Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Najpopularniejsze tematy w dziale PS4:

God of War

Spider-Man

TLOU 2

Najpopularniejsze tematy w dziale Xbox One:

Games with Gold / Game Pass / EA Access 

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Sea of Thieves

Zielony złom jest pięć lat na rynku, powtarzam - pięć, a dalej tkwi od lat na drugiej podstronie w swoim dziale. Coś co Switch osiągnął w rok, a teraz już prawie dobija trzeciej. A ile ma PS4? Pięć, rzezimieszku. 

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
7 godzin temu, Figaro napisał:

God of War

Spider-Man

TLOU 2

Sea of Thieves

Zielony złom jest pięć lat na rynku, powtarzam - pięć, a dalej tkwi od lat na drugiej podstronie w swoim dziale. Coś co Switch osiągnął w rok, a teraz już prawie dobija trzeciej. A ile ma PS4? Pięć, rzezimieszku. 

Zamknij mordę i wypierd.alaj. Nikt cię tu nie chce.

Opublikowano

No właśnie...nie ma na tym forum instytucji permanentnego bana, czy takie szkaradne indywidua jak Fiutaro będą co rusz zmartwychwstać niczym jakieś zombie?

Opublikowano

5 stron w dziale plejśmiecia bez gier z czego 2 strony z tematami które są pozamykane i jedna strona z tematami które przestały być exami bo gry wyszły w najlepszych wersjach na XO  :banderas:   No nie wiem co tak słabo, ciekawe kiedy jakieś gry wyjdą na plejśmiecia  ^^

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
9 godzin temu, Rozi napisał:

Może Daddy stworzy sobie w końcu intelekt.

O to to to. 

Opublikowano
8 godzin temu, Figaro napisał:

God of War

Spider-Man

TLOU 2

Sea of Thieves

My się nie rozpisujemy o grach, tylko w nie gramy. :usmiech:

Opublikowano

Tak, w stare gry, które doszły do BC. No bo w co innego byście mieli grać.

Nie no, słyszałem, że dodali właśnie Sonic Unleashed i Duke Nukem Forever, także rozumiem. Chociaż osobiście wolałbym już pisać z Jeromem o ulubionych kolumnach niż w to pykać, no ale elo.

Opublikowano

Zbijasz piąteczki z majonezem? Srogo

Opublikowano

No ale najwięcej stron w tematach ps4 napierdalają klapy przed premierą gier. Częściej o grach rozmawiają niż w nie grają. Ja tam zawsze uważałem że o grze warto rozmawiać dopiero po jej wyjściu

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

Tak, w stare gry, które doszły do BC. No bo w co innego byście mieli grać.

Nie no, słyszałem, że dodali właśnie Sonic Unleashed i Duke Nukem Forever, także rozumiem. Chociaż osobiście wolałbym już pisać z Jeromem o ulubionych kolumnach niż w to pykać, no ale elo.

To co jeszcze tu robisz?

Opublikowano
11 godzin temu, Pupcio napisał:

Spencera proś a nie nas mordo

Tutaj już nie ma o co prosić, każdego dnia wpada coś nowego do GP że już nie wyrabiam z ogrywaniem :obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

zaraz yakubu bedzie dzwonil do cenegi czemu nie moze kupic passa za 1zl, jeszcze wiecej stron w temacie sie szykuje :obama:

Opublikowano
53 minuty temu, easye napisał:

O to to to. 

gahahahhahahhahah i kto to mówi xD

29 minut temu, Figaro napisał:

Tak, w stare gry

Czemu ty tak zawsze lubisz robić z siebie debila? 

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

Czemu ty tak zawsze lubisz robić z siebie debila? 

Sam mi podsuwasz odpowiedź:

Teraz, _Be_ napisał:

gahahahhahahhahah i kto to mówi xD

Opublikowano

hey man, nice shot

Opublikowano

Figaro narzeka na stare gry samemu grając w jakieś szroty na starych sprzętach? lmao

Opublikowano

Cześć Figaro, trochę cię nie było :) co tam słychać, w co tam grasz na plejstejszyn? ;)

Opublikowano

Jutro wychodzi Below. Pisalem do Spencera, ze dzis impreza firmowa i zeby sie nie wyglupial wariat. 

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

Cześć Figaro, trochę cię nie było :) co tam słychać, w co tam grasz na plejstejszyn? ;)

siema wariacie, ostatnio pykam na komputerze w grę strategiczną Tzar. Tak przy okazji bardzo cię lubię, jesteś moim ulubionym użytkownikiem Xboxa i pogilgotałbym cię

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Figaro narzeka na stare gry samemu grając w jakieś szroty na starych sprzętach? lmao

gra w roczny port hollow knighta :pawel:

Opublikowano

Skonczylem Mutanta wczoraj, a ekipa z Sony czeka na przeceny, zeby przejsc za cene butelki taniej whisky. Strasznie mnie to bawi.
A tu jeszcze Ashen i Below czeka.

Opublikowano

Chyba mnie nie zrozumiałeś ziomeczku, pytałem o plejstejszyn :) 

5 minut temu, Figaro napisał:

ostatnio pykam na komputerze w grę strategiczną Tzar

aaaiiiii jest aż tak źle? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.