Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

Próbuje znaleźć jakieś minusy xboxa 

Chowaja gierki f2p za paywallem:reggie: (pipi)owy dashboard i instalacje. Zamiast nowych gier-nowe pady. Kiepskie promocje i srednie exy, ktore nie sa exami.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No nie wiem co tak slabo :reggie:

Opublikowano

Bluber idz na czeskie pifko

Opublikowano

xD no i wyjaśnione

Opublikowano

Fajnie jakby Phil stwierdził że już jest spełniony,  więcej  w swiecie gier sie już nie da zrobić, i  zwinął  ten bar mleczny :)

Opublikowano

A ten sadystyczny wariat Spencer chce nam jutro dołożyć do Gamesztosa jeszcze jedną grę!:banderas:

Jak żyć?!

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Próbuje znaleźć jakieś minusy xboxa :notbad:

Nie no, Xbox One/Xbox One X to w gruncie rzeczy działająca poprawnie konsola, ale jej największym minusem jest to, że na rynku są co najmniej dwie od niej lepsze. I mówią o tym twarde statystyki, tylko nie wiem czemu boty niczym anty-szczepionkowcy wierzą w jakieś dziwne teorie i maniakalnie trzymają się zielonego szamba.

Bo my, gracze PlayStation, nie nabijamy się z was złośliwie. Tylko dla waszego dobra. W głębi naszych serduszek chcemy, abyście mieli tyle samo radości, co my grając na PlayStation i doceniając doświadczenia z tego płynące. Wszyscy jesteśmy graczami i zasługujemy na najlepsze. A wy, no cóż, nieco zbłądziliście. Zdarza się, ale zawsze jest droga powrotna ;)

Opublikowano

Pomyliłeś się mendruś, dałeś twarde statystyki zamiast twarde narkotyki.

Opublikowano

Tak sobie myślę, co by się stało, gdyby ten cały dział betoniarni wypiedolić w pizdu. 

Opublikowano

a co się dzieje kiedy odpływ kibla zapchasz i cały czas spłukujesz? 

Opublikowano

No wybija zielone szambo xd

Opublikowano

zależy od diety. na twoim miejscu poszedłbym do lekarza ;) 

Opublikowano

Takie mendrki yeti i daddy exe baty by pozdychały z zablokowania cw, bo nie widzę, żeby się udzielali po cały forumku, no może tego dadybata, który coś tam skrobnie, a tak to nic.

Opublikowano

zwierzęta trzyma się w zoo żeby po mieście nie biegały i nie srały na chodnikach. CW ma taki sam cel.

Opublikowano

@Mojave, odpowiadam na pytanie - nie, nie grałem, bo za dużo gierek mam w kolejce do ogrania.

Opublikowano
11 godzin temu, Faka napisał:

Tak sobie myślę, co by się stało, gdyby ten cały dział betoniarni wypiedolić w pizdu. 

Zawsze mnie zastanawiało, co ludzi pcha do bycia w miejscach, które im się nie podobają w internecie. Czy w prawdziwym życiu też np. wchodzą do gay clubu będąc hetero, po czym narzekają: "ale do bani to miejsce, zamknąć go najlepiej"? Nosz k*rwa!

A ten temat to taka skondensowana, brutalna prawda o tym, którą konsolę lepiej wybrać (bo PC nikogo, wiadomix). Od siebie nieskromnie dodam, że pierwotnie byłem jego pomysłodawcą, acz wyklarował się dopiero po jakimś czasie, bo uprzednio nie było woli ze strony administracji ;)

Opublikowano

takie fajne, do patrzenia i macania, szkoda że nie do grania

Opublikowano
11 minut temu, MYSZa7 napisał:

takie fajne, do patrzenia i macania, szkoda że nie do grania

Idealnie nadaje się do lania po pustych łbach klapów. Porządne wykonanie, nic nie trzeszczy, jedyne słuszne rozmieszczenie analogów i wibrujące spusty. 

Gdyby na Sony była więcej niż jedna dobra seria  wyścigowa ( oczywiście chodzi mi o Dirt, a  nie o qrwę i jawne oszustwo GT ) wiedzielibyście, że to przydatna funkcja.

Opublikowano

No czyli tak jak mówiłem, boty mało grają na tych padach, ewentualnie wymieniają co miesiąc z każdą kolejną nową edycją. Te nie trzeszczące i niezawodne pady od Xboxa One to jest taki (pipi)a mit, że głowa mała, ale to trzeba trochę przegrać żeby wiedzieć. :dunno:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.