Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

Dlaczego Andrew21 nie napisał jeszcze, że Heavy Rain sprzedał się w dwóch milionach a zagrało w niego 6 milionów graczy.... 

może zamknęli go w izolatce? mocna psychoza z porównaniem Dri*eCluB do Godrizona 4

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Sony wstydzi się liczby sprzedanych egzemplarzy, że ratują się podaniem liczby graczy w GT Crapie? :dynia:

Liczę, że niebiescy nie zawiodą i polecą wabank

Opublikowano

GT Sporta sprzedawali miesiac po premierze za 129zł taki hit :reggie:

Opublikowano

Ale, że co, chcecie powiedzieć, że macie zamiar grać 2 lata w jedną i jedyną grę jaką jest Forza 4? W tym czasie na ps4 wyjdzie przynajmniej 10 gier! [emoji23][emoji23][emoji23]

Kurcze, dla tych co jeszcze nie posiadają to przynajmniej kupcie sobie Switcha abyście mieli naprawdę w co grać przez ten czas [emoji14]

Opublikowano
7 minut temu, Kolos28 napisał:

Ale, że co, chcecie powiedzieć, że macie zamiar grać 2 lata w jedną i jedyną grę jaką jest Forza 4?

Da się grać nie tylko w eksy które wyszły miesiąc temu, panie magister. Już nie mówiąc o tym, że kontentu będzie tam tyle, że wystarczy nawet na dłużej :fsg:

8 minut temu, Kolos28 napisał:

W tym czasie na ps4 wyjdzie przynajmniej 10 gier! emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

I 9 z nich to będą kalki poprzedniczek albo takie generyczne giereczki jak Gays Done? To ta Forza 4 faktycznie lepiej brzmi

Opublikowano
13 minut temu, Kolos28 napisał:

Ale, że co, chcecie powiedzieć, że macie zamiar grać 2 lata w jedną i jedyną grę jaką jest Forza 4?

Ja jeszcze do tej pory gram w Forze Horizon 3 także pewnie w czwórkę będę gral do premiery piątki. I tak się tu żyje o na tej wsi xboxowej, powoli bez szaleństw. 

Opublikowano

Miałem dzisiaj straszny sen: budzę się a ta (pipi) playstation jeszcze nie zdechła :(((( obudziłem się cały zalany łzami.

16 minut temu, Kolos28 napisał:

W tym czasie na ps4 wyjdzie przynajmniej 10 gier! emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

i po każdej niesmak jakbyś jadł na zimno przedwczorajszy obiad :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Miałem dzisiaj straszny sen: budzę się a ta (pipi) playstation jeszcze nie zdechła :(((( obudziłem się cały zalany łzami.

Kurcze takie rzeczy już się leczy bo to nie jest normalne [emoji14]
Opublikowano

Podsumowanie PS4 w jednym zdaniu:

3 godziny temu, izon napisał:

Przymierzam się do trylogii Crasha i może ogarnę po razy 6 całą trylogię Uncharted bo ni ma w co grać:)

Opublikowano

PS4 to stan umysłu

Kasują mi posty a ja tylko doradzam izonowi aby czasem odpalił inny sprzęt skoro NIE MA W CO GRAĆ i gra po raz 6 w LINIOWE Uncharted  :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

A może ja sam kupię nowego Xboxa jak wyjdzie... Kto wie, śledzę ciągle rozwój gier na tę platformę. Póki co są pustki ale to wszystko może się odwrócić...

Pewne jest to, że jeśli nowy Xbox będzie tego warty to kupię go by stał przy moim Ps5 i Switchu.

Opublikowano

Na tę platformę. emoji23.png

Opublikowano

kolos chyba przegapił tę lekcję na polskim emoji23.png emoji23.png emoji23.png

Opublikowano

Albo złego nauczyciela miałem [emoji23][emoji23]

Opublikowano

6x trylogię Uncharted? To dopiero musi być desperacja ;)

Opublikowano

6 x knack vs 6 x cała trylogia uncharted

Co gorsze? Dżuma czy cholera

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Tak krzyczą, że Xbox nie ma gier, a tu przeciętny lifespan gierki na plejstacyjce to 6x8h

Opublikowano

Przynajmniej jest w co grać :)

Opublikowano

yakubu od 40h zastanawia się co takiego widzimy w state of decay 2, to sie nazywa determinacja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.