Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Masz pod nickiem MGS3>MGS2 więc cokolwiek nie napiszesz to i tak będzie to (pipi) warte. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

mgs 2 xD ja pyerdole ile to już lat minęło od tego ścierwa na 8+?

Opublikowano
9 minut temu, nobody napisał:

No chyba jak jest się fanem nie gier, a kawałka plastiku z firmowym logiem, albo doznało amnezji, co wychodziło w latach 96-06. 

Akurat zaczynałem grać w 1996 no i X360 dalej Król Dżungli jak lew jest król wód :)

Opublikowano

Nie moja wina że Sons Of Liberty mając najlepszy scenariusz i intrygę w serii, nie potrafił tego znośnie sprzedać przez usypiający pacing i level design. :V

Opublikowano

Ilość lat nie ma znaczenia. MGS1/MGS21 >>>>> Rascal na PSX >>>> MGS3>MGS4>MGS5

Opublikowano

Ins jaki kek trajhard bo nie miał jak się do(pipi)c do bomb prawdy odnośnie postu Paola. :nosacz3:

Opublikowano

No przecież nie doyebe się do oczywistości. PSX>X360, wiadomo. Natomiast twój komentarz jest tyle warty ile moja odpowiedź na niego. Proste.

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

No przecież nie doyebe się do oczywistości. PSX>X360, wiadomo. Natomiast twój komentarz jest tyle warty ile moja odpowiedź na niego. Proste.

Tzn. zgadzasz się z nim, ale równocześnie uważasz za niewarty. Srogo xd

Opublikowano

Chodzi jedynie o twoje pierdololo, nie kombinuj za bardzo xD

Opublikowano

No ale które? Nie ja do(pipi)łem się o podpis pod nickiem, by doyebać się o cokolwiek innego :hi:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

To akurat nie problem bo ostatnią dobrą konsolą (z resztą najlepszą w historii) był X360. Silent Hill Downpour nadrabiany mocno.

A ten silent Hill to nie jakiś kasztan przypadkiem? 

Opublikowano

Nieistotne. Taki podpis zasługuje na yebanie za każdym razem. To tak jakby mieć w podpisie MGS4>MGS3. Kwik.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tylko Bóg może mnie sądzić.

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

A ten silent Hill to nie jakiś kasztan przypadkiem? 

Straszny. Homecoming znacznie lepszy (wcale nie znaczy, że dobra gra). Wszystko w Downpour leżało, grafa, animacja, przeciwnicy, historia jako tako się broniła (tak samo jak w Homecoming).

Opublikowano

DP kapsko niesamowite, Homecoming połowa gry baaardzo dobra, potem trochę siada ale ogólnie świetnie mi się w to grało.

Opublikowano

Gdyby wydali nową część to nie trzeba by grać w stare :frog: 

PACZINKO LEPSZE

Opublikowano

96-06? zlote czasy blachy :)

Opublikowano

Uniknąłem pocisku, zdążyłem ściągnąć PT na PC dzień przed tym jak konami kazało je usunąć z internetu :cool2:

Opublikowano
11 godzin temu, Shen napisał:

i w co bedziesz grac jak zdechnie? Wsteczna na xboxie czy gierki z grafika z komorek na switchu?

Rak Xbox One, ktorego wstydzi sie nawet MS i slusznie bo najlepsza w konsoli jest wsteczna i legalna cebula, albo rak  Switch, juz widze jak wiara giercuje w 720p na swoich poteznych 4K TVkach, moze w indyki za 2x  ceny :)

Opublikowano
4 godziny temu, aphromo napisał:

Rak Xbox One, ktorego wstydzi sie nawet MS i slusznie bo najlepsza w konsoli jest wsteczna i legalna cebula, albo rak  Switch, juz widze jak wiara giercuje w 720p na swoich poteznych 4K TVkach, moze w indyki za 2x  ceny :)

Na moim potężnym tv 4k zrobiłem w weekend 11 h w "indyku z komórki" nigdzie indziej nie dostępnym Octopath traveler. Bawiłem sie lepiej niż w god of war :) a przede mną jeszcze ze 100 h :D

No ale rozumiem młodzież youtube. Szkalują yakuze za to napierdalają godziny w fortnite. W przerwach oglądając jak ktoś gra w gry lub otwiera paczki w fifie. Każde pokolenie ma swoje zabawki nie mi oceniać co lepsze lub gorsze :dunno:

Opublikowano
17 godzin temu, aphromo napisał:

Wracajac do spraw biezacych, GT Sport dobilo do 5 mln graczy, sporo.

ale jak to pięć milionów graczy? czemu nie podali liczby sprzedanych egzemplarzy?

Dlaczego Andrew21 nie napisał jeszcze, że Heavy Rain sprzedał się w dwóch milionach a zagrało w niego 6 milionów graczy.... 

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.