Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Weź może zacznij brać te leki, bo mieszasz ludzi, fakty i domysły i potem wysrywasz to w tym temacie. Ani czytać się tego nie da ani szczególnie nie chce. Odejdź.

W dniu 26.11.2018 o 13:44, Paolo de Vesir napisał:

Zwyczajnie dlatego że jeśli chcę ograć Forzę Horizon 4 w 60 klatkach lub 4K/30 to mogę to zrobić na sprzęcie za 1700zł. Płacenie ponad 2x tyle dla dodatkowych 30 klatek to dla mnie overkill. Generalnie jest coś takiego jak stosunek jakość cena i tutaj XoX wypada lepiej od PC. Tyle.

Dla mnie możesz grać na czym chcesz, zwyczajnie uważam to za nieopłacalne z mojego punktu widzenia bo nie oferuje tyle żeby usprawiedliwić taką różnicę w cenie.

No gość generalnie nagina liczby i nawet jeśli wierzę mu że wydał 3.5K na główne komponenty które mu taką grafikę zapewniają to nie zmienia faktu że w tej cenie podał tylko kartę, CPU, mobasa i RAM. Z mojego punktu widzenia do tego dochodzi kolejny 1000zł na dyski, obudowę, akcesoria i zasilacz. No w jakość za(pipi)ista, ale wciąż lepiej kupić PS4PRO i XoX. :) 

Opublikowano
27 minut temu, Hum napisał:

i weź ze sobą Figara. 

Ostatnie twoje 10 postów w tym temacie to same jednolinijkowce, które wnoszą do dyskusji tyle, co zielone exy do branży growej. Zalecam zamknięcie buzi.

Opublikowano

To nadal więcej, niż Twoja obecność tutaj. 

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

No Wy do tej pory myslicie ze tak wyglada granie na PC - te ciagle argumenty o instlacji niedzialajacyh sterownikow, czy dodatkowego oprogramowania. xD

No dawaj cytaty gdzie tak napisałem xD

ku,rwa odpalasz i od razu czujesz MOC, cudo :banderas:

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

No to moze wklei po raz 155 co obecnie "konczysz z Game Passa za daaarmo!" XD

Mocny argument, ktory wlasnie byl skierowany w strone takich jak ty. Bo ja moglbym zaplacic za wersje digital, ale akurat wyszlo w GP. A wy sie skladacie w dziewieciu na gry, albo placzecie ze nie ma wersji pudelkowej, zeby po weekendzie wrzucic na PT. Do tego juz zamowilem podstawke systemu RPG z Amazona o tym samym tytule za ponad £30.

Dla twojej informacji, Steam to tez dodatkowe oprogramowanie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał:

Ostatnie twoje 10 postów w tym temacie to same jednolinijkowce, które wnoszą do dyskusji tyle, co zielone exy do branży growej. Zalecam zamknięcie buzi.

wpadnie 5 zielonych przegrywow z Podslasia, shejtuje cudze profile (swoich wstyd im nawet zamieszczać, bo by wyszło, ze albo graja jak Mendrek - tylko w to co w abonamencie, albo konsola wlaczana raz na 2 tyg by zagrac w Gearsy 3), a na koniec "idzcie juz sobie!"

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Community,Kulturalni ludzie, interface konsoli przystosowany pod gry sieciowe

1 linijka - 0 prawdy. Typowe u użytkowników Xboxa!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Interesujące słowa osoby, która jara sie Hollow Knightem

Opublikowano

Wiecej nie jestes warty uwagi.

Opublikowano
Teraz, Mojave napisał:

Wiecej nie jestes warty uwagi.

ten post nawet nie ma ładu, składu i sensu. Kim ty w ogóle randomie jesteś?

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Interesujące słowa osoby, która jara sie Hollow Knightem

HK to jedna z najlepszych metroidvani na przestrzeni ostatnich lat. :we_need_to_go_deeper:

Opublikowano
1 minutę temu, Hero of Orion napisał:

HK to jedna z najlepszych metroidvani na przestrzeni ostatnich lat. :we_need_to_go_deeper:

No ale wnosi branży tyle, że HOHO. 

btw 

Ori > HK 

Opublikowano

Czego tu nie rozumiesz? Nie wydałbym 3-krotności Xboxa One X żeby grać w 1440p/60 na Ultra, czego Ty nie mogłeś zrozumieć i latasz po tematach z cieczką jaki to deal życia robiłeś i pisząc jakieś burackie teksty o tym że "1.5K PLN to żadna różnica", "podlaska bieda" etc. W chooyu mam Twojego PC-ta.

Opublikowano

Izi jak się uczepił Gearsów 3, a sam gra w jakieś gówna pokroju Crysisa 3, czy inne FC3, które do GoW3 nie mają startu. 

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

Kim ty w ogóle randomie jesteś?

1

Zapytaj sie mamy. :usmiech:

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Izi jak się uczepił Gearsów 3, a sam gra w jakieś gówna pokroju Crysisa 3, czy inne FC3, które do GoW3 nie mają startu. 

To jest zdecydowanie ta sama liga średniaków.

Opublikowano

Ja nadal chcialbym dowiedziec sie, na jakim monitorze gra Easy.

Opublikowano
27 minut temu, _Be_ napisał:

1495104733817.gif

kurła ale ciareczki :banderas: 

Opublikowano

Podsumujmy każdego tutaj stać na gejmingowego PC ale nikt tego nie kupuje żeby oglądać grafikę w takim ścierwie jakim jest Crysis 3. ISIS próbuje gryźć po piętach, że Wezyr odpalił GoW 3 w 4K a sam robi to na PC odpalając stare crapy. 

LOGICZNE CO NIE. 

Isis RDR 2 kiedy? Dopiero na PC 4k na ultra 60 fps?

Opublikowano

poczeka jak będzie w pudełku za 70 zł.

Opublikowano
42 minuty temu, _Be_ napisał:

aż mi się srać zachciało 

Opublikowano
2 godziny temu, Mojave napisał:

Ja nadal chcialbym dowiedziec sie, na jakim monitorze gra Easy.

Nie mam monitora. :dunno:

1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Podsumujmy każdego tutaj stać na gejmingowego PC ale nikt tego nie kupuje żeby oglądać grafikę w takim ścierwie jakim jest Crysis 3.

te Twoje posty sa juz takie tendencyjne, jak z tym Falloutem 4. Darmowy weekend The Crew 2  - moze wlacze jak Crysisa na 15 minut wyrobić sobie jakakolwiek opinie, zrobić benchmark,  samemu sprawdzić dlaczego jedni hejtuja, inni sie dobrze bawią - po weekendzie znowu napiszesz, ze złożyłem Peceta zeby w The Crew 2 grac?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kiedy rdr 2 znajdzie się w twoim gamercardzie?

Opublikowano

zeby to bylo warte wytaczania jako argument za konsolami XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.