Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

co nie zmienia faktu że ps4/ds4 produkuje manta ze starych opon jelcza, w sumie taka jakość jak w chińskich sklepach z lat 90tych :kaz:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
41 minut temu, chris85 napisał:

Porządne wykonanie,

No no, kumpel ostatnio kupił XOX i po dwóch tygodniach pada na gwarancje wysyłał bo mu przyciski przestały odbijać :yao: 

Opublikowano

Jeszcze gamepass który jest TAK DOBRY że zamiast grać w gry z abonamentu to lata się jak jakiś Jehowy głosząc dobrą nowinę na forum

Opublikowano

Barlog wyżebrał GOTY, wielie święto klapów że nie wygrało RDR2, a wystarczy jeden dobry miesiąc w Passie by niebieskie robaki pękały w CW XD

Dziękuję Król Spencer <3

sw3QYxO.gif

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
57 minut temu, Figuś napisał:

No no, kumpel ostatnio kupił XOX i po dwóch tygodniach pada na gwarancje wysyłał bo mu przyciski przestały odbijać :yao: 

Pewnie je zalal nasieniem kiedy zobaczył na żywo Forze w natywnym 4K. 

Opublikowano
6 minut temu, chris85 napisał:

Pewnie je zalal nasieniem kiedy zobaczył na żywo Forze w natywnym 4K. 

Nie lubi ścigałek, gra w PUBGa :pawel: 

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Brzmi jak @Yakubu.

Lubię dobre ścigałki z gameplayem dla niedaunów jak Driveclub, Dirt itd.

Opublikowano

51 minut temu, easye napisał:

Ja pogralem na PC i graficznie w porównaniu z 3 poszli bardzo mocno do przodu! Gunplay też został zmieniony, w jest zdecydowanie lepszy niż w 3ce. Oprócz misji w JC zawsze były spoko wyzwania, pewnie tytuł znajdzie się w mojej bibliotece prędzej czy później, sam lubię czasami oderwać się o innych gier i po prostu pobiegać po piaskownicy i wysadzić jakąś fabrykę. 

Zwracam uwagę na pogrubione fragmenty. Piracik czy znowu konto na 20 osób? No ale bogactwo na tym pc. :kaz:

Opublikowano

no typowy suteq - nie można mieć już znajomych w realu, jak zagrałeś w coś u kumpla, a nie masz w profilu to ukradłeś! Nie mierz wszystkich swoja miara.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Każdy ma jakiegoś kolegę, a najczestszym kolega pecetowcow jest Torrent. :kaz:

Opublikowano

zaczyna sie ból dupy, bo kogos zaszufladkować nie można i wrzucić do 1 worka - ja tam JC lubie i 4ke pewnie tez prędzej czy później kupie.

Dali by w Game Passie to byście uszami klaskali.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W GP nie daja chujowych gier, wiec sie nie pojawi.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

zaczyna sie ból dupy, bo kogos zaszufladkować nie można w 1 worku - ja tam JC lubie i 4ke pewnie tez prędzej czy później kupie.

Dali by w Game Passie to byscie uszami klaskali.

Śmieszne bo niby kupiłeś PC żeby ogrywać najlepsze gry w najlepszej jakości, a grasz w raki od Ubi, EA i jakieś kurła JC4 XDDDDDDDD

BTW wiadomo już co Król Spencer dostarczy w dzisiejszej aktualizacji GP?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Daj przejsc najpierw Below, Ashen i Hellblade. :[

Opublikowano

no powiem szczerze, ze (pipi) mnie obchodzi Vizir, jakie gry dla Ciebie sa rakami, jak i Twoje starania by na sile mnie zaszufladkować - 1 dnia gram w gry UBi, EA, innego w gry MS, jeszcze innego indyki pokroju Hollow Night, czy HellBlade - jak Cie to boli to masz niezle nasrane we łbie. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Ty  sam nie grywasz w nic.

18 minut temu, suteq napisał:

Każdy ma jakiegoś kolegę, a najczestszym kolega pecetowcow jest Torrent. :kaz:

To Twoja domena, ja nie lubie grac z torrentow, bo podoba mi sie zamysł osiągnięć, profilu itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

co tam ostatnio bylo w profilu? Gears Of War 3 i Forza Horizon?

No prawdziwe działa sztuki z istnie wysublimowanym gustem! xDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano
12 minut temu, Mojave napisał:

W GP nie daja chujowych gier, wiec sie nie pojawi.

Z 90% gierek z gamepassa jest chuyowych ale ok kek xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ten Random to zapartym tchem wymienia gierki z ocena 20% na metacritics, wiec... xD

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

co tam ostatnio bylo w profilu? Gears Of War 3 i Forza Horizon?

No działa sztuki z wysublimowanym gustem! xDDDD

Ostatnio: Gearsy 3 na One, Hollow Knight na PS4, GTA Vice City Stories na PSP i Dungeon Keeper 2 z GoGa, Magic Arena oraz WoW na PC. Dzisiaj będzie zaczynany Hellblade i BELOW. Tak, w nic nie gram głąbie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.