Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Takie gó,wno że złożyłeś budę dla tych gierek. Ratujcie mnie. icon_pajac.gif

Tylko w Twojej chorej glowie.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

just cause 3, ac o, fallout 4 - nie ma co, warto było składać budę :obama:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

3. MS będzie nie tylko będzie konkurencję w temacie FPS i wyścigów, ale i RPG-ów.

Prawda

Opublikowano

Po edycji to zdanie ma niestety mniej sensu :smutas:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sorry, złożyłeś dla raków od EA i Ubi, ale że te gry są gó,wniane to z bólem jesteś skazany na grę w gry MS-u. XD No ale multiki PS4/PC to pewnie już na PS4, co ceramiczniaku?

Nie chce mi się wracać 155 raz do tej samej dyskusji, bo za każdym razem wychodzi z Ciebie bieda nie tylko finansowa.

Opublikowano

co roku jak to samo, jakiś typ się zachłyśnie master race i jak jehowy łazi a potem okazuje się, że gra w jakieś gów,na na tym xD

Opublikowano
17 minut temu, _Be_ napisał:

just cause 3, ac o, fallout 4 - nie ma co, warto było składać budę :obama:

No podobnie jak wymieniać konsole 3 razy by w Horizon nadal grać w 30 fpsach. 

Opublikowano

Już dupa pęka? XD przecież 2 posty wyżej Bluber się śmieje że gram w to samo, to zdecydujcie się w końcu!

Opublikowano
9 minut temu, easye napisał:

No podobnie jak wymieniać konsole 3 razy by w Horizon nadal grać w 30 fpsach. 

Kto bogatemu zabroni? :usmiech: No i FH 4 ma 60 fps :usmiech:

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

Już dupa pęka? XD przecież 2 posty wyżej Bluber się śmieje że gram w to samo, to zdecydujcie się w końcu!

Nie no, w F4, AC:O i JC3 grasz tylko ty.

Opublikowano

Bluber-bez grafiki! to dlaczego tak ciężko zrozumieć że ktoś woli grać na PC w 60 i grafika? Rozumiem że nie przetłumaczysz daunom z Podlasia, ale Tobie? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Juz nie wywala na pulpit?

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Bluber-bez grafiki! to dlaczego tak ciężko zrozumieć że ktoś woli grać na PC w 60 i grafika? Rozumiem że nie przetłumaczyć daunom z Podlasia, ale Tobie? 

A mi to nie przeszkadza, tylko szydzisz z xboxa a grasz na sklepie spencera, gdzie tu logika? I jeszcze szukasz na discordzie ludzi zeby pograć w forge halo 5 :pawel:

Opublikowano

A jak zwykle sobie dopowiadasz, Halo 5 ściągnąłem z ciekawości, bo ktoś pisał że jest matchaking, nie ma, usunąłem koniec historii. Szydze z Xboxa bo to (pipi)owa konsola, ale w MSoftowe gierki lubię mimo wszystko przyciąć, wybieram najlepsza jakości, tyle. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

XOX nie miał w domu ale wie, że chuyowa konsola więc odpala fallouta 4 :pawel:

W NAJLEPSZEJ JAKOSCI 

Opublikowano

najlepsza jakość garbiąc się na taborecie przed monitorem z manty :lul: 

Opublikowano

Co ja w ogole przeczytalem dzis rano. XO nie ma gier, wiec gram na PC w gry z XO. xd

Opublikowano

JC3, AC, Fallout 4 

Blacharze :yao:

Opublikowano

Powodów żeby kupić PS4 mając peceta jest przynajmniej kilka, żeby kupić konsole N podobnie, żeby kupić Xboxa absolutnie żadnego. Czego jak zwykle Mojave nie rozumiesz? 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.