Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, MaZZeo napisał:

Ale na PS4 nie ma Forzy Horizon 4

48365348_1661084830660260_13910142750860

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

to screen z wersji na Scarlett? 

Edytowane przez oni

Opublikowano
23 minuty temu, Yakubu napisał:

Plusik za najlepsze wyścigi generacji :cool: :lapka:

12 minut temu, oni napisał:

original?v=mpbl-1&px=-1

No ale gdzie Kuba niby skłamał? Jeśli zdefiniujemy "wyścigi" jako grę:

>o klasycznym przebiegu: start -> meta, bez power-up'ów, wygrywa pierwsze miejsce

>prowadzimy samochody, nie go-karty, nie futurystyczne boilidy

>o 30 klatkach na wszystkich wersjach aby nie doprowadzić do nieuczciwych sytuacji gdzie przewagę ma gracz bardziej majętny

>oraz założymy że nie pojawiła się żadna gra z serii Forza

to tak, DriveClub jest zdecydowanie najlepszą grą wyścigową generacji :cool: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Multi w forzie to syf jakich mało. W jakimś losowaniu dostałem jakieś Lamborghini i miałem dwa razy szybsze auto od pozostałych. Na prostej w ciągu kilku sekund odjeżdżałem im na pięć kilometrów. 

A największą beznadzieją były wyścigi przełajowe. Jedziesz z punktu a do punktu b po jakichś polach, rzekach przejeżdżasz przez drzewa, buraki, kamienne murki jak przez masło i nie ma znaczenia czy jedziesz jakimś pagani zondą czy podrasowanym willys mb z II wś, który się rozpędza do 300km/h w 4s xd Gra dla noskillowych daunow fujka :bad:

Opublikowano

Jest jeszcze forza Motorsport w której jak się ścigasz z typami to cię wyprzedzają odbijając się dwadzieścia razy od bandy na łukach jak w jakimś need for speedzie xdd 

No ale "only" xbox więc jaranko :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

No ale "only" xbox

Pomyliłeś obozy. U nas ciągłe narzekanie na własny poletek, ale przez to bardziej trzeźwe spojrzenie. Na niebieskiej k,rwie z drugiej strony wystarczy "PlayStation only" i wady magicznie znikają.

Opublikowano

odnośnie tego co Yakubek pisze to Forza Motorsport 7 dostanie/albo już dostała(?) nowy system kar, który ukróci mocno nieczystą jazdę

to chyba największa zaleta slynnych gier usług, z czasem gry stają się coraz lepsze, a wady są eliminowane

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

co się stało na tym filmiku bo chyba nie ogarnalem?

koleś dostał 5 min 18 sekund kary, za dwukrotne zderzenie z przeciwnikiem i ścięcie trasy. Ale dla Jakuba Legend from Poland to żadna kara bo on takie straty odrabia na jednym okrążeniu 

Opublikowano

Fajnie, ze wreszcie cos robia z arcadowoscia Forzy. 

No i cos nowego z Granblue na PS4 :) Bedzie kosa :kaz:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

GT z tym deszczem na jednej trasie vs zabójcze 4K/60 fps, perfekcyjne trasy, setki samochodów a typ mi pisze, że Forza jest przereklamowana xD 

Opublikowano

O jak dobrze jest się pozbyć tego ścierwa bez gier z domu. 

Temat: Zakończenie licytacji (Sprzedaż) - PlayStation 4 Slim biała+ gry+ podstawka

Opublikowano

#LaZabawa w wykonaniu Figaro trwa

Opublikowano

Który admin go odbanował?

Opublikowano

Rayosek odbanował, za co mu dziękuję. 

A Ty kim jesteś, randomie? 

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

I na czym teraz będziesz grał? I w co? 

Gram na jedynym słusznym konsolowy zestawie. LG Oled i Xbox One X do tego słuchawki TB Elite 7.1 

A w co gram widzisz w mojej syganturze. A od blisko stu godzin przeżywam  grę generacji - RDR 2 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Dobra robota łejos. Co następne? Dżuma? 

Opublikowano

Pupcio widzę mocno się rozpanoszył w ostatnich latach. A kiedyś był taki niewinny. Eh.

Opublikowano

Forumek zrobił ze mnie prawdziwego faceta 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.