Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam wole 3 figara niż czarka co  angielskiego nie umie, i  myslec nie umie xD

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ktoś tu wywołuje majonez zza grobu? W strasznie złą stronę te wojny idą :/

Opublikowano
42 minuty temu, milan napisał:

Ja tam wole 3 figara niż czarka co  angielskiego nie umie, i  myslec nie umie xD

Ja tam wole czarka od ciebie bo przynajmniej ma szersze horyzonty a nie wujas milan. W grach jesteś jak ci goscie od power metalu. 

Opublikowano

A to wszystko bo nie gram  w swiętą trójce i blantmany.

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

A to wszystko bo nie gram  w swiętą trójce i blantmany.

Nah, nie o to chodzi. 

Opublikowano
Mondruś>Milano, bo ten pierwszy przynajmniej regularnie dostarcza beki i nie komponuje disco z pola...
Opublikowano

Milan > mundrek, ten pierwszy nie brzmi z każdym kolejnym postem coraz bardziej jak nawiedzony bez tabletek. 

Opublikowano

Nie no, to porównanie jest bez sensu, bo nieważne jaki poziom prezentowałyby klapy to wciąż jest to klasa wyżej od tej pisemnej psychozy, festiwalu wyparcia, racjonalizacji i autoafirmacji której mendrek w swoich psotach dostarcza w ilościach hurtowych. Na podstawie tych postów można napisać nie jedną pracę doktorską z zakresu zaburzeń psychicznych, a gruby materiału dostarcza w bród, i co gorsza, wbrez chęci współforumowiczów.

Opublikowano

TO NIE JEST TERAZ WAZNE. :sapek:

Wrocmy do:

7 godzin temu, Mojave napisał:

Oddam figaro za jerome.

Opublikowano

Do tego nie wracajmy lepiej, skrrrrt ohhhh yeah (Beyonce) uh-uh

Opublikowano
7 godzin temu, Bzduras napisał:

Ktoś tu wywołuje majonez zza grobu? W strasznie złą stronę te wojny idą :/

Wojna się skończyła w momencie gdy Don Mattrick w 2013 pokazał magnetowid.

Opublikowano

Zyebau, Spencer po nim naprawia. Po roku bez PS4 mogę powiedzieć, że jestem wolny od guwnoeksów klepanych na jedno kopytko :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Teraz jesteś kompletnie wolny od exów.

Opublikowano

Po co trzymać ten kawałek złomu w domu jak wszystko co godne ogrania na nim jest dostępne w lepszej jakości na PC, z jedynym słusznym kontrolerem Elite?

Opublikowano

Tez nie wiem po co komu xbox.

Opublikowano

Chociażby żeby się jarac najlepszą grafiką na konsolach. 

Kiedy włączam Forze Horizon 4 albo RDR2 czuję się jak dziecko kiedy pierwszy raz zobaczyłem Tekkena 3.

Opublikowano
53 minuty temu, Bzduras napisał:

Po co trzymać ten kawałek złomu w domu jak wszystko co godne ogrania na nim jest dostępne w lepszej jakości na PC, z jedynym słusznym kontrolerem Elite?

Zbyszek piłeś? Bo hejtujesz Xbąka.

44 minuty temu, chris85 napisał:

Chociażby żeby się jarac najlepszą grafiką na konsolach. 

Kiedy włączam Forze Horizon 4 albo RDR2 czuję się jak dziecko kiedy pierwszy raz zobaczyłem Tekkena 3.

Tego uczucia nie da się powtórzyć. Starałem się. Jednak efekt jaranka T-rexem na PSXie nie do pobicia gdy się było szczylem.

Opublikowano
Teraz, Mani napisał:

Zbyszek piłeś? Bo hejtujesz Xbąka.

Gram sobie w NieRa, stworzyłem profilek pod Elite Controller, graficzka na ultra i jazda. A jak tam na amatorku, 900p i dalej DualŚmieciok? Echh, nawet trochę mi was szkoda :/

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Gram sobie w NieRa, stworzyłem profilek pod Elite Controller, graficzka na ultra i jazda. A jak tam na amatorku, 900p i dalej DualŚmieciok? Echh, nawet trochę mi was szkoda :/

Niewiem zapytaj @Cr@sh. Ja mam wieprza. Trajhard Ci nie idzie. Gulnij Harnasia.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

A, no to 1080p na medium zamiast 900p low. Nadal z tym śmieciem w dłoniach... Dlaczego sami siebie krzywdzicie?

Xbox One X? Wspaniała platforma dla najbardziej wymagających graczy :banderas:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Grzeczniej, bo zrobi się fizycznie, gościu

Opublikowano

je.bnij mu z minusa, niech zobaczy

Opublikowano

Nie, no bez przesady, Michał dobry kolega. Tylko konsolowy gust ma zyebany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.