Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

No jak ich nie ma to trudno żebyś je zobaczył lmao

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

podobno Sunset Overdrive jest spoko, a nie czekaj, to też jest na pc

Opublikowano

No Sunset kozak, reszta guwna. Ładnie  w piąteczek mocarz wszedł chrisowi

No jeszcze Cuphead w sumie

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
36 minut temu, Hero of Orion napisał:

Tak z ciekawości jakie są to te super exclusivy na x pudło bo jak bym nie patrzył to żadnych nie widzę 

Najlepsze gry wyścigowe serie Forza, Gears of War 4, Ori, Halo no jeden mega za(pipi)isty konsolowy ex 

Natywne 4K z oczo(pipi)nym HDRem. 

Opublikowano

K U L T O W E exy

xd

Opublikowano

halo... gearsy... forza... niech ktoś go powstrzyma :D:D:D

Opublikowano
43 minuty temu, chris85 napisał:

Pewnie nie masz czasu zagłębić się w ten świat na 100h i przeleciałes ten tytuł po łebkach, żeby tylko odhaczyć i napisać post w Właśnie Ukończyłem. Dopisać kolejny numer i grać w jakieś (pipi), żeby tylko podbić statystyki, wbić jakiś pucharek, napisać "recenzje" w temacie. 

Błądzisz synu, błądzisz. 

XD 

Po co miałbym się spieszyć z ukończeniem gry? Nie mam 15 lat że leży kupka gierek do ogrania albo muszę sprzedać bo SZYBKO TANIEJE. 

Kończąc swoją przygodę z gra miałem jakieś 89% i spokojnie wbite 100h więc odstaw narkotyki i przestań bredzić. 

Opublikowano

Forza, Gearsy or Halo

klasyczna śpiewka

Opublikowano

Wiadomo, ale nie zagram w lepsze wyścigi, TPP i FPS na konsoli Sony. Tak samo jak nie ogram na Xboxie cinematic experience od 1st party i dlatego mam w domu plejqrwę, która na chwilę obecną jest używana jedynie do grania w Tetrisa. 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

XD 

Po co miałbym się spieszyć z ukończeniem gry? Nie mam 15 lat że leży kupka gierek do ogrania albo muszę sprzedać bo SZYBKO TANIEJE. 

Kończąc swoją przygodę z gra miałem jakieś 89% i spokojnie wbite 100h więc odstaw narkotyki i przestań bredzić. 

Nie potrzebuję dopalaczy, żeby docenić geniusz tej gry. 

Opublikowano

Ja też dlatego doceniłem go na mocne 8/10. Przecież to bardzo dobra ocena, nie rozumiem narzekań. :) 

Opublikowano

sutek piękny janusz :)

Opublikowano

kwiatki zebrane pupcio? :) 

Opublikowano
12 godzin temu, Rozi napisał:

Zagadka w RDR2 - znajdź mapę skarbów, bez żadnych wskazówek zwiedzaj teren, żeby znaleźć miejsce NARYSOWANE na mapie

Doskonały przykład Z A G A D K I "chodź po mapie aż znajdziesz", prawdziwy łamacz najtęższych umysłów.

Jak to jest dla ciebie "zagadka", to bardziej wymagające codzienne łamigłówki takie jak wiązanie butów czy oddychanie przez nos musisz pewnie robić z poradnikiem na youtubie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

Najlepsze gry wyścigowe serie Forza, Gears of War 4, Ori, Halo no jeden mega za(pipi)isty konsolowy ex 

Wszystko oprócz nowego Halo jest na PCcie i granie w FPP na konsoli to tortura.

1 godzinę temu, chris85 napisał:

Natywne 4K z oczo(pipi)nym HDRem. 

Dla kogoś kto ma PC to żaden argument.

Diwi mnie wybieranie X'a bo Sony i Nintendo przynajmniej mają gry w które nie pograsz na niczym innym a jak komuś zależy na mocy to składa PC'ta.

Opublikowano

Bo Xbox kosztuje mniej.  Oblicz to sobie na swoim oszczanym  PCie. Jeszcze mnie nie poyebało, zeby wydać na komputer 6 000 + monitor + klawiatura, myszka itd itd

Opublikowano

Ale PC ma setki gier w które nie pograsz na x klocku nie mówiąc o milionie innych zastosowań :kaz:

Opublikowano
12 godzin temu, suteq napisał:

a co? kolejne PERŁY z 2012 roku wychodzą? 

w ogóle jak tak sobie spojrzałem to 2019 rok troszkę słabo się zapowiada pod względem ciekawych premier :smutas: 

:smutas:?

No nie wiem premiery Sekiro, REmake 2, nowego Metro i DMC5 ciekawią mnie bardziej niż mijający growy rok. :v

Opublikowano

Gratulacje pierwszego exa na xszjas którego nikt wam nie odbierze,  demówka devila xD

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Forza, Gearsy or Halo

klasyczna śpiewka

Ashen, Below, Ori, Crackdown, Void Bastards 

Nie no Xbox nie ma gier

Opublikowano
52 minuty temu, milan napisał:

Gratulacje pierwszego exa na xszjas którego nikt wam nie odbierze,  demówka devila xD

Te c0rwy nawet nie mogą załatwić dema jako exa na stałe xD

czasowe ekskluzywne demo xDD spencer gnoju czekamy jak na e3 pokażesz nam czasowo ekskluzywne trailery :kaz: 

Opublikowano

Demo Devila >>>>>> każde oszczane (pipi) z napisem TYLKO NA PEESCZTERY

Nie dąsajcie się, taka prawda

Opublikowano
8 godzin temu, Hero of Orion napisał:

Ale PC ma setki gier w które nie pograsz na x klocku nie mówiąc o milionie innych zastosowań :kaz:

I w te setki gier da radę pograć na kompie 6-7 letnim. Jak masz koksa pod gry aaa to komp nawet tak stary starcza do indyków, strategii i crpg. Co innego jak na pc chciałbyś AC odyssey, gears 5 czy Wolfensteina 2 w max detalach to już komp sprzed kilku lat nie uciagnie. 

Opublikowano

Wołam pecetowego eksperta @easye :kaz:

Opublikowano

No konsola z przed 7 lat jak sprzęt Blantmana tez Assasina, Gears 5 czy Wolfensteina w maks detalach nie pociagnie. :dunno:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.