Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

GOTY mnie nie zaskoczyło, wygrała gra która była taką solidną rzemieślniczą robotą 8/10, spójna od początku do końca, jak to bluber kiedyś fajnie powiedział, jedyne różnice to że raz atakuje cie troll piekarnikiem, a raz lodówką.

RDR2 z kolei zaczął się 10/10, skończył się 9/10, post-game i wyzwania to takie solidne 1/10 a online szkoda nawet komentować.

Najważniejsze w tym wszystkim jednak jest to, że pan Wiedźmin w dalszym ciągu pozostanie niekwestionowanym królem pod względem ilości goty i dupy dalej będą piec hejterów we wszystkich zakątkach internetu, nie mogę się doczekać aż skończy się liczenie nagród i powstaną kolejne tematy na ResetERA typu "witcher combat still sucks" ayyy. :banderas:

#byledocyberzbawcy2077

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
22 minuty temu, Mejm napisał:

Przeciez ty w pesa2018 przegrales 10x wiecej godzin

10 razy więcej niż 1000h w mortal kombat? no nie powiedziałbym 

Mozna "oszukiwac" i nabijac 2 postacie na raz ale szybka matematyka pokazuje nam, ze i tak zajmie to rowne 2 tygodnie, ciaglej gry

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To niezla matematyka.

Opublikowano

Mortal Kombat? Czy znowu mamy 1993 rok?

Opublikowano

Jedyna fajna bitka

Opublikowano

A Tekken 3?

Opublikowano

Znaczy z tych co teraz są. Kedyś to były bitki

Opublikowano

Od pięciu lat już sie ta impreza odbywa a nadal wszystko wygląda diabelnie niezręcznie. Widać że to branża wypełniona przyklejonymi do monitorów upośledzonymi społecznie golemami. Wychodzą francuzi po angielsku praktycznie nic nie potrafią, rzucają kilka nieskładnych zdań po angielsku nikt nic nie rozumie nastaje niezręczna cisza. Ludzie nie wiedza czy po nagrodzie mają wyjsć z kadru czy zostać, co zrobić z mikrofonem itd przykro się na to patrzyło. I ta reklama z uchodźcą afrykańskim którego stara 3 lata harowała na maszynie doszycia żeby mu komputer kupić i żeby on grę zrobił Salam w której chroni społeczność przed bombami czyli ulubiona gra nygusów z obozów w Europie. Jestem pewien że to prawdziwa historia a nie tylko polityczny stunt.

Cieszy tylko że Dead Cells dostało zasłużoną nagrodę a ogólnie cały ten szoł to do piachu się nadaje.

Opublikowano
9 minut temu, Siara_iwj napisał:

Dwójeczka do dziś w sercu :wub:

Ja mam dwojke co rano.

Opublikowano
6 minut temu, Mojave napisał:

Ja mam dwojke co rano.

(masz na mysli konsole ps4?) 

Opublikowano

No chyba nie bazarowa w gablocie.

Opublikowano

fajna ta wojna klepersko-klaperska w CW o drwala.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał:

Mortal Kombat? Czy znowu mamy 1993 rok?

Serio Suteq coś się z Tobą porobiło odkąd grasz na PlayStation 4. RDR2 obrażasz, gardzisz MK. Tylko yebane pucharki Ci w głowie :/

BTW Xbox Eclxclusive Demo :obama:

Ale zaraz będzie DMC testowane. Jakie to przyjemne uczucie zagrać, przed klapami w ich kultową grę z kultowej konsoli Ps2. Spencer wie gdzie uderzyć żeby zabolało. Co następne Noughty Dog? 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
16 minut temu, chris85 napisał:

jedyny prawdziwy eks na te konsole :obama:

Opublikowano

Co tam PeCecierze? Ile launcherów przy starcie systemu teraz trzeba będzie odpalać?

Dorzućcie jeszcze sklep od Bethesdy - premiera Rage 2 ominie Steama. Zamiast żonglowania płytkami, teraz będzie żonglowanie loginami :banderas:

https://www.resetera.com/threads/rage-2-will-skip-steam-launching-on-bethesda-launcher-pre-orders-are-live-for-all-platforms.85701/

Opublikowano

Prawdziwy pecetowiec potrzebuje tylko jednego launchera...

thepiratebay

:touche:

Opublikowano

Ostatnio ze Steama próbowałem pograć w Alice Madness Returns, zainstalowałem, klikam play a tam mi wyskakuje EA launcher i prosi o założenie konta to odinstalowałem :nosacz3:

Opublikowano
2 godziny temu, chris85 napisał:

Serio Suteq coś się z Tobą porobiło odkąd grasz na PlayStation 4. RDR2 obrażasz, gardzisz MK. Tylko yebane pucharki Ci w głowie :/

Bo rdr2 to 8/10. 

Opublikowano
3 godziny temu, chris85 napisał:

Ale zaraz będzie DMC testowane. Jakie to przyjemne uczucie zagrać, przed klapami w ich kultową grę z kultowej konsoli Ps2. Spencer wie gdzie uderzyć żeby zabolało. Co następne Noughty Dog? 

Spencer będzie wyciągał spod opieki Sory kolejne studia (z jednym już rozmawia), a na koniec niczym rybę na wędkę wyciągnie Naughty Dog.Gdy to się stanie ta yebana dziffka plejstejszyn w końcu  zdechnie z niedożywienia:reggie:

Opublikowano

Dla mnie i tak Microstoft wygrał wojnę Xboxem X. Grafika, moc, Game Pass. 

Na upartego można kupić tylko dwa, trzy sztosy na premierę a resztę gierek pobierać z tej  u s l u g i. 

Inyczki których nigdy byś nie kupił w sklepie - są 

Najlepsze wyścigi od Motorsport przez Horizon, F1 na Dircie kończąc - są 

Kultowe exy - są 

Gierki 7/10 do testów na które zawsze szkoda kasy - są 

Gierki 9/10 które są szybko zapomniane albo nie zauważone przez heretykow z obozu Sony - są. 

Pięknych czasów dożyłem. Netflix, Spotify a teraz GP. 

Opublikowano

Przy odpowiednio zanizonych oczekiwaniach nawet android zapewni radosc.

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

Bo rdr2 to 8/10. 

Pewnie nie masz czasu zagłębić się w ten świat na 100h i przeleciałes ten tytuł po łebkach, żeby tylko odhaczyć i napisać post w Właśnie Ukończyłem. Dopisać kolejny numer i grać w jakieś (pipi), żeby tylko podbić statystyki, wbić jakiś pucharek, napisać "recenzje" w temacie. 

Błądzisz synu, błądzisz. 

Opublikowano

Tak z ciekawości jakie są to te super exclusivy na x pudło bo jak bym nie patrzył to żadnych nie widzę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.