Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

(pipi) tak wyglada dla mnie piekło w sumie, grać w uncharted wiecej niż raz emoji23.png emoji23.png emoji23.png

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Złotówkę dałem to grałem żeby się nie zmarnowała :yakubu:

Opublikowano

dobry pollock z ciebie :nosacz3:

Opublikowano

Wszystko jest lepsze od yakuzy emoji23.png

Opublikowano

nawet 6x uncharted?

Opublikowano

A myślałem że przejście każdego uncharted na easy to wyczyn :obama: jednak są większe hardkory niż ja

Opublikowano

elo w co się teraz giercuje na xbox one x, bo kusi oj kusiiii

Opublikowano

Cuphead, Ori and the blind forest de :yakubu:

Opublikowano

W backlog z 360 :kaz:

Opublikowano
7 godzin temu, blantman napisał:

Na moim potężnym tv 4k zrobiłem w weekend 11 h w "indyku z komórki" nigdzie indziej nie dostępnym Octopath traveler. 

To chyba kwestia hartu ducha, grac w gierke w stylu 3DSa na TV. Jak ktos lubi to droga wolna,jasna sprawa.

7 godzin temu, oni napisał:

ale jak to pięć milionów graczy? czemu nie podali liczby sprzedanych egzemplarzy?

To jest chyba nowy sposob zawyzania liczb w newsach, niestety. I nie trzeba dlugo szukac by znalezc pomyslodawce tego zenujacego trendu.

7 godzin temu, oni napisał:

Dlaczego Andrew21 nie napisał jeszcze, że Heavy Rain sprzedał się w dwóch milionach a zagrało w niego 6 milionów graczy.... 

Obstawiam, ze dlatego, ze ostatnie dane o sprzedazy to 5.3 mln. Wiadomix wersje PS3/4.

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

Cuphead, Ori and the blind forest de :yakubu:

emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Opublikowano

No Fortnajt to, to nie jest emoji23.png emoji23.png emoji23.png

Opublikowano

dawaj bluber dodali meksyk z rdr do forcika!!!11

Opublikowano

już więcej nie splugawie swojej plejki tym gównem 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

dawaj bluber dodali meksyk z rdr do forcika!!!11

best-of-crying-laughing-meme-crying-laug

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Piszesz tak bo nie umiesz grać :)

czekaj, czekaj znajde te twoje posty w ktorych hejtujesz halo 5 i gearsy po 10h grania w multi 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co jakieś śmieszne online shootery jak jest król Halo 5? emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Fortnite jest bardziej popularne na X1 od tego smiecia starego H5 ktore zyje tylko na forum xd

Opublikowano

halo? co to za martwa seria?

Opublikowano

Halo to śmieć, ale zawsze półka wyżej od tych guwien gearsów :D

Opublikowano

Myślę że zabrakłoby Wam skilla i manuala żeby wyjść z silver także kiście się w swoich fortnajtach i innych gunwach xdd

Halo to taki Quake 3 Arena konsol, Wasze PUGI/Fortnajty to mogą mierzyć się z CoDami, a nie z K R Ó L E M :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.