Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Pewnie jeszcze mama z tatą dają pieniądze na gry.

Opublikowano

No muszą dawać, skoro 3 stronę się chwalisz Game Passem  i tanszym abonamentem Xbox Live. Jak kiedyś pójdziesz do pracy to może przestanie być to wyznacznik w wyborze sprzętu do grania. Powodzenia! 

2 godziny temu, Bzduras napisał:

Wczoraj go żem na Live widział z włączonym H5. 

Mówisz że chłop włączył, żeby posta w CW napisać? Upadek gracza... 

Edytowane przez easye

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Mówisz że chłop włączył, żeby posta w CW napisać? Typowy upadek gracza!

Mówię, że grał w H5, jak typowy klapoblacharz dopowiadasz sobie rzeczy i kreujesz rzeczywistość po swojemu :facepalm:

Opublikowano

ja pyerdole 

Opublikowano

xD chory typ

Opublikowano

izi to chory dzieciak, za czasów x360 na XBL ciągle namawiał wszystkich do kupowania kradzionych kont z grami od chińczyków bo taniej. FM7 kupił na W10 też z lewego konta a teraz biega z bólem (pipi) po forum bo Król Spencer wrzuca kilkanaście sztosów miesięcznie do XGP za cenę paczki fajek  ^^   ojjj jak boli...ojjj jak boli

Opublikowano
9 godzin temu, easye napisał:

kolejny pomyleniec

zarzuca komuś biede a sam składa się na konta na windowsie xD

Opublikowano

Ja widziałem kilka razy na Xboksie, że Dauno Wezir grał w Fortnajta

Opublikowano

No wasz poziom - dyskusja o:

11 godzin temu, Czezare napisał:

Tymczasem  Imperator Spencer dowala do pieca tak, że aż dech zapiera:obama:

Biomutant, Ashen, a za chwilę Be-motherfuckin-low:fsg:To tylko ostatnio i w najbliższej przyszłości...

Litości! Jak tu żyć?!

Wchodzi Bluber i pyta jak tam HALO 5 na PC.

no D E B I L !

To jest wlasnie podsumowanie "krolestwa zielonego" - Xbox One X, najlepsza konsola do walki multiplatformami ze stema i HALO z 2015r...

Co to jest za konsola! :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie moja wina, że system xboksa jest technicznym daunem i pokazuje, że grasz w gierki w które nie grasz

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Mam pewną hipotezę dlaczego tak jest, ale nie powiem. :potter:  Ja oczywiście bym nie odpalił, bo fortnajt wygląda jak gó,wno, gra się w niego jak w gó,wno i mam Halo 5, bo lubię skillshootery. Tobie zostawiam fortnajta i masakry 11-latków.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Wygląda jak Sunset Overdrive i gra się w niego jeszcze fajniej niż w SO jeśli ma się skilla oczywiście

Opublikowano
40 minut temu, easye napisał:

Co to jest za konsola!

No grasz w to samo co my na konsoli i szydzisz? Ty jesteś poczytalny? 

Ostatnie gry grane przez isisa Gears of War 4, FM7, Forza Horizon 4 ale beka z xbotów :D:D:D:D:D::D:D:D:D

40 minut temu, easye napisał:

no D E B I L !

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gry guwniane, więc beka. Normalny typ

Opublikowano

Mama pewnie nie zgodzila sie na XO, wiec gra na laptopie. Stad ta nienawisc.

Opublikowano

v0ep59wh0e321.jpg

ale będą rpgi :obama: 

Opublikowano

3 studia od singlowych gier RPG?

a czy przypadkiem Xbox nie miał porzucać gier singlowych, tak pisał ofermo przynajmniej 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Kupili Obsidian i wydają multiplatformowego klona znienawidzonego fallouta. No niesamowite te dauny są xd

Opublikowano

Ja pierdo,le Yakub, nie przestawaj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1. Projekt jest sprzed przejęcia, nie finansuje go MS.

2. Właśnie siłą nowego tytułu jest to że najbliżej mu do New Vegas czyli de facto najlepszego trójwymiarowego Fallouta, dzbanie.

3. MS będzie bezkonkurencyjne już nie tylko w temacie FPS i wyścigów, ale w przyszłości i RPG-ów. Ależ to będzie orka klapów w następnej generacji. :fsg: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.