Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

A grałeś?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
24 minuty temu, _Be_ napisał:

Kiedy rdr 2 znajdzie się w twoim gamercardzie?

Nigdy - Assasin fajniejszy.

Edytowane przez easye

Opublikowano
9 minut temu, easye napisał:

Nigdy - Assasin fajniejszy.

No i okej. 

Opublikowano
8 minut temu, Najtmer napisał:

fallout 76 > red daed redention 2.

No i okej.

Opublikowano

Mutant > RDR 2

Opublikowano

Jaki tryhard. xD

Opublikowano

czy można pluć na konsolowców bardziej niż twórcy Ark? 

nie, nie można

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;

jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała już z 5 banow i narobiła z 10 alterow? Jest regulamin na tym forum czy kur.wa nie?

czlowiek trzyma czasem mordę na kłódkę by nie wyrwać choćby jednego warna, a tu naczelna kanalia i zakała forum dostaje po raz piąty amnestie. Jeszcze żeby chociaż zamknął mordę to nie - od razu leci z miesiączka i trolluje.

Moze ja tez zacznę bluzgać i nie cackac się ze słowami, bo potem znajdę jakiegos usposledzonego moderatora i będę go spamował na messengerze z prośba o odbanowanie.

Rzygac się chce na to forum, możecie mi dać bana.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

wpierw piszesz ze boisz sie dostac jednego na piec warnow, a potem zeby dac ci bana. 

wez se po prostu nie wchodz juz na forum. ty nic nie stracisz i forum nic nie straci. double win.

Opublikowano

Na szczescie jest jeszcze opcja irc i messenger z osobami, ktore juz dawno przestaly tu pisac. :v
Ja tez juz czuje, ze to sa moje ostatnie podrygi. Pewnie powkurwiam sepleniucha do swiat, a pozniej wyjme wtyczke.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ale jak ty odejdziesz, to na forum po prostu nie bedzie juz takiej ci.py i naczelnego fiutosiorba spencera i doskonalej biblioteki gier na jego slabej konsolce :)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
24 minuty temu, MaZZeo napisał:

Rzygac się chce na to forum, możecie mi dać bana.

Też poproszę o bana dla mazeo  :banderas:

Opublikowano

Figaro pisze posta, czuje że będą dymy, ostateczna konfrontacja, decydujące starcie.  

Opublikowano
25 minut temu, MaZZeo napisał:

Jeszcze żeby chociaż zamknął mordę to nie - od razu leci z miesiączka i trolluje. 

Gdzie Ci baranku trolluję oprócz odpowiedniego tematu? :) I jakie 10 alterów, przestańcie już z tymi oskarżeniami o altery bo to irytujące się robi.

Widzę po forumku czy reakcjach na post Massełka, iż moja obecność nie jest raczej mile widziana na tym forumku. Jak aż tak wam zawadzam,  to spokojnie mogę szybko sprawić, iż Kwadrat dopełni sprawiedliwości :)

Opublikowano

mi nie przeszkadzasz Figaro. zostan :lapka::cool:. mazzeo tylko dostal red ring of death jak cie zobaczyl.

podsumowujac : mazzeo mnie nie lubi bo obrazilem mu gears of whores, a rozi, bo mu obrazilem symulator zbierania padliny. 

ktory nastepny?!

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
6 minut temu, Najtmer napisał:

ktory nastepny?!

tenor.gif

Opublikowano

Figaro lubi PlayStation i Switcha, pluje na Xboxa i PC. Nie można go banować, bo jest pożyteczny. Sprawia, że niezdecydowany przypadkowy gość, który przychodzi do tematu po poradę którą konsolę kupić, kupuje tą prawidłową. Mazzeo jest jak szkodnik, zrobił kilka śmiesznych filmów o mnie, ale poza tym promuje złe wybory. Patologiczne. W dodatku ma syndrom BWO. Jak dla mnie jego brak stanie się krokiem ku lepszej społeczności, w której jak za starych dobrych czasów "mówisz konsola, myślisz PlayStation" ;) 

Opublikowano

Zostawić Figaro, zbanować mundrka - płacę jak za prezydenta. Zarazę powinno się tępić w największym jej skupisku, a takiej biedy umysłowej to nawet wśród beneficjentów 500+ ze świecą szukać.

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Zostawić Figaro, zbanować mundrka - płacę jak za prezydenta. Zarazę powinno się tępić w największym jej skupisku, a takiej biedy umysłowej to nawet wśród beneficjentów 500+ ze świecą szukać.

Powiedz mi randomie (sorry, ale przy moim stażu i doświadczeniach na tym forum jesteś tak jakbyś nie istniał), bo mnie to ciekawi - czy jakbym promował w tym temacie granie na Xboxie i PC, to byś mnie lubił i dawał plusiki? ;) Aha, to się nigdy nie stanie. Nie będę promował patologii, chcę dla graczy dobrze, bo bardzo lubię nasze hobby ;) 

Opublikowano

Jakbyś pisał z sensem to bym Ci dawał plusiki, zapytaj @milan - prezentujesz biedę umysłową i nie zaslugujesz nawet na splunięcie w twoim kierunku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.