szkoda tylko, ze 4 misje. ALE NA PEWNO W RDR2 BYLO WINCYJJJJJ.

Opublikowano

Nie to co 1000h w grindowaniu mortal kombat, ale faktycznie jest potencjał

Opublikowano

Przeciez ty w pesa2018 przegrales 10x wiecej godzin xDD I nie wiem jak udalo cie polaczyc mortal kombat z rdr bo twoj post jest bez sensu ale rozumiem, ze ma byc sensacja bo przeciez twoim motto to "kazdy gra jak chce". WINCYJJ BLABER WINCYJJJ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.