Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, milan napisał:

Rozyebało mnie jak  w recce ktoś p[owiedział, nie wiem  czy to prawda, że są 2 albo 3 nowe plansze.

To jakiś kurfa skandal.

Oczywiscie dla ficusia i  np. mnie wszystkie nowe, ale troche boli, jak gram  w mario kart 8 to widze ze prawie każda plansza jest  stara, podpisane są.

w mario kartach od Super Circuit (Z GBA) połowa tras to odnowione i przystosowane do nowej odsłony gry trasy. Szczerze? w MK8 te trasy są tak piękne, tak cudownie zrobione pod mechaniki MK8, widać trud włożony w ich zbudowanie, że to aboslutnie nie przeszkadza ;) 

A co do Smasha i zaledwie 3-4 nowych map... no trochę skandal, ale też trzebna wziąć pod uwagę, że każda ze 100 pozostałych została odnowiona, poprawiona, udoskonalona, to nie jest zwykłe kopiuj wklej 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

W Mario Kart 8 podczas 5h sesji online nie wiem czy zagrałem na połowie dostępnych tras. Regularnie widywalem nowa trasę, tego jest od groma. 

Opublikowano

MK8. Czy mamy 2014 r.?

Opublikowano

Ale japa tam. :* 

Opublikowano
6 minut temu, Hum napisał:

MK8. Czy mamy 2014 r.?

Ty klapy się jarają z gokartami z 1999, to już lepiej tym MK8 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale Ori nie podeszlo. 

ron.gif

Opublikowano
24 minuty temu, _Be_ napisał:

Ty klapy się jarają z gokartami z 1999, to już lepiej tym MK8 

No te gokarty z 99 są chociaż grywalne w przeciwieństwie to tej c0rwy mario karta :)

Opublikowano

Grywalne były jak pływałeś w jajach starego, teraz to nie wiem. 

Opublikowano

ktoś chyba za czesto dostawal po dupie czerwona muszelka 

Opublikowano

dostawałem za bardzo chuyowym gemplejem ;) 

Opublikowano

Pisze sie kułwą, boli podwojnie.

Opublikowano

rdr w 4k to trochę za mało żebym wydawał 2000zł

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał:

dostawałem za bardzo chuyowym gemplejem ;) 

dla ciebie wszystko bez znaczka playstation jest (pipi)owe i ma (pipi)owy gameplay.

Opublikowano

God of Clone ma znaczek.

Opublikowano

Chuyowy gameplay? Nic dziwnego, że mu się podoba. 

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

dla ciebie wszystko bez znaczka playstation jest (pipi)owe i ma (pipi)owy gameplay.

Ciekawe bo  mario kart to jedyna gra z wiiu która mi się nie podoba xD próbuj dalej blantis

Opublikowano

A smash? :trap:

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

Zabawnie jest obserwować Ficusia. Człowiek wyszedł z getta playstation pierwszy raz w swoim życiu. Dajcie mu się cieszyć dla niego wszystko teraz jest nowe i wspaniałe.

Polecam jego pytania o pokemony i zdziwienie, że tylko cztery ataki mogą mieć.

Opublikowano

Dasz link? Bo przebrnalem przez 5 stron tematu o Pokemonach i wiecej raka organizm nie przyjmie.

Opublikowano
42 minuty temu, Shen napisał:

Polecam jego pytania o pokemony i zdziwienie, że tylko cztery ataki mogą mieć.

Ja gram na Nintendo od 19 lat i dopiero niedawno się dowiedziałem, że można mieć tylko jeden save na kartridż. A o tych czterech atakach też nie miałbym pojęcia.

Nie każdy musi się jarać tą słabą serią.

Opublikowano

Mario Kart 8 pod względem gameplayu wciąga nosem wszystko co kiedykolwiek wyszło na pleya czy xpudło. Niedołęgi z Sony do dzisiaj próbują kopiować nitedo i nawet tego nie potrafią zrobić. :reggie:

Opublikowano

Nie ma ani jednej gry z Crashem która miała by dobry gameplay. Remajki to dobitnie udowodniły a CTR nowe będzie tylko przykrą kopią MK.

Opublikowano

no wiadomo, MK8DX > CTR, podobnie bedzie z remakiem tego drugiego, gierka z 99 nie ma szans konkurować z grą z 2017(2014)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.