Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

@milan - prezentujesz biedę umysłową i nie zaslugujesz nawet na splunięcie w twoim kierunku

Wtf dude

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Chodziło mi o to, że nie mam problemu z dawaniem Ci plusika mimo tego, żeś klap. Mendrek z kolei zerwie się z kaftana i coś tam próbuje stworzyć na tej klawiaturze, a potem dziwi się czemu plusika nie dostaje. 

Opublikowano

Prawie jak nielot

Opublikowano

chcialbym zaprezentowac wam moj nowy, awangardowy wiersz bialy

leci tak :

xbox

xbox

ty scierwo

2018.

a tu soundtrack

a teraz zegnam panstwa, ide o(pipi)ac szklanke rumu do gry w fife na tej cudownej konsoli marki microsoft <3

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

Rzygac się chce na to forum, możecie mi dać bana.

A moze poczekajmy do premiery cyberpunka i sie rozstrzygnie zaklad z blaberem. Czy w koncu sie nie zalozyliscie?

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Sytuacja jeśli chodzi o gry w ostatnim miesiącu roku jest dla mnie jasna i oczywista.

Oto bot wykarmiony przez króla Spencera:

hdk3XER.gif

A to dla odmiany klap potraktowany przez swoje ukochane korpo:

cMYpMt3.gif

Taka sytuacja...

Opublikowano
11 godzin temu, blantman napisał:

No ale najwięcej stron w tematach ps4 napierdalają klapy przed premierą gier. Częściej o grach rozmawiają niż w nie grają. Ja tam zawsze uważałem że o grze warto rozmawiać dopiero po jej wyjściu

Bzdura, ta statystyka pokazuje po prostu, co jest glownym przedmiotem uwagi uzytkownikow konsol, to wszystko.  I jeszcze jedna sprawa - czesto tocza sie zazarte dyskuje na temat jakosci tych gier, czy sprostaly oczekiwaniom itp. - wiadomix im wiecej ludzi tym wiecej opinii. Tyle na temat klaperskosci czy jak tam sobie nazywacie.

Aaa, rzecz jasna fakt, ze te gry budza zainteresowanie, rowniez jest pewna wskazowka na ich temat.

8 minut temu, Czezare napisał:

Sytuacja jeśli chodzi o gry w ostatnim miesiącu roku jest dla mnie jasna i oczywista.

Imponujace porownanie, naprawde. Te gierki, gdyby nie marketingowy buzz MS przeszlyby pewnie bez wiekszego echa jak cala rzesza podobnych im sympatycznych sredniakow. No ale wreszcie jakas jaskolka nadziei po tylu latach, niech bedzie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
W dniu 9.12.2018 o 23:38, MYSZa7 napisał:

@easye zrobie Ci lepszy avek za jakiś czas

4jWkWkA.png

5dyWIgK.png

Opublikowano
13 godzin temu, Mejm napisał:

A moze poczekajmy do premiery cyberpunka i sie rozstrzygnie zaklad z blaberem. Czy w koncu sie nie zalozyliscie?

Założyliśmy się, jeszcze jak. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Spencer wariacie, będą jakieś nowe gierki dzisiaj czy dasz już nam odpocząć? :obama: 

200.gif

No niestety, niestety...będą! Czy naszego Pana i Władcę cokolwiek jest w stanie zatrzymać?:xboss:

Opublikowano

+ japonska pilka kopana i jezdzenie po blocie wiec takie 4/10 w swiecie krola spencera.

Czekamy co bedzie w przyszlym tygodni

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

BBTEpfw.jpg

Dziękujemy Ci Panu Spenceru za Twoją dobroć, szczodrobliwość i łaskawość! Niech Twoje panowanie trwa jak najdłużej, a słońce niech nigdy nie zachodzi nad Twoim królestwem!

bFhswFH.gif

Opublikowano

QC9etLu.jpg

Opublikowano

h3h3 lamusy czekaj aż co spancer rzuci 

M0I3AaZ.jpg

Opublikowano

Pan Spencer dobry Pan. Dziękuję :xboss:

c51329a2b053aa703b26466083258e4f.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

nastepna (pipi)  gra roulike z randomowymi  korytarzami, zaraz sie zrzygam.

Opublikowano

Bo to CW, w temacie Below mnie nie zobaczysz, komprende?

Opublikowano

No bez kitu. slyszysz indyk myslisz rogalik z pixelowa/slodyczakowa (nie wiem ku.rwa jak to nazwac ale taka z binding of isac) stylistyka. :bad:

Opublikowano

czyli Tzar to taki indyk, zaden staroc

Opublikowano
8 minut temu, Mejm napisał:

No bez kitu. slyszysz indyk myslisz rogalik z pixelowa/slodyczakowa (nie wiem ku.rwa jak to nazwac ale taka z binding of isac) stylistyka. :bad:

Z perspektywy tego że najlepszą grą w 2017 był Cuphead, a w tym Hollow Knight to bardzo cieszy mnie taki obrót spraw. :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.