Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Tak jak pisze Chris! Xbox to świetna konsola dla biednych ludzi, Game Pass za złotówkę prawdziwy game changer! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

ojjj jak te niebieskie przegrywy boli gamepass, nie dla psa kiełbasa  ^^

Obadajcie temat tego szrota za 500zł od $ony.

Przez 3 lata klapy pisały że stare gry i wsteczna nikogo, po zapowiedzi ps classic wzajemne trzymanie się po benkach. Skarbonki klapy już miały rozbite ale wyszło że $ony kolejny raz im sprzedaje gówno w ładnym opakowaniu, to kilku się wstrzymało i czeka jak w pełni złamią to gówno. Wtedy gry będą kraść i grać na czymś co nie wyrabia przy emulacji pac-man'a  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jest jeszcze druga grupa specjalna która już jeździ po bełchatowie i szuka ps3 60GB żeby grać w gry psx'a. Gier na plejkur.wie nie ma, wstecznej nie ma, multiplatformy 720p, klapy wiecznie na głodzie, żeby zagrać muszą albo przerobić szrota za 500zł i kraść gierki albo szukać konsol na wysypiskach  :daddy:

Opublikowano

Dla biedaków i najmłodszych! Chociaż obie grupy chyba też lubią grać w dobre gry a tego na xboxie raczej nie uświadczą :( 

Opublikowano

Ale dupsko potrzaskało klapom z powodu Game Passa!:banderas:

Prawda jest taka, że od czasu Spodermona, którego klapedryle już dawno ograły (może dwóch kupiło, reszta się pożywiła tymi egzemplarzami na pchlim) ich sytuacja wygląda mniej więcej tak:

J9qLe8N.jpg

Tymczasem  Imperator Spencer dowala do pieca tak, że aż dech zapiera:obama:

Biomutant, Ashen, a za chwilę Be-motherfuckin-low:fsg:To tylko ostatnio i w najbliższej przyszłości...

Litości! Jak tu żyć?!

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał:

W która nie zagram na laptopie z biedronki? 

W żadną. Laptop służy do pracy, a nie do grania:reggie:

Opublikowano

Fajne exy xD typowe torrent exclusivy bez żadnych wymagań sprzętowych. Przecież te gry to nawet Blantmana Indie Station w 8k lecą. I Wy po to wymieniacie 3 razy konsole w 1 generacji? 

Edytowane przez easye

Opublikowano
31 minut temu, easye napisał:

Fajne exy xD typowe torrent exclusivy bez żadnych wymagań sprzętowych. Przecież te gry to nawet Blantmana Indie Station w 8k lecą. I Wy po to wymieniacie 3 razy konsole w 1 generacji? 

Boli pysda że najlepsze gry albo nie wymagają mocnego PC albo nie ma ich tam w ogóle. Baw się dobrze przy Assasynie w 1440p/60 :pawel:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
7 godzin temu, oni napisał:

Czy WatchMojo to kolejny autorytet klapów?

Żaden autorytet, po prostu jedyny który nie olewa xboxa. Inne portal mają wyłożone na xboxa i robią tylko rankingi najlepszych gier gdzie dominuje Sony.

Ale nie martw się, im bliżej 2019 tym więcej będzie zestawien typu "Największe (pipi) 2018" od wszelkich portali, gdzie xbox będzie dominował ze swoją biblioteką 5/10 do ogrania również na laptopie z biedry.

Opublikowano

Do tego Czarki walczące Game Passem, bo za złotówkę bedzie mozna ograc multiplatforme i torrent exclusivy z Androdia. xD Czy można upaść niżej?

Opublikowano

Pozdrawiam, ogrywam w PlayStation now bloodborna na moim laptopie i padzie od xboxa one.

Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

Że jak? XD Mendrek późno już, weź leki. 

Chyba rozmawiamy o tym co jest teraz. Ponad 100 gier vs 2 crapy/ 2 starocie. Czaisz to?  PONAD stooooooooo gieeeeeeeeer niech 20% z nich będzie na dobrym poziomie w które jeszcze nie grałeś. To daje ponad 20 gier.  

100 gier powiadasz? Niech pomyślę. Hm.

6h2a20.jpg

Eee, sorry mam w co grać na PS4 (a jeszcze dochodzi PS3 i PSV, a za chwilę PSC) i to w to co lubię :)

Kiedyś śmialiście się, że niby ja na Plusie jechałem tylko, fakt PS Plus dawał kupę gier, ale te zostały w bibliotece. Wuerni subskrybenci mają sporo tego, tak czy owak. Ja nie mam nic przeciwko, jeno boty na hipokrytów wychodzą. Znowu, znowu, znowu...

Opublikowano

Chlopy w dziale TV wybierają odbiorniki za pare tys zl - 4kaka, z najmniejszym IL jaki jest na rynku, wchodzi Orzeszek i sie chwai ze ogrywa bloodborna w 720p, z lagiem 200 mls na laptopie. No typowy zielony przegryw zyciowy. Ripple na giełdzie calkowicie psychike zniszczyły...

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Chlopy w dziale TV wybierają odbiorniki za pare tys zl 4k, z najmniejszym IL jaki jest na rynku, wchodzi Orzeszek i sie chwai ze ogrywa bloodborna w 720p, z lagiem 200 mls na laptopie. No typowy zielony przegryw zyciowy. Jeszcze napisz jak w Ripple inwestowac!

Oj jak boli, oj jak boli! 

Poza tym xrp nie ripple ignorancie! 

Opublikowano

Jak patrze na te Twoje sukcesy gieldowe i rozkminy inwestycji w cenie śniadania, to szczerze wątpię, czy na abonament bys wydał złotówkę. Swoją drogą idę o zakład, ze nikt z tematu CW PS Now nawet nie sprawdził. Jeżeli nawet Fanek po testach pisał, że jest tragedia, to nie wiem jak to musi działać...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Fanek solidne źródło. W 2015 pytał sie jakie konsole są na rynku.

Opublikowano

easy zrobie Ci lepszy avek za jakiś czas

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Północy nie ma a easye już na porannych psychotropach :obama:

Znalazłeś już kogoś do gry na ustawkach w Forge'u?

Opublikowano

to kiedy jakieś gry na plejśmiecia? bo sonybciarnie nosi po całym forum

Opublikowano

Ocho przyszedł kolejny pomyleniec, dla którego jak gra ukazała się tylko na PS4 i PS3 to nie ex, ale Xbox One, Windows Store, Steam + Game Pass za 1 zł to Microsoft console excluuuusive! 

No i kiedy Be Ty grałeś w Halo 5 ostatnio? XDDDDD no wlasnie... 

Edytowane przez easye

Opublikowano
51 minut temu, easye napisał:

Jak patrze na te Twoje sukcesy gieldowe i rozkminy inwestycji w cenie śniadania, to szczerze wątpię, czy na abonament bys wydał złotówkę. Swoją drogą idę o zakład, ze nikt z tematu CW PS Now nawet nie sprawdził. Jeżeli nawet Fanek po testach pisał, że jest tragedia, to nie wiem jak to musi działać...

ja testowalem PS NOW bo byl 7-dniowy trial :lapka: 

Opublikowano

Zaraz kończę Mutanta YZ w GP, a  potem zarzucam Hellblade. :wub:

Edytowane przez Gość

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał:

No i kiedy Be Ty grałeś w Halo 5 ostatnio?

Wczoraj go żem na Live widział z włączonym H5. 

6 godzin temu, easye napisał:

XDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.