Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

maxresdefault.jpg

oja je,be ale grafa :OOOOOOO

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

@Figaro na tym średniowieczu społecznościowym zwanym PS4 nie ma innej formy liczenia czasu gry i/lub innej miary jej ukończenia więc myślę że % trofików to dobry wskaźnik zaangażowania w grę :usmiech: 

No ale to nie jest poprawna lista gier z największym % odblokowanych trofików. Doczekam się Twojego id?

Opublikowano

Nigdy nie gralem, wiec chcialem zrobic sobie benchmark i zobaczyc jak ta gra prezentowala sie w 2013r. To juz nawet wlaczyc gry na 30 minut nie mozna, bo przyjdzie Bluber i bedzie wytykal palcami. xDDDD

4 minuty temu, _Be_ napisał:

maxresdefault.jpg

No tez bylem w szoku - do dzisiaj większość tytulow z nextgenow tego nie jest w stanie tego osiągnąć.

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

maxresdefault.jpg

Co nie?

Opublikowano

Bartek kiedy gramy w BF’a 1? :ogor:

Opublikowano

Wygląda jak gra z poprzedniej generacji podciągnięta do wysokiej rozdzielczości. Czyli dalej past-genowo, ale ostrzej, a to wszystko na 27" 1440p bez HDRu. :obama:

Ja pyerdolęęęę, beka z PC od zawsze na zawsze.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

No niestety na Podlasiu do końca życia zostaną już tylko porównania na podstawie słabej jakości screenów, to chyba jeszcze gorsze niż wrzucanie porównań graficznych z YT xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przypominam ze to wciąż Twoja definicja bogactwa.

Edytowane przez easye

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Przypominam ze to wciąż Twoja definicja bogactwa.

Weź może zacznij brać te leki, bo mieszasz ludzi, fakty i domysły i potem wysrywasz to w tym temacie. Ani czytać się tego nie da ani szczególnie nie chce. Odejdź.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

i weź ze sobą Figara. 

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Co nie?

A co ja tam napisałem takiego? To nie było pytanie retoryczne w tamtym poscie. 

@MYSZa7

na xboxie? każdego dnia miesiąca :wub:

15 minut temu, easye napisał:

Nigdy nie gralem, wiec chcialem zrobic sobie benchmark i zobaczyc jak ta gra prezentowala sie w 2013r. To juz nawet wlaczyc gry na 30 minut nie mozna, bo przyjdzie Bluber i bedzie wytykal palcami. xDDDD

No grafa doje.bana, na poprzedniej generacji Crysis pierwszy wyglądał lepiej niż wszystko co wyszlo na konsole, ale co ty mogłeś o tym wiedzieć jak pc gaming odkryłęś wczoraj :rotfl:

Opublikowano

Tak sobie tlumacz ^^

A to przepraszam Paulo, myślałem, ze to Ty jakiś czas temu 5 stron dyskutowałeś o tym, ze wydałem 1500 zl na komputer więcej niz na konsole!!!!!!!!!!, a na tańszym sprzęcie przeciez miałbym to samo!

no może bez rozdzielczości, może z inna płynnością, może trochę bez tekstur, ale TO SAMO!

Edytowane przez easye

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

dla ciszy w domu

To akurat prawda, bo przez dwa miesiące nawet pół minuty nie grałem na śmieciu 

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Znow zaczynamy sie licytowac PC w cenie sredniej klasy iPada izi? :usmiech:
Moze wklej nam na jakim monitorze grasz. :v

Opublikowano

No wlasnie o tym mowie - nie rozumiem dlaczego niektorzy tutaj robia z tego nie wiadomo jaki zakup!

11 minut temu, _Be_ napisał:

No grafa doje.bana, na poprzedniej generacji Crysis pierwszy wyglądał lepiej niż wszystko co wyszlo na konsole, ale co ty mogłeś o tym wiedzieć jak pc gaming odkryłęś wczoraj :rotfl:

Gralem w Crysisa 1 w 2007 r ale wtedy PC gaming wygladal zupelnie inaczej. Odkrylem na nowo, gdy przestal sie roznic od konsol - w którym roku steam wprowadzil automatyczna instalacje wszystkiego, jakos nie wiele wcześniej gdy zacząłem znowu grac na PC.

EDIT: w pazdzierniku 2012r - no to masz odpowiedź!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty, ale wiesz, że nas to zupełnie nie interesuje? 

Opublikowano

Te wykrzykniki są bardziej creepy niż większość nowych horrorów

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

No wlasnie o tym mowie - nie rozumiem dlaczego easye tutaj robi z tego nie wiadomo jaki zakup!

FTFY

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No to moze wklei po raz 155 co obecnie "konczysz z Game Passa za daaarmo!" XD

22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Weź może zacznij brać te leki, bo mieszasz ludzi, fakty i domysły i potem wysrywasz to w tym temacie. Ani czytać się tego nie da ani szczególnie nie chce. Odejdź.

No az musiałem sie wrócić do 215 strony - nie możliwe, żebym kogoś pomylił z "Comunity Xboxa" skoro jest was (pipi) 5ciu!

Opublikowano
13 minut temu, easye napisał:

Gralem w Crysisa 1 w 2007 r ale wtedy PC gaming wygladal zupelnie inaczej. Odkrylem na nowo, gdy przestal sie roznic od konsol - w którym roku steam wprowadzil automatyczna instalacje wszystkiego, jakos nie wiele wcześniej gdy zacząłem znowu grac na PC.

W 2007 instalacja gry na PC cię przerastała? No nie jestem zdziwiony. 

3 minuty temu, easye napisał:

"konczysz z Game Passa za daaarmo!" XD

Nadal lepiej niż zrzutka na konto żeby pograć w Forze XD ! ! XD !

Opublikowano

No Wy do tej pory myslicie ze tak wyglada granie na PC - te ciagle argumenty o instlacji niedzialajacyh sterownikow, czy dodatkowego oprogramowania. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.