Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

God of Clone

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

Vaster jak wyjaśnia exy PS4 :banderas:

Od 7:50

"A teraz przejdźmy na konsolę *dzwięk odpalenia xboksika*  dla prawdziwych mężczyzn"

O jak szanuję :banderi:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Spiderek zbyt młodzieżowy? To ciekawe co ten dzban o Sunseciku by powiedział :yao:

Opublikowano
6 minut temu, ragus napisał:

Od 7:50

"A teraz przejdźmy na konsolę *dzwięk odpalenia xboksika*  dla prawdziwych mężczyzn"

O jak szanuję :banderi:

120 funi za pada do bonka i musi go sklejać superglu, bo mu się guma odkleja pog

Opublikowano
19 minut temu, Yakubu napisał:

120 funi za pada do bonka i musi go sklejać superglu, bo mu się guma odkleja pog

Ciągle lepszy od styropianu w Dual Shock 4

Drugą rzeczą, którą kupiłem po zakupie PS4 nie była gra, tylko śrubokręt żeby podkręcać to guwno. Serio ten pad to jest jakiś żart. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No popatrz mój żart już 4 lata działa bezproblemowo  :)

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

No popatrz mój żart już 4 lata działa bezproblemowo  :)

Nie chodzi o działanie a jakość i komfort.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

obie rzeczy na najwyższym poziomie w przeciwieństwie do xboxowego kontrolera

Opublikowano

Jak ma się kciuki powyłamywane jak magical nogę to ta chałtura od bąka może pasować dla takiemu daunu

Opublikowano

Ta zajrzyjcie do tematu w dziale PS4 jak typy wydają 800zl żeby mieć na czym grać lmao

Opublikowano

Zawsze znajdą się jakeś chore zwierzaki w stadzie 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Ta zajrzyjcie do tematu w dziale PS4 jak typy wydają 800zl żeby mieć na czym grać lmao

Sam byłem tym typem. No ale zachciało mi się ekskluzywnych gier na PS4.

Jedynie BB i Wipeout był super. Reszty w sumie nie pamiętam. Klon Tomb Raidera, Assasins Creed z mechanicznymi dinozaurami coś jeszcze tam wyszło?

Opublikowano

Nie, tylko BB i kultowy dla PlayStation WipEout.który sprzedał się w zawrotnej liczbie .5 mlna kopii. Za to po tę ku,rwę Spajdermana już miliony dzieciaczków poszły z uśmiechem na twarzy. :usmiech: 

Klapy? Sami zniszczą swoją markę, wystarczy dać im trochę czasu.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ale skończcie się już ośmieszać panowie ;) 

Opublikowano

Boty co przesiadły się na PS4 muszą odczuwać dziwny dyskomfort w braku czegoś. Czasami jest tak silny, że porzucają królestwo niebieskie i zanurzają się z powrotem w zielonym szambie. Ten dyskomfort nazywa się "syndromem braku wiertła w odbycie" ;)

Opublikowano

Bloodborne na lapku z xboxowym padem, dzięki kaz :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Gry na lata xD

To powinien byc tytul kolejnego CW.

Opublikowano

chyba ''gry juz nie na moje lata''

Opublikowano

Chcialem zobaczyc, czym jara sie Ficek. Zostawie bez komentarza.

Opublikowano

No fajna podróba playstation battle royale

Opublikowano

Sony by nie dało  do swojego smasha mr. domino i domku z ff7.

Opublikowano

na to ścierwo to nawet szkoda strzępić ryja 

Opublikowano

Raz dałem się nabrać na smasha. Na Wii U kupiłem i mówili będziemy grać forumkiem. No pograłem 2-3 razy lagi były potem już nikt na forum nie chciał grać. Ciekawe jak długo tym razem forum będzie grać :) Czy znowu miesiąc i papa.

Zabawnie jest obserwować Ficusia. Człowiek wyszedł z getta playstation pierwszy raz w swoim życiu. Dajcie mu się cieszyć dla niego wszystko teraz jest nowe i wspaniałe.

Opublikowano

Rozyebało mnie jak  w recce ktoś p[owiedział, nie wiem  czy to prawda, że są 2 albo 3 nowe plansze.

To jakiś kurfa skandal.

Oczywiscie dla ficusia i  np. mnie wszystkie nowe, ale troche boli, jak gram  w mario kart 8 to widze ze prawie każda plansza jest  stara, podpisane są.

Opublikowano
7 minut temu, blantman napisał:

Zabawnie jest obserwować Ficusia. Człowiek wyszedł z getta playstation pierwszy raz w swoim życiu. Dajcie mu się cieszyć dla niego wszystko teraz jest nowe i wspaniałe.

Prawda, ale uważam że ludzie się nie zmieniają i jak po roku odkryje że na Switchu zobaczył już wszystko to wróci do szamotania się w CW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.